صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

علم عامل ارزشمند صلح و دوستی بین ملت‌ها است

۲۶ مهر ۱۳۹۴ - ۱۲:۴۸:۰۹
کد خبر: ۸۸۹۰۵
دسته بندی‌: جامعه ، عمومی
خبرگزاری میزان- رئیس دانشگاه تهران در دیدار وزیر امور خارجه آلمان گفت: علم عامل ارزشمند برای صلح و دوستی بین ملت‌ها است.

به گزارش گروه اجتماعی میزان، محمود نیلی‌احمدآبادی در مراسمی که با حضور وزیر امور خارجه آلمان و هیئت همراه با هدف گسترش تبادلات علمی و دانشگاهی  در دانشگاه تهران، صبح امروز برگزار شد، گفت: فرصت شنیدن سخنان وزیر امور خارجه کشور آلمان در مورد آموزش برای ثبات، توسعه پایدار و تبادل نظر پیرامون آن رویداد مهمی است.

وی ادامه داد: امیدوارم نشست امروز که با حضور شخصیت‌های برجسته ایران و آلمان برگزار می‌شود، فصل تازه‌ای از گسترش همه‌جانبه روابط دو کشور مخصوصا روابط علمی را رقم بزند.

وی با تاکید بر اینکه دانشگاه تهران به عنوان نماد آموزش عالی ایران، وظیفه خود می‌داند که امکان گفت‌وگو میان فرهیختگان در سطح ملی و بین‌المللی را فراهم کند، اظهار کرد: علم عامل ارزشمند برای صلح و دوستی بین ملت‌ها است و گسترش روابط علمی فرهنگی و دانشگاهی میان ملت‌ها ضروری‌تر است، زیرا دستاوردهای علمی بشر در این بستر شکوفا می‌شود.

رئیس دانشگاه تهران با تاکید براینکه زبان علم و گفت‌وگو میان عالمان بهترین وسیله و عاملی مهم در ثبات و توسعه پایدار است افزود: عدم استفاده از علم، زورگویی را به دنبال دارد، پدیده‌ای که امروزه صلح جهان را نشانه گرفته است.

نیلی با تاکید بر اینکه دانشگاه تهران با سابقه 164 ساله، قدیمی‌ترین مرکز آموزش عالی ایران است، گفت: این دانشگاه تاکنون بیش از 300 هزار دانش‌آموخته داشته که نقش مهمی در توسعه پایدار ایران داشته‌اند. دانشگاه تهران با کمک دانشجویان و دانش‌آموختگان خود با توسعه مراودات بین‌المللی در زمینه‌های تبادل استاد – دانشجو عضویت فعال در شبکه‌های علمی جهانی و... سعی کرده نقش خود را در زمینه تعمیق دوستی و صلح جهانی ایفا کند.

وی با بیان اینکه روابط دو کشور ایران و آلمان پیشینه صدهاساله دارد، گفت: این روابط همواره ادامه داشته و چالش‌های بین‌المللی هیچ‌گاه نتوانسته اند مانع جدی بر سر راه دانشمندان دو کشور باشند. دانشمندان دو کشور حتی در دوران تحریم نیز توانستند مبادلات علمی و دانشگاهی انجام دهند.

رئیس دانشگاه تهران در ادامه با اشاره به مذاکرات ایران با کشورهای 1+5 اظهار کرد: در پرتوی حکمت رهبر معظم انقلاب اسلامی و خرد دولت تدبیر و امید، سایه تحریم از میان برداشته شد و به استناد مذاکرات صورت گرفته، توسعه همکاری بین دو کشور در دستور کار است که حضور وزیر امور خارجه کشور آلمان نشانه این تمایل است. امیدوارم شاهد گسترش همکاری‌ها باشیم.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *