منشور اخلاقی و حقوقی انتخابات تدوین شود
خبرگزاری میزان- دهشیری گفت: برای برگزاری یک انتخابات خوب و باشکوه باید منشور اخلاقی و حقوقی انتخابات تدوین شود.
وی پیش بینی بحران ها و تنش های حوزه های انتخاباتی و شعب اخذ رای را بهترین برنامه برای پیشگیری از جرائم انتخاباتی دانست و اظهار کرد: مسائل و موضوعات مبتلابه استان یزد از هم اکنون مشخص است و می توان پیش بینی کرد چه مسائلی بستر بحران های آینده خواهد بود.
این مقام قضایی بر نقش حائز اهمیت و اثر گذار اصحاب رسانه در انتخابات نیز اشاره و تصریح کرد: جلب مشارکت حداکثری رسانه ها در این حماسه ملی علاوه بر حرکت در جهت برگزاری انتخابات با شکوه و با عظمت با تشکیل جلسات توجیهی و آموزشی نقش بی بدیلی در جهت پیگشیری از جرائم انتخاباتی نیز خواهد داشت.
وی از ضرورت رعایت تناسب اقدامات پیشگیرانه با افراد مرتبط با انتخابات خبر داد و گفت: جرائم در چند بخش کاندیداها و طرفداران، عوامل نظارتی و رسانه ها و همچنین عوامل اجرایی امکان شکل گیری دارند که باید برای هر یک از اقشار و طیف ها برنامه های پیشگیرانه متناسب تدوین کرد.
دهشیری فرهنگسازی را مهمترین لازمه برگزاری انتخابات با شکوه دانست و بیان داشت: باید با فرهنگسازی بی اعتمادی ها را به حداقل رساند تا انتخاباتی در حد شور و شعور مردم برگزار گردد.
وی تصریح کرد : باید با کار و ابزار فرهنگی این مسئله در جامعه نهادینه شود که منصب در اسلام مسئولیت و ابزار خدمت به مردم است.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *