صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

ناامنی چالش عمده مبارزه با مواد مخدر در "افغانستان" است

۲۵ مهر ۱۳۹۴ - ۱۶:۱۵:۰۱
کد خبر: ۸۸۳۵۹
خبرگزاری میزان - رییس منطقه ای دفتر مبارزه با مواد مخدر و جرائم سازمان ملل متحد در افغانستان گفت: ناامنی، چالش عمده مبارزه با مواد مخدر در افغانستان است و برای فائق آمدن بر این چالش، باید دولت این کشور و سازمان های بین المللی کمک کنند.
به گزارش به نقل از خبرگزاری ایرنا ، "اندری افتسیمون" در گفت و گویی با خبرنگار ایرنا در کابل افزود: کشت مواد مخدر در سال 2015 میلادی در استان های "ارزگان"، "بادغیس"، "سرپل"، "کابل"، "کنر"، "فاریاب" و "غور" افزایش یافته و این افزایش، ناشی از تشدید ناامنی در این مناطق است.
وی در پاسخ به این پرسش که در گزارش سالانه مشترک وزارت مبارزه با مواد مخدر افغانستان و دفتر سازمان ملل متحد، آمده است که کشت مواد مخدر در استان های مختلف این کشور کاهش داشته است، گفت: در مجموع کشت مواد مخدر کاهش یافته، اما ما شاهد افزایش قابل ملاحظه کشت مواد مخدر در برخی از استان ها بوده ایم.
«افتسیمون» گفت: به عنوان نمونه کشت خشخاش در استان های دایکندی، قندهار، زابل، فراه، نیمروز، لغمان، هرات، کاپیسا و بدخشان، کاهش یافته است.
رییس منطقه ای دفتر مبارزه با مواد مخدر و جرایم سازمان ملل در افغانستان، در پاسخ به این پرسش که باوجود ناامنی ها در این استان ها، دلایل کاهش کشت مواد مخدر در این مناطق چیست؟ گفت: این کاهش نشان دهنده هماهنگی های خوب و مناسب بین نهادهای دولتی بخش های مختلف افغانستان و نهادهای بین المللی است.
وی افزود: برای ریشه کنی کشت و تولید مواد مخدر در افغانستان باید کارهای زیادی انجام شود. باید اقدام هایی صورت گیرد تا مردم افغانستان از زیان های کشت و تولید مواد مخدر، آگاه شوند و تا زمانی که بسیج عمومی برای آگاهی از عواقب زیان بار آن در جامعه شکل نگیرد، مبارزه با کشت این محصول آسان نخواهد بود.
«افتسیمون» تصریح کرد که وزارت مبارزه با مواد مخدر افغانستان، تلاش های گسترده ای را انجام داده است، اما همچنان نیاز است کارهای بیشتری صورت بگیرد تا درصد کشت خشخاش در استان های مختلف این کشور به صفر برسد.
وی در پاسخ به این پرسش که آیا دفتر مبارزه با مواد مخدر و جرایم سازمان ملل در افغانستان، کمک های نقدی هم به این مبارزه اختصاص می دهد و یا فقط نقش هدایتی و سیاستگزاری دارد، گفت: این کمک ها در ابعاد مختلف صورت می گیرد.
"افتسیمون" افزود: هنگامی که برنامه یا طرحی برای مبارزه با مواد مخدر در افغانستان درنظر گرفته می شود، دفتر مبارزه با مواد مخذر و جرایم سازمان ملل، هزینه های برخی از این طرح ها را به طرق مختلف تامین می کند و به عنوان شریک وارد اجرای برنامه می شود.
وی گفت: یکی از ماموریت ها و اهداف اصلی دفتر مبارزه با مواد مخدر و جرایم سازمان ملل، ظرفیت سازی برای قدم گذاشتن در مسیر این مبارزه در افغانستان است.
نماینده منطقه ای دفتر مبارزه با مواد مخدر و جرایم سازمان ملل متحد در افغانستان در پاسخ به این پرسش که به طور شفاف می توان گفت که این دفتر در سال 2015 میلادی، دست کم چه میزان کمک نقدی به افغانستان کمک کرده است؟ گفت: ما طرح های متعددی را اجرا کردیم و طرح هایی را نیز در حال اجرا داریم، به همین خاطر دقیق نمی توان گفت که کدام یک از این طرح ها در چه زمانی به اجرا درآمده اند.

/انتهای پیام/

: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوما به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفا جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *