خودروهای كاربراتوری متهمان اصلی آلودگی هوای پايتخت
خبرگزاری میزان- مديرعامل شركت كنترل كيفيت هوای تهران، خودروهای كاربراتوری را متهمان اصلی آلودگی هواي پايتخت دانست و گفت: بر اساس مصوبه دولت در سال ۸۹، پنج سال است که تردد خودروهای فرسوده ممنوع شده است.
به گزارش گروه اجتماعی میزان، وحيد حسينی در خصوص خودروهای کاربراتور اظهار کرد: ۵۰۰ هزار دستگاه خودروي بسيار آلاينده، جان ۹ ميليون نفر را در تهران با خطر رو به رو كرده و عجيب است كه عده اي ترجيح مي دهند مردم تهران بميرند اما خودروهاي فرسوده بتوانند همچنان در این شهر تردد كنند.
وي با اعلام اينكه هواي آلوده يكي از عوامل اصلی شيوع بيماری هاي تنفسی و ريوي و افزايش بيماران قلبي است، تاكيد كرد: آلودگي هوا، نفس سالمندان و كودكان ما را به شماره انداخته و بند آورده و امروز اصلي ترین عامل انواع سرطان ها و آلرژي هايي كه امروز در تهران شايع شده، آلاينده هايي هستند كه بخش قابل توجهي از آنها را خودروهاي فرسوده توليد مي كنند.
مديرعامل شركت كنترل كيفيت هواي تهران با طرح اين پرسش كه حفظ جان ۹ ميليون نفری كه در تهران زندگي مي كنند مهم تر است يا اصرار بر ادامه تردد ۵۰۰ هزار دستگاه خودروي فرسوده اي كه هواي شهر را به شدت آلوده مي كنند؟ گفت: در هيچ نقطه اي از دنيا، يك نفر نمي تواند بدون هیچ گونه محدودیتی، وسيله نقليه شخصي خود را همچون مركبي مرگبار به حرکت در آورد و سلامت ديگران را به خطر اندازد.
حسيني با اشاره به اينكه خودروهاي فرسوده جان سالمندان و كودكان ما را به شدت مورد تهديد قرار داده اند، اظهار كرد: در اين شرايط، عده اي که با طرح هاي كاهش آلودگي هوا مخالفت مي كنند، در واقع با سلامتي انسان هاي اين شهر مخالفند.
وي با بيان اينكه قوانين و مقررات مربوط به كاهش آلودگي هوا همچون جلوگیری از تردد خودروهای فاقد معاینه فنی به راحتي ناديده گرفته مي شود، تصریح كرد: جاي سئوال دارد كه اگر قرار است قانون اجرا نشود، پس به چه دليل تصويب ميشود.
مديرعامل شركت كنترل كيفيت هواي تهران با اشاره به اينكه در تهران سالانه هزاران نفر به صورت مستقيم و غير مستقيم دقيقاً به دليل هواي آلوده جان خود را از دست مي دهند، اظهار كرد: با صدای بلند اعلام می کنیم که آلودگي هوا دارد مردم تهران را مي كُشد و يكي از عوامل مهم این کُشتار، خودروهاي آلاينده هستند.
حسيني با بيان اينكه مسئولان در برابر مردم و سلامت آنها مسئوليت دارند، تصریح كرد: به جاي اين كه شاهد به هدر رفتن جان ميليون ها نفر از شهروندان باشيم و دست روي دست بگذاريم، بايد با احساس مسئوليت، آستين همت را بالا بزنيم.
وي در پايان با تأكيد بر اينكه كار ما در شركت كنترل كيفيت هواي تهران، همان طور كه از نام اين شركت نیز مشخص است، اندازه گيري روزانه آلاينده هاي هواست و مي دانيم كه در اين شهر چه خبر است و نفس كشيدن در هواي آلوده تهران چه بلايي بر سر مردم اين شهر آورده و مي آورد، خاطرنشان كرد: تنها راه حل كاهش آلودگي هواي تهران، پياده سازي طرح هاي كارشناسي شده ای است كه می توانند به كاستن از آلايندگي هواي شهر و کاهش آلام و سختی های شهروندان آن منجر شود.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *