صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

مبارزه با فساد مطالبه بر زمین مانده رهبر انقلاب است

۲۵ مهر ۱۳۹۴ - ۰۵:۰۵:۰۱
کد خبر: ۸۸۱۸۸
خبرگزاری میزان-مسئول سازمان بسیج دانشجویی گفت: مبارزه با فساد اقتصادی مطالبه درست و به حق و زمین مانده مقام معظم رهبری است و مبارزه سیستمی با فساد باید گفتمان عموم مردم شود.
به گزارش نقل از پایگاه اطلاع رسانی سازمان بسیج دانشجویی؛داوود گودرزی، مسئول سازمان بسیج دانشجویی در دوره آموزشی مبارزه با مفاسد اقتصادی که در سازمان بسیج دانشجویی برگزار شد ضمن عرض تسلیت به مناسبت فرا رسیدن ماه محرم درباره این دوره آموزشی گفت: ما در مقوله فساد تلاش مان بر این بوده است که در این دوره یک روزه جوانان بسیجی را با کلیات مباحث فساد در کشور، گلوگاه های فساد و مبارزه با فساد و زمان آن و راهکار درست مبارزه با فساد آشنا کنیم.

 

وی تاکید کرد: ما باید فهم درستی از مقوله فساد پیدا کنیم و اینکه سال ها می گذرد و این مطالبه هنوز محقق نشده به این دلیل است که حتما دلسوزانی برای کشور بوده اند ولی نتوانسته اند درست عمل کنند چرا که راه درست را انتخاب نکردند. ما به عنوان بسیج دانشجویی نقش و رسالت مان این است که هر جا احساس می کنیم انقلاب اسلامی نیاز به ورود ما دارد ورود کنیم و اقدام به موقع و به مقدار داشته باشیم.

 

مسئول سازمان بسیج دانشجویی با اشاره به اینکه مقوله مبارزه با فساد زمین مانده است، گفت: مقوله مبارزه با فساد زمین مانده و مطالبه درست و به حق مقام معظم رهبری است. فساد با مشروعیت نظام بازی می‌کند و وسعت آن گسترش یافته است و هر چه دیرتر مبارزه با این مقوله صورت بگیرد بدتر است.

 

وی با تاکید بر اینکه ما به دنبال زیر ساخت های مناسب هستیم، گفت: ما به دنبال زیر ساخت ها هستیم و باید خودمان اولا یک فهم درست از اقتصاد، اقتصاد سالم، فساد و گلوگاه های آن پیدا کنیم و بعد شما جوانان بسیجی دوستان خود را در دانشگاه ها تحت عنوان هسته مبارزه با فساد تفهیم کنید و پس از آن به دنبال نقشه و مدل برای اجرای آن باشید که بیانیه تجمع رایزنی با مسئولان از جمله این کارها است.

 

گودرزی با اشاره به اینکه جنس مبارزه با فساد از جنس مطالبه گری است، گفت: باید دو اتفاق در این مقوله بیفتد اول اینکه مطالبه فراگیر شود و برای این مهم دیگران را هم تفهیم کنیم و بین عامه مردم، نخبگان و دانشجویان این مطالبه یک گفتمان عمومی شود چرا که همه دوست دارند با فساد و مفسد مبارزه شود. دومین اتفاق این است باید رویکرد سیستمی برای مبارزه با فساد را راه بیندازیم و مجلس، دولت، قوه قضائیه و دستگاه های ذیربط هم در این قضیه دخالت کنند.

 

وی با تاکید بر اینکه مبنای مبارزه با فساد امر به معروف و نهی از منکر است، گفت: مقام معظم رهبری در مدل امر به معروف و نهی از منکر در مباحث تذکرات اجتماعی گفته اند که شما با نتیجه کاری که انجام می دهید کار نداشته باشید و اگر دیدید کسی دچار تخلف شد شما به وی تذکر بدهید نفر بعدی هم همین کار را انجام می دهد و تا به نفر دهم برسد آن شخص خاطی خطای خود را تصحیح می کند.

 

مسئول سازمان بسیج دانشجویی تصریح کرد: مقوله مبارزه با فساد حساس و ظریف است و تهدید و تطمیع دارد و در این شرایط نباید دلسرد شد و اگر بیانیه زدیم تجمع کردیم و کسی به حرف ما گوش نکرد نباید کار را تعطیل کنیم. نباید ناامید شد چرا که ما یک وظیفه داریم و باید آن را انجام دهیم اگر همه تدابیر انجام شد و کسی به حرف ما گوش نکرد نباید خسته شد و اگر سلسله وار اقدامات را طراحی نکنیم نمی توانیم گفتمان سازی کنیم.

 

وی در ادامه با تاکید بر اینکه مقوله مبارزه سیستمی با فساد باید گفتمان مردم شود، تشریح کرد: یعنی باید پرسید برای اینکه شهرام جزایری‌ها و بابک زنجانی ها شکل نگیرند باید چه فعالیتی انجام داد و اینها در گفتمان محقق می شود، گفتمان با تکرار صورت می گیرد و آن قدر گفته می شود تا همه به این نتیجه برسند که برای آن باید سلسله اقداماتی انجام داد.

 

گودرزی با اشاره به فاجعه منا گفت: برای پیگیری مسئولان درباره فاجعه منا تنها با مقاله و بیانیه کار انجام نمی شود و این سلسله اقدامات و مطالباتی می خواهد تا مسئولان پای کار بیایند همچنین اقتصاد مقاومتی که مقام معظم رهبری بارها به آن تاکید کردند و دیروز هم در جمع نخبگان علمی به این امر اشاره کردند یک الگوی برون رفت از وضعیت کنونی می باشد.

 

وی در ادامه بیان داشت: گفتمان سازی امر مهمی است و  این امر نیازمند برگزاری همایش، مقاله، بیانیه و فعالیت در شبکه های اجتماعی است و سناریو می خواهد باید اقتصاد ما اقتصاد سالمی شود و بخشی از گفتمان سازی باید با مردم باشد و بخش دیگر با دولت و قوه قضائیه و مجریه انجام شود که البته در بخش تعامل با مسئولان روند خاص خود را باید طی کند و ابتدا باید نامه تخصصی و کارشناسی به این قوه ها فرستاد و شما جوانان بسیجی باید مطالبه کنید و با مباحث اصطلاحات آشنا شوید و در هسته ها تقسیم کار انجام دهید و یک اقدام جبهه ای متناسب را آغاز کنید. ما یک کار آکادمیک می خواهیم نه اینکه به چند تجمع بسنده کنیم. پس از فهم درست و اولویت گذاری باید ابزارها قالب ها و مخاطبین را شناسایی کنید.

 

مسئول سازمان بسیج دانشجویی در پایان خاطرنشان کرد: من انتظار داریم که شما جوانان بسیجی به دانشگاه های خود رفته و هسته های مبارزه با فساد را تشکیل دهید و مفاهیم فاسد و مبارزه با فساد را بشناسید جنگ، جنگ اقتصادی است و به عنوان یک افسر عملیاتی باید اقتصاد را بفهمید از سیدالشهدا (ع) مدد و کمک بگیریم تا بتوانیم با پیروی از این مسیر گام درستی برای مبارزه با فساد برداریم چرا که این کار به معنای واقعی جهاد است و هر هزینه ای لازم باشد می دهیم و مطمئن باشید نصرت الهی با ماست چرا که این وعده الهی است.




ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *