صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

برای مریض نشدن در پاییز چه بخوریم؟

۲۴ مهر ۱۳۹۴ - ۱۵:۴۵:۰۷
کد خبر: ۸۸۱۳۷
خبرگزاری میزان - سیب‌ها برای فصل پاییز فوق‌العاده هستند چون کمک می‌کنند تا در این فصل پُر فراز و نشیب سالم بمانید. سیب‌ها در مقایسه با میوه‌های دیگر پاییز، سرشار از آنتی‌اکسیدان‌ها هستند، و منبع غنی مواد مغذی به شمار می‌روند.
به گزارش گروه فضای مجازی به نقل از فرهنگ نیوز، در واقع سیب حاوی فیبر زیاد و مواد مغذی گیاهی خاصی است که سطح قند خون را تنظیم می‌کنند. می‌توانید از انواع سیب‌ها به‌عنوان میان‌وعده یا به‌عنوان دسر بعد از وعده‌های غذایی استفاده کنید.
 
کدو تنبل از گیاهانی است که باید در فصل پاییز از آن‌ها استفاده کنید. این کدوها سرشار از بتاکاروتن هستند که به ویتامین A تبدیل می‌شود، و ویتامین K و پتاسیم زیادی هم دارند.
 
جالب است بدانید با این‌که دانه‌های کدو تنبل خیلی ریز و کوچک هستند، اما در واقع منبع غنی‌ای از مواد مغذی مختلف به شمار می‌روند که حاوی منیزیم، روی، آهن، تریپتوفان، امگا 3 و ویتامین E است.
 
خوردن این دانه‌ها می‌تواند به کاهش سطح کلسترول خون کمک کند، و حتی باعث ترشح سروتونین در مغز شود که احساس خوبی در انسان‌ها ایجاد می‌کند و مانع از میل خوردن شدید می‌شود. پس اگر دفعه بعدی احساس کردید شدیدا هوس غذاهای شور کرده‌اید، مقداری دانه کدو تنبل بخورید.

/انتهای پیام/
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوما به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفا جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *