صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

مصرف میوه سبب چربی کبد می‌شود

۲۲ مهر ۱۳۹۴ - ۱۵:۱۶:۰۱
کد خبر: ۸۷۷۷۴
خبرگزاری میزان - بسیاری از افراد بر این باورند که مصرف میوه بجای وعده‌های غذایی در تامین نیازهای بدن مناسب است اما مصرف زیاد آن موجب چربی کبد می‌شود.
به گزارش به نقل از شفاف، دکتر رضا راست منش متخصص تغذیه گفت: با اینکه مصرف میوه‌ها، غلات و... در رژیم غذایی برای تامین ویتامین‌ها و مواد مورد نیاز بدن بسیار مفید است اما مصرف زیاد از حد آن هم باعث چاقی می‌شود.



وی ادامه داد: با مصرف بیش از حد میوه‌ها کبد توانایی تبدیل گلوکز به سوخت و ساز را ندارد بنابراین تبدیل به چربی شده و این چربی وارد کبد می‌شود. 

 این متخصص تغذیه در مورد ساعت مناسب مصرف میوه‌ها بیان کرد: بهترین زمان خوردن میوه قبل از وعده‌های ناهار و شام است تا با مصرف آن حجم معده کاهش یابد و دیگر تمایلی به نهار و شام نداشته باشند. 

وی با اشاره به مناسب‌ترین میوه برای سلامتی افراد اظهار کرد: تمام میوه‌ها دارای ویتامین‌ها و مواد معدنی هستند که باید به مقدار مناسب از آن استفاده کرد اما سیب به علت کالری کم و فیبر زیاد در کاهش اشتها، حرکت روده و مطلوب کردن محیط دهان بسیار موثر است. 

وی خاطرنشان کرد: اگر هر فردی مواد مورد نیاز بدن خود را تأمین کند و از تصورات نادرست که سبب لاغری‌شان می‌شود خودداری کنند می‌توانند با بهترین شرایط ممکن به وزن نرمال خود برسند.

/انتهای پیام/

: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوما به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفا جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *