صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

تغییر نام شورای ساماندهی کودکان کار/ ورود 100 هزار کودک بازمانده از تحصیل به مدرسه

۱۹ مهر ۱۳۹۴ - ۱۴:۲۳:۴۷
کد خبر: ۸۶۴۲۱
دسته بندی‌: جامعه ، عمومی
خبرگزاری میزان- وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی ضمن اشاره به تغییر نام شورای ساماندهی کودکان به نام شورای حمایت اجتماعی از کودکان گفت: در سال گذشته 175 هزار کودک بازمانده از تحصیل شناسایی شدند که امسال 100 هزار نفر از آنها به مدارس و مراکز آموزشی معرفی شده‌اند.

به گزارش علی ربیعی در اولین همایش ملی رشد و تکامل همه جانبه کودک جهشی به سوی عدالت اجتماعی که صبح امروز با حضور انوشیروان محسنی بندپی رئیس سازمان بهزیستی کشور، سید علیرضا مرندی، عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی در مجموعه فرهنگی ورزشی تلاش برگزار شد، با اشاره به تغییر نام شورای ساماندهی کودکان کار به نام شورای حمایت اجتماعی کودک اظهار کرد: این موضوع بزودی در شورای عالی رفاه مطرح خواهد شد.

وی با اشاره به سه ضلع حمایت از کودک در دوران‌های مختلف گفت: وزارت آموزش و پرورش، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی نقش موثری را در رشد و تکامل کودکان دارند.

ربیعی با اشاره به برنامه‌های وزرات تعاون، کار و رفاه اجتماعی برای حمایت از کودکان خاطر نشان کرد: ما برنامه‌هایی را در حوزه قضایی و حمایت از مادران باردار و همچنین کودکان دارای سوء تغذیه انجام داده‌ایم.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی ادامه داد: ما به دنبال شناسایی کودکان دچار سوء تغذیه در روستاها و حاشیه شهرهای بزرگ هستیم و در این راستا سازمان بهزیستی در روستا مهدها اقدام به توزیع یک وعده غذای گرم کرده‌اند و هم اکنون در تمام استان‌های مرزی و محروم و در حاشیه نشینی شهرهای بزرگ طرح یک وعده غذای گرم اجرا می‌شود.

ربیعی همچنین به توزیع شیر در مدارس اشاره کرد و گفت: این طرح نیز در راستای سیاست‌های حمایتی و غذایی انجام می‌پذیرد.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با انتقاد از فضای و کالبد شهری و همچنین نبود امکانات مناسب ورزشی برای کودکان خاطر نشان کرد: متاسفانه فضای شهری شرایط لازم را برای رشد و تکامل کودکان ندارد و ما بایستی بوستان‌‌ها و امکانات ورزشی را به صورت ارزان‌تر و یا رایگان در اختیار خانواده‌ها قرار بدهیم.

وی با اشاره به اینکه هم اکنون 280 مکان ورزشی متعلق به وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی ساماندهی و در اختیار خانواده‌های تحت پوشش بهزیستی قرار گرفته است گفت: ما اعتقاد داریم که برای رشد و تکامل کودکان بایستی تمام امکانات فراهم شود.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به مطالعات صورت گرفته ظرف یک سال گذشته در مناطق مختلف کشور خاطر نشان کرد: ما برای اینکه بتوانیم به رشد و تکامل کودکان برسیم سندی را تحت عنوان سند رشد و تکامل یکپارچه کودکان زیر 8 سال تدوین کرده‌ایم که 3 وزارتخانه اعم از وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، وزارت آموزش و پرورش و وزارت بهداشت نقش تعیین کننده‌ای را در این سند دارند.

وی اضافه کرد: یکی از سیاست‌های اصلی سند اشاره شده، رشد و تکامل کودکان در حوزه‌های مختلف است.

ربیعی خاطر نشان کرد: در حال حاضر در کل کشور 3 هزار کودک کار شناسایی شدند که البته کودکان کار و خیابانی به سه دسته تقسیم می‌‌شوند که دسته نخست کودکانی هست که که پدر و مادر دارد و سازمان بهزیستی نمی‌تواند آنها را نگهداری کند، دسته دوم کودکانی که در خیابان کار می‌کنند و در واقع مهاجر هستند و ما باید از آنها حمایت کنیم و دسته سوم کودکانی هستند که مورد سوء استفاده قرار می‌گیرند و در واقع تمرکز وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و سازمان بهزیستی بر کودکان دسته سوم و به ترتیب دسته دوم است.

ربیعی خاطر نشان کرد: خوشبختانه در جلسه اخیر بانک اطلاعات کودکان کار و خیابانی تکمیل و در دادگستری آماده شده است.

وی با اشاره به اینکه از 175 هزار کودک بازمانده از تحصیل در سال گذشته، 100 هزار نفر از آنها امسال به مدارس راه یافته‌اند گفت: 75 هزار کودک نیز هنوز باقی مانده‌اند که در حال رایزنی و معرفی آنها به مراکز آموزشی هستیم.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *