صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

صرفه جویی 2میلیاردلیتری در مصرف سوخت با گاز رسانی به سیستان‌وبلوچستان

۱۹ مهر ۱۳۹۴ - ۰۱:۳۰:۰۱
کد خبر: ۸۶۰۷۷
دسته بندی‌: اقتصاد ، اقتصاد ایران
خبرگزاری میزان - اجرای عملیات گازرسانی به استان سیستان و بلوچستان از مصرف سالانه نزدیک به دو میلیارد لیتر سوخت مایع در این استان جلوگیری می کند.
به گزارش ، مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران اظهار کرد: گازرسانی به استان سیستان و بلوچستان علاوه بر ایجاد منافع اقتصادی برای کشور، از انتشار آلاینده های زیست محیطی نیز جلوگیری می کند.

حسن منتظر تربتی افزود: بر اساس برنامه ریزی انجام شده و با گازرسانی به پنج نیروگاه استان از مصرف سالانه ١.٤ میلیارد لیتر نفتگاز و ٥٥٠ میلیون لیتر نفت کوره جلوگیری می شود.

وی اعلام کرد: هم اکنون در مجموع بیش از ١.٩ میلیارد لیتر سوخت مایع در سطح این استان مصرف می شود که با اجرای این طرح تا پایان سال این مقدار به ١.٧ میلیارد لیتر کاهش می یابد.

مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران تاکید کرد: گازرسانی به استان سیستان و بلوچستان از تولید و انتشار سالانه ١.٨ میلیون تن دی‌ اکسیدکربن، یکهزار تن مونوکسید کربن، هشت هزار تن اکسیدهای ازت و ٢٤ هزار تن اکسید‌های گوگرد جلوگیری می کند.

وی با بیان این که گازرسانی به استان سیستان و بلوچستان سالانه ٦٦٠ میلیون دلار صرفه جویی از طریق جایگزینی گاز با سوختهای مایع به همراه خواهد داشت، تصریح کرد: هزینه این پروژه ١,٨ میلیارد دلار برآورد شده که با توجه به جایگزینی گاز با سوختهای مایع طی سه سال قابل بازگشت است.

به گفته تربتی، هدف از اجرای این طرح، ایجاد زیرساختهای لازم برای گازرسانی به شهرهای زاهدان، زابل، خاش، کنارک، چابهار و گازرسانی به نیروگاههای این استان است.

وی ادامه داد: برای تحقق این پروژه در مجموع بیش از ٩٥٠ کیلومتر خط لوله شامل، ٢٦٥ کیلومتر خط لوله ٣٦ اینچ (ایرانشهر به زاهدان)، ٨٥ کیلومتر خط لوله ١٦ اینچ (ایرانشهر به خاش)، ٢٨٠ کیلومتر خط لوله ٥٦ اینچ (ایرانشهر به چابهار)، ١٢٧ کیلومتر خط لوله ٣٦ اینچ و ١٢٧ کیلومتر خط لوله ٢٠ اینچ (زاهدان به زابل) احداث می شود.

مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران ادامه داد: علاوه بر اجرای خطوط یادشده، شبکه های تغذیه و توزیع گاز شهری و روستایی در شهرهای زاهدان، زابل، خاش و چابهار نیز اجرا می شود.

قرارداد گازرسانی به استان سیستان و بلوچستان به روش بی او تی، اوایل مهرماه امسال با حضور وزیر نفت امضا شد.





ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *