صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

کاهش 15 درصدی ورودی دعاوی خانوادگی به محاکم قضایی

۱۹ مهر ۱۳۹۴ - ۰۰:۰۰:۰۱
کد خبر: ۸۶۰۱۵
دسته بندی‌: حقوق و قضا ، عمومی
خبرگزاری میزان- رئیس کل دادگستری استان کرمان از کاهش 15درصدی ورودی دعاوی خانوادگی به دادگستری استان کرمان در یکسال گذشته خبرداد و گفت: کاهش آسیب‌های اجتماعی به عنوان یک طرح موفق استانی وکشوری بایستی با قوت بیشتری در سراسر استان دنبال شود.
به گزارش خبرنگارحقوقی و قضایی میزان، یدالله موحد در مراسم تجلیل از دست اندرکاران طرح کاهش آسیب های اجتماعی(خانواده موفق)،اظهار کرد: استان کرمان مبتکر وپیشگام در خصوص طرح ازدواج موفق در سطح کشور است و این طرح با همکاری دادگستری کل استان،اداره کل ثبت اسناد واملاک استان با جهاد دانشگاهی در حال انجام است.

نماینده عالی قوه قضائیه تصریح کرد:مراکز مشاوره خانواده بایستی با قوت بیشتری به کار خود ادامه دهند زیرا در کاهش آمار طلاق موثر است و بهزیستی بایستی در جهت تقویت این مراکز گام های موثرتری بردارد.

موحدخاطرنشان ساخت: در طول اجرای طرح کاهش آسیب‌های اجتماعی(خانواده موفق) ،شاهد کاهش 15درصدی ورودی دعاوی خانوادگی به دادگستری استان کرمان در سال 93 بوده ایم.

وی اعلام کرد:50 درصد طلاق‌ها در پنج سال ابتدای زوجین صورت می پذیرد و این امر نشانگر اهمیت بحث آموزش برای زوجین جوان در ابتدای زندگی مشترک است.

 موحد با بیان اینکه 9درصد ، ورودی درخواست‌های طلاق در نیمه نخست سال جاری نسبت به مدت مشابه کاهش داشته است،افزود: در شش ماهه نخست سال جاری 3183مورد درخواست طلاق در دادگستری استان کرمان ثبت شده است.

این مقام ارشد قضائی استان کرمان اظهار داشت:ا زدواج‌ها در 5ماهه اول سال جاری در استان کرمان  7درصد افزایش داشته اند ودر این مدت 12584ازدواج ثبت گردیده است.

وی هدف از برگزاری طرح آموزش زوجین در شرف ازدواج توسط جهاد دانشگاهی استان کرمان  را انتقال وآموزش مهارت‌های زندگی مشترک به زوج های جوان دانست وافزود: این یکی از طرح های موفق در جهت کاهش آمار دعاوی خانودگی و بویژه طلاق در سطح استان وکشور  است.

موحد با بیان اینکه ظرفیت بالایی از توان دستگاه قضایی استان صرف رسیدگی به دعاوی خانوادگی می شود،عنوان کرد: دستگاه‌های فرهنگی ،آموزش وپرورش،دانشگاه‌ها ،بهزیستی، اداره ثبت اسناد واملاک و دفاتر رسمی ازدواج وطلاق ، بایستی بابرنامه ریزی و اجرای طرح دقیق در جهت کاهش این آسیب ها گام بردارند.





ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *