سی.ان.ان: بیکاری و ضعف اقتصادی دلیل گرایش به "طالبان"
«نیک رابرتسون» خبرنگار سی.ان.ان در گزارشی نوشت: بسیاری از کسانی که در حال حاضر به گروه طالبان میپیوندند، با توجه به مشکلات مالی و اقتصادی و نبود فرصتهای شغلی دست به این کار میزنند زیرا با درآمدی که این گروه در اختیارشان قرار می دهد، میتوانند زندگی خود را اداره کنند.
بنابر این گزارش، نبود کار و درآمد کافی منجر به این شده که مردم افغانستان به طالبان روی آورند زیرا اقتصاد این کشور در سالهای اخیر روندی نزولی طی کرده است.
این گزارش میافزاید: کمکهای خارجی با توجه به خروج نیروهای خارجی از افغانستان نیز کاهش یافته و فساد اداری در این کشور به وضوح مشاهده میشود؛ با این اوضاع نیازی به ذکر این نیست که بیکاری در این کشور، روندی صعودی دارد.
در ادامه این گزارش آمده است: برخی از کسانی که به طالبان ملحق می شوند، حتی مدارک دانشگاهی نیز دارند ولی ناامید از یافتن کار، برای اداره زندگی خود راهی جز پیوستن به طالبان ندارند.
حتی در میان آنان، کسانی هستند که دل خوشی از طالبان ندارند و فقط مشکلات اقتصادی علت اصلی این گرایش است.
خبرنگار سی.ان.ان در ادامه گزارش خود، گفت: برخی از کسانی که از سر ناچاری به طالبان ملحق شدهاند میگویند احتمال اینکه این گروه به مراتب قویتر شود و مناطق بیشتری را نیز به دست گیرد بسیار زیاد است زیرا با ادامه وضع کنونی، حتی ممکن است پایتخت نیز به دست این گروه بیفتد.
افرادی که به این گروه ملحق شدهاند، به خبرنگار سی.ان.ان گفتند در صورتی که دولت بخواهد روند کنونی را متوقف کند، میبایست فرصتهای شغلی ایجاد کند تا افرادی که به سبب نیاز مالی به طالبان ملحق شدهاند، به زندگی عادی بازگردند.
نبرد اخیر در قندوز نشان میدهد جنگ دولت افغانستان فقط با گلوله نخواهد بود بلکه اقتصاد، جبهه دیگری است که باید با طالبان در آن مقابله کند.
/انتهای پیام/
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانههای داخلی و خارجی لزوما به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفا جهت اطلاع کاربران از فضای رسانهای منتشر میشود.