صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

جهش اقتصادی با این وضعیت تولید امکان‌پذیر نیست

۱۸ مهر ۱۳۹۴ - ۱۰:۲۵:۵۸
کد خبر: ۸۵۸۱۹
دسته بندی‌: اقتصاد ، صمت و کشاورزی
خبرگزاری میزان - وزیر صنعت، معدن و تجارت، توسعه صادرات و رونق اقتصادی کشور را وابسته به پیروی از شیوه اقتصاد مقاومتی و اقتصاد دانش بنیان دانست و گفت: جهش اقتصادی با این وضعیت تولید در سال جاری امکان پذیر نیست.
به گزارش ، محمدرضا نعمت زاده صبح امروز (شنبه) در همایش بین المللی صنعت و تجارت، برای توسعه صادرات و اشتغال در ایران، توجه به رفع رکود و رونق اقتصادی را ضروری خواند و اظهار کرد: توجه به اشتغال، توسعه اقتصادی و رونق اقتصاد در سطح بین الملل سرلوحه کار دولت یازدهم است.

وی ادامه داد: توجه به سیاست های اقتصاد مقاومتی و صادرات غیرنفتی با وجود تحریم ها در ماه های گذشته به طور نسبی از رشد قابل توجهی برخوردار بوده است.

نعمت زاده افزود: همواره باید در جهت رفع موانع تجارت خارجی، برنامه ریزی های منطقی در بخش صادرات غیرنفتی داشته باشیم زیرا رفع تحریم ها به خودی خود کاری را از پیش نمی برد و نیازمند همدلی و همفکری سه قوه و سایر تشکل های سازمان های کشور و اتاق های بازرگانی و نمایندگی های سرمایه گذاران خارجی است تا از فرصت های پیش آمده به نحو احسن استفاده شود.

وی گفت: برای ایجاد جهش در اقتصاد باید به سهم تجارت خارجی از تولید ناخالص داخلی توجه داشت و دولت و کارآفرینان تدابیر جدیدی تدوین و اجرا کنند.

وزیر صنعت، معدن و تجارت در ادامه به سرمایه گذاری و تولید برای صادرات تاکید کرد و افزود: متاسفانه ظرفیت های تولید برای جهش اقتصادی امسال مهیا نیست.

نعمت زاده گفت: سرمایه گذاری باید باتوجه به نیاز بازارهای هدف تدوین و تبیین شود در غیر این صورت راه به جایی نخواهیم برد.

وی به دارابودن برنامه ریزی های سیاسی و اقتصادی در جهت تشویق صادرات تاکید کرده و افزود: ضرورت توجه به سرمایه گذاری و سرمایه در گردش بخش صادرات و اختصاص تسهیلات مکفی در بخش صادرات و فاینانس های تجاری از ملزومات رشد و جهش اقتصادی کشور است.

نعمت زاده با بیان اینکه به ازای یک سرمایه گذاری خارجی، دو واحد به ظرفیت های صادراتی یک کشور اضافه می شود، گفت: کشور ما به دلیل مشکلات اقتصادی داخلی و پابرجابودن بخشی از تحریم ها در شرایط کنونی متاسفانه از این مزیت بی بهره مانده است.

وی افزود: صادرات کالا باید با کیفیت بالا و دانش بنیان صورت پذیرد و نباید نقش جوانان و استعدادهای کشور نادیده گرفته شود.

وزیر صنعت، معدن و تجارت با تاکید بر نقش شبکه های مجازی در امر بازاریابی و جذب سرمایه گذاران خارجی و مراودت تجاری بین المللی گفت: توسعه برندسازی در جهت توسعه صادرات و رقابت پذیرکردن بخش تولید با منظور معاف از 50 درصد مالیات می تواند نکته مورد توجه تولیدکنندگان و تاجران کشور باشد.

نعمت زاده با اشاره به حمایت از شرکت های بزرگ و تولیدی صادراتی افزود: توجه به بخش صادرات شرکت های بزرگ می تواند برای شرکت ها و تولیدی های کوچک و زیردست مقیاس قرار بگیرد.

وی تحقق بخشی به صادرات و استفاده از استعدادهای داخلی و نگاه به دیدگاه های تاجران بزرگ در سطح بین الملل و بهره مندی از خدمات حمل و نقل و ترانزیت، توانایی های رایانه ای و صادرات دانش بنیان را از عوامل موثر بر رونق و جهش اقتصادی کشور عنوان کرد.




ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *