صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

تفاوت‌ وام ۵۰ میلیونی بافت‌فرسوده و ۱۰۰ میلیونی ساخت مسکن

۱۵ مهر ۱۳۹۴ - ۱۲:۴۶:۲۸
کد خبر: ۸۴۹۷۶
دسته بندی‌: اقتصاد ، انرژی
خبرگزاری میزان - مدیرعامل شرکت عمران و بهسازی شهری ایران گفت: تسهیلات بازسازی بافت فرسوده با سود ۲۱ درصد است که دولت بازپرداخت ۱۰ درصد آن را متقبل شده است. بنابراین وام بافت فرسوده عملا با سود ۱۱ درصد به انبوه‌ساز پرداخت می‌شود که انگیزه بالایی برای سرمایه‌گذار ایجاد می‌کند.
به گزارش ، محمدسعید ایزدی با اشاره به پروژه نوسازی محله سیروس تهران که به عنوان یکی از فرصت‌های سرمایه‌گذاری شرکت عمران و بهسازی شهری ایران مطرح شده است اظهار کرد: دولت در این پروژه زمین‌ها و اراضی محله را تملک کرده و با همکاری شهرداری و وزارت راه و شهرسازی نیز پروانه‌های لازم برای آغاز ساخت و ساز، آماده صدور است.

مدیرعامل شرکت عمران و بهسازی شهری ایران گفت: این شرکت با همکاری بانک‌ها و مؤسسات پولی تسهیلات ساخت را در اختیار انبوه‌سازان می‌گذارد؛ بنابراین با تخفیفاتی که شهرداری در حوزه بازسازی بافت فرسوده و تسهیلات ارزان‌قیمتی که بانک‌ها می‌دهند، این پروژه برای انبوه‌سازان و سرمایه‌گذاران جذاب خواهد بود.

وی تأکید کرد: تسهیلات بازسازی بافت فرسوده با سود ۲۱ درصد است که دولت بازپرداخت ۱۰ درصد آن را متقبل شده است بنابراین وام بافت فرسوده عملا با سود ۱۱ درصد به انبوه‌ساز پرداخت می‌شود که انگیزه بالایی برای سرمایه‌گذار ایجاد می‌کند. علاوه بر این موارد تخفیف ۱۰۰ درصدی عوارض ساخت و ساز و صدور پروانه ساخت شهرداری هم کمک زیادی به جذب انبوه‌سازان و سرمایه‌گذاران می‌کند.

ایزدی درباره وام ۱۰۰ میلیونی ساخت مسکن بانک مسکن و تفاوت آن با وام ۵۰ میلیونی بازسازی بافت فرسوده گفت: در وام ۱۰۰ میلیونی بانک مسکن که بابت هر واحد مسکونی به انبوه‌سازان داده می‌شود، سود ۲۴ درصدی و نیز معطل ماندن ۶ ماهه تا یک ساله سرمایه انبوه‌ساز در بانک ملاک است؛ اما تسهیلات ۵۰ میلیون تومانی بازسازی بافت فرسوده اولا با سود ۱۱ درصدی برای هر پلاک ثبتی محاسبه می‌شود و ثانیا سرمایه‌گذار و انبوه‌ساز بری دریافت آن نیازی به ودیعه‌سپاری و افزایش گردش مالی سرمایه خود در بانک ندارد.

معاون وزیر راه و شهرسازی درباره پروژه خانه تاریخی شنبدی بوشهر گفت: در این شهر هیچ مرکز اقامتی وجود ندارد و با توجه به تقاضای زیاد گردشگران خارجی برای سفر به این شهر در ماه‌های آتی، پروژه بازسازی خانه تاریخی شنبدی بوشهر که متقاضیان زیادی برای سرمایه‌گذاری در زمینه بازسازی آن خانه تاریخی اعلام آمادگی کرده‌اند، یکی از جذاب‌ترین پروژه‌ها خواهد بود. تبدیل این خانه و دیگر خانه‌های تاریخی بوشهر به مراکز اقامتی - تفریحی علاوه بر این‌که به حفظ و نگهداری این بناهای ارزشمند کمک می‌کند، به توسعه اقتصاد گردشگری این استان نیز می‌انجامد.





ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *