صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

تلاش جمهوریخواهان آمریکا برای ادامه حضور در "افغانستان"

۱۵ مهر ۱۳۹۴ - ۱۰:۱۱:۱۶
کد خبر: ۸۴۸۲۸
خبرگزاری میزان - سناتو جمهوریخواه و جنگ طلب آمریکایی در کمیته نیروهای مسلح مجلس سنای این کشور با تأکید بر تجربه کاخ سفید در جنگ عراق گفت که حضور نیروهای نظامی پنتاگون در افغانستان حتمی است.
به گزارش گروه فضای مجازی ، "جان مک کین" سناتور جمهوریخواه آمریکایی در مجلس سنای این کشور اعلام کرد: برای حفظ دستآوردهای کاخ سفید در افغانستان حضور آمریکا در این کشور حتمی است.
 
وی در کمیته نیروهای مسلح مجلس سنای آمریکا گفت: نیروهای نظامی افغانستان در حال آموزش هستند و به حمایت‌های اطلاعاتی، تدارکاتی و هوایی جامعه جهانی نیاز دارند.
 
مک کین افزود: جنگ عراق برای آمریکا نشان داد که جنگ‌ها توسط سیاستمداران پایان نمی‌یابند و این مسئله در افغانستان به وضوح مشاهده می‌شود.
 
سناتور جمهوری خواه آمریکایی تأکید کرد: از زمانی که «باراک اوباما» رئیس‌جمهور آمریکا پایان مأموریت نظامی این کشور در افغانستان را اعلام کرد، حملات مخالفان دولت کابل به ویژه در جنگ قندوز افزایش یافته است.
 
جان مک کین اذعان داشت: آمریکا در افغانستان قربانی داده و به آسانی این کشور را رها نخواهد کرد، اما طالبان می‌خواهند تا کلیه نیروهای نظامی آمریکایی افغانستان را ترک کنند.
 
سخنان جان مک کین سناتور جنگ طلب آمریکایی در حالی بیان می‌شود که براساس گزارش‌ها باراک اوباما رئیس‌جمهور این کشور هنوز نتوانسته با توجه به منافع کاخ سفید و فشارهای داخلی تصمیمی پیرامون کاهش نیروهای نظامی این کشور در افغانستان تا 5 هزار نفر بگیرد.
 
اوباما در حال ارزیابی برنامه کاهش نیروهای آمریکایی مستقر در افغانستان به پنج هزار نفر پس از سال 2016 میلادی می‌باشد.
 
چنین تصمیمی ممکن است برنامه‌های اوباما برای خروج نیروهای پنتاگون از افغانستان و بازگشت آنها را قبل از ترک دفتر ریاست‌جمهوری آمریکا پایان دهد.
 
برخی از مقامات سابق افغانستان بزرگترین نگرانی را گسترش دوباره عملیات نظامی در این کشور می‌دانند و با توجه به وضعیت بوجود آمده، آمریکا نه می‌تواند بطور کامل افغانستان را ترک کند و نه می‌تواند در این کشور حضور داشته باشد.
 
در حال حاضر 9 هزار و 800 نیروی نظامی آمریکایی در افغانستان مستقر هستند و قرار است تا پایان سال 2016 میلادی از این کشور خارج شوند.
 


: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوما به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفا جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *