روغن زیتون جایگزین ایبوبروفن
خبرگزاری میزان - مصرف روزانه دو قاشق غذاخوری روغن زیتون، خطرابتلا به سرطان را کاهش میدهد.
روغن زیتون همچنین سوزش و درد ناشی از سوختگی را تسکین و از بروز تاول جلوگیری میکند و در تقویت مژه، ابرو و موی سر موثر بوده و شوره سر را برطرف میکند.
روغن زیتون در اثر حرارت خراب نمیشود، بنابراین بهترین روغن برای پخت و پز است.
اما باید یادآور شد که مقدار چربی روغن زیتون زیاد است و تنها در حد اعتدال باید مصرف شود. مصرف زیاد آن باعث بی خوابی و اختلالات تنفسی در فرد میشود.
/انتهای پیام/
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانههای داخلی و خارجی لزوما به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفا جهت اطلاع کاربران از فضای رسانهای منتشر میشود.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *