رفتارهای پلیس باید در جهت تقویت اعتماد عمومی باشد
خبرگزاری میزان- موحد با بیان اینکه رفتارهای پلیس و دستگاه قضائی بایستی در جهت تقویت اعتماد عمومی باشد، گفت: پلیسی مقتدر محسوب می شود که در انجام وظایف و ماموریت های خود،اخلاق اسلامی را رعایت کند.
وی گفت: بزرگترین سرمایه پلیس کسب اعتماد عمومی است وبرای اجرای ماموریت های خود نیازمند این اعتماد عمومی است.
این مقام ارشد قضائی استان کرمان تاکید کرد:نوع برخورد پلیس و دستگاه قضائی در کیفیت زندگی مردم تاثیر مستقیم دارد. پلیسی مقتدر محسوب می شود که در انجام وظایف و ماموریت های خود،اخلاق اسلامی را رعایت کند.
وی ادامه داد:پلیس بایستی در مقابله با اشرار، برخورد قاطع وسخت داشته باشد ودر مقابل با شهروندان جامعه با رحمت اسلامی و احترام برخورد کند.
نماینده عالی قوه قضائیه در استان کرمان اعلام کرد: عزت وسربلندی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران مرهون تلاش ها ،رشادت ها وایثارگری های جانبازان و شهداء ورهنمودهای امام راحل(ره)ومقام معظم رهبری(مدظله العالی) است.
وی با اشاره به اینکه گستره ماموریت های پلیس بسیار وسیع است،اعلام داشت:یکی از وظایف محوری دستگاه انتظامی و قضائی تامین امنیت برای شهروندان جامعه است.
موحد خاطرنشان ساخت: پلیس در هر جامعه ای پیشانی آن نظام محسوب می شود و از اهمیت خاصی در جوامع برخوردار است،زیرا مقوله امنیت جایگاه والایی دارد وپلیس ارمغان آور امنیت است.
رئیس کل دادگستری استان کرمان بیان داشت:امنیت زمانی در یک جامعه پایدار می ماند که قانون در آن جامعه نهادینه شده باشد.
وی بر نقش فرهنگ در تامین امنیت در جامعه تاکید کرد وگفت:قانونمداری بایستی توسط نهادهای فرهنگی در جامعه نهادینه شود.
نماینده عالی قوه قضائیه در استان کرمان در بخش دیگری از سخنان خود یادآور شد:در ماجرای غم انگیز حادثه جانباختن مسلمانان در منا،کینه ورزی رژیم آل سعود مشهود است.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *