صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

«فرضیه شادمانی؛ یافتن حقیقت مدرن در خرد کهن» منتشر شد

۱۴ مهر ۱۳۹۴ - ۲۲:۱۰:۰۱
کد خبر: ۸۴۴۱۹
دسته بندی‌: فرهنگی ، عمومی
خبرگزاری میزان - کتاب «فرضیه شادمانی؛ یافتن حقیقت مدرن در خرد کهن» اثر جاناتان هیت در آمریکا منتشر شد.

به گزارش ، قدیمی ترین موجود در زندگی انسانی،‌ خود انسان است و انسان از هنگامی که تغییر ماهیت داد و زندگی عقلانی و مدنی را آغاز کرد، چشمش نه تنها بر حقیقت و جامعه و حتی متافیزیک بلکه بر یک بعد دیگر گشوده شد و آن بعد، باز شدن چشم او بر درون خویش بودم.

بنابراین یکی از کهن ترین دانش‌های بشر خودکاوی و علوم باطنی یا درون‌نگری است برای همین تاریخ فرهنگ بشر در هر گوشه‌ای از دنیا متفاوت و با رنگی همراه است و در آن نحله‌های عرفانی و روش‌ها و طریقت‌های عرفانی هم دیده می‌شود.

به طور مثال نوعی توتم‌گرایی و روش‌هایی از جادو و آیین‌های جادوگری در آفریقا به شکل جالب و همچنین بین سرخپوستان آمریکا نیز وجود دارد که به تحول در روح و جسم خود می‌پردازند اما بیشتر این جریانات شناخته شده در شرق باستان و بین ادیان سامی است.

بسیاری از این مکاتب موجود به ویژه در خاورمیانه اسلامی دیده می‌شود که توانسته‌اند تأثیرات زیادی را بر ابعاد وجود انسان بگذارند و هدفشان نیز رساندن انسان به آرامش و اطمینان بوده است.

بنابراین حتی در عصر مدرن هم نیاز انسان در دنیای ماشینی به مکاتب و علوم باطنی و صوفیانه دیده می‌شود حتی به نظر می‌رسد که به لحاظ روانکاوی نیز آشتی بین علوم و این مکاتب دیده می‌شود.

کتاب «فرضیه شادمانی، یافتن حقیقت مدرن در خرد کهن» به زبان انگلیسی از سوی نشر بیسیک بوکز چاپ و روانه بازار نشر شده است که مطالب جالبی درباره این امور نگاشته است که مخاطبش تنها دانشجویان و متخصصان علوم روانشناسی نیستند بلکه عامه مردم نیز می‌توانند از آنها استفاده کنند.

نوشتار حاضر دارای یازده فصل از جمله مقابله با کینه ورزی، تقصیر دیگران، در جست وجوی شادمانی، عشق و پیوستگی، استفاده از فلاکت، منشأ درونی شادمانی، تعادل و ... است.

بنابراین در این کتاب بیش از ۱۰ ایده و نظر درباره مباحث شادکامی ارائه شده است که هر فصل تلاش می‌کند یکی از این ایده‌ها و نظرهای کشف شده در دنیای متمدن را بررسی کند و حتی بسیاری از پرسش‌های ما در این حوزه و همینطور مبحثی که مورد تحقیق قرار گرفته و دروس آن را در دانشگاه و زندگی مدرن گذرانده‌ایم، مورد بررسی قرار می‌دهد.

نویسنده این کتاب، جاناتان هیت فلسفه عقلی را از دیدگاه علم روانشناسی بررسی می‌کند.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *