صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

«هلی بُرن از پشت میز» رونمایی می‌شود

۱۳ مهر ۱۳۹۴ - ۱۷:۰۰:۰۲
کد خبر: ۸۴۲۰۰
دسته بندی‌: فرهنگی ، عمومی
خبرگزاری میزان - کتاب «هلی بُرن از پشت میز» با موضوع بررسی اهداف راهبردی ایالات متحده آمریکا از پیگیری مذاکرات دوجانبه با ایران در موضوع هسته‌ای نوشته مهدی افراز و سید محمد جواد زمانیان توسط انتشارات شهید کاظمی منتشر شد.
به ، این کتاب در دوازده فصل با محوریت قرار دادن مواضع و تحلیل‌های رسمیِ مقامات، اندیشکده‌ها و نهادهای تصمیم ساز در کشور آمریکا، به دنبال روشن نمودن انگیزه‌های اساسی کاخ سفید از پیگیری گفت‌و‌گوهای هسته‌ای با جمهوری اسلامی ایران می‌باشد.

آیین رونمایی از این کتاب روز سه شنبه 14 مهر 94 از ساعت 16 الی 18 با سخنرانی دکتر منوچهر محمدی عضو هیات علمی دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران، دکتر صادق کوشکی عضو هیات علمی دانشگاه تهران و دکتر وحید یامین‌پور رییس پژوهشگاه فرهنگ و هنر اسلامی و با حضور تنی چند از فعالین فرهنگی و سیاسی برگزار می‌گردد.

آیین رونمایی کتاب «هلی بُرن از پشت می‌ز» در سازمان هنری رسانه‌ای اوج به نشانی خیابان طالقانی، خیابان برادران مظفر شمالی، شماره 98 برگزار می‌شود

در بخشی از مقدمه این کتاب آمده است؛

یکی از مقاطع پرمحتوای تاریخ انقلاب اسلامی، روند تعاملات آن با دنیای غرب در مسئله هسته‌ای بوده است. بی‌شک طرف اصلی جمهوری اسلامی در این مناقشه تاریخی، دستگاه حاکمه ایالات متحده آمریکا می‌باشد. کشوری که داعیه رهبری همه تحولات کره خاکی را در سر دارد، چه ظرفیت ویژه‌ای در بستر گفتگوهای هسته‌ای با ایران یافته است که با چنین قوّت و دقّتی پیگیر در به نتیجه رساندن این مذاکرات می‌باشد؟ مسیر توافقات صورت گرفته چگونه زمینه مدیریت جمهوری اسلامی توسط حاکمیت آمریکا را فراهم خواهد آورد؟ چه أبعادی از سیاست‌های جمهوری اسلامی در جریان مذاکرات هسته‌ای مورد چالش قرار گرفته است؟ توافق هسته‌ای با چه سازوکاری مقدمات لازم برای ورود مقامات کاخ سفید به فضای تصمیم سازی ایران را فراهم خواهد آورد؟ این‌ها پرسش‌هایی است که این کتاب با محوریت قرار دادن مواضع و تحلیل‌های رسمیِ مقامات، اندیشکده‌ها و نهادهای تصمیم ساز در کشور آمریکا، به دنبال پاسخ‌هایی روشن برای آن‌ها می‌باشد. پرداختن به این اهداف و انگیزه‌ها موضوعی است که در سال‌های گذشته از چشم نخبگان و تحلیل گران عزیز کشورمان به دور مانده است، لذا جهت روشن نمودن چراغی در این مسیر، کتاب حاضر تهیه و تدوین گردیده است. پیرامون نحوه نگارش مطالب و موضوعات در کتاب حاضر نکاتی مدنظر بوده است:

1- بهترین مرجع برای رسیدن به تصویری واقعی از انگیزه‌های ایالات متحده در این موضوع، توجه جدّی به مواضع رسمی مقامات، اندیشکده‌ها و سایر نهادهای تصمیم ساز در کشور آمریکا می‌باشد. بهره گیری دقیق از این منابع می‌تواند ما را از قرار گرفتن در مسیر حدس و گمان بازداشته و درکی عینی از واقعیت‌های موجود در این مسئله برساند. لذا چارچوب‌های اصلی تحلیلی در این کتاب مبتنی بر همین مواضع و مستندات بوده است.

2- برخی از مواضع و اظهاراتِ مقامات و مراکز رسمی آمریکا مشخصاً مصرف داخلی داشته و نسبت کمتری با آنچه در عالم واقع مورد پیگیری قرار گرفته است، دارد. لذا در کتاب حاضر، این دست اطلاعات مورد تحلیل و پرداخت قرار نگرفته است.

3- در موضوعات گوناگون سعی برآن بوده است، برای عمق بخشی به نتایج، از تحلیل‌های پشتیبان اعمّ از مستندات تاریخی، مبانی نظری، اطلاعات فنّی و... بهره گیری شود.

4- تحلیل‌های مطرح شده مستقیماً تصویرگرِ اهداف و انگیزه‌های قدرت‌های حاکم در ایالات متحده بوده و ثمررسیدن یا عدم نتیجه بخش بودن آن‌ها تابع مؤلفه‌های دیگری است که موضوع بررسی این کتاب نبوده است.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *