مردم لبنیات سنتی نخرند/ به شیر افزودنی غیرمجاز زده نمیشود
خبرگزاری میزان: عضو هیات مدیره انجمن صنایع لبنی با بیان اینکه تب مالت شیوع پیدا کرده است، گفت: طبق اعلام وزارت بهداشت تب مالت به شدت افزایش پیدا کرده است که علت آن رویکرد و تمایل مردم به استفاده از لبنیات سنتی است.
وی ادامه داد: برای تولید پنیر سنتی، قبل از اینکه شیر به دمای جوش برسد مایع پنیر را به آن می افزایند و فقط با دو درجه دما مایع پنیر به آن اضافه می شود و امکان اینکه ملکولهای آن کشته نشود بسیار بالاست.
وی افزود: در مورد ماست هم باید گفت، با توجه به اینکه بعد از دمای جوش ماست را میزنند، مشکلی به وجود نخواهد آمد اما باز هم توصیه میکنیم که ماست سنتی مصرف نکنند.
فربد بیان کرد: ماستهای سنتی مقداری چربی دارد اما در کارخانه هموژنیزه می شود، و علت اینکه توصیه می شود از ماست سنتی استفاده نشود به دلیل عدم بهداشت نیست زیرا از نظر سلامتی، ماستهای سنتی کمتر سلامت مردم را تهدید می کنند.
وی در خصوص مواد افزودنی به لبیات گفت: در حال حاضر به هیچ شیری افزودنی اضافه نمیشود و بحث روغن پالم هم منتفی شد و هیچ کارخانه ای استفاده نمیکند فقط در صنعت بستنی و در صادرات منع قانونی ندارد.
انتهای پیام/
نظرات بینندگان
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *