صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

سرویس هایی برای پیام‌ رسانی در اینترنت

۱۷ آبان ۱۳۹۴ - ۰۷:۰۰:۰۲
کد خبر: ۸۳۱۰۳
دسته بندی‌: فضای مجازی ، عمومی
خبرگزاری میزان - در این آموزش به مقایسه ای بین چند سرویس پیام رسانی اینترنتی خواهیم پرداخت. با ما همراه باشید.

به گزارش گروه فضای مجازی ،  سرویس هایی برای پیام‌رسانی در اینترنت   ، در عصر حاضر که برقراری ارتباط میان انسان ها از طریق پیامک ،ایمیل و… بسیار افزایش یافته، این مطلب برای انتخاب یک راه مناسب، آسان و سریع برای برقرای تماس های متنی، صوتی و تصویری می تواند کمک خوبی باشد.

 با آمدن اینترنت به موبایل ها، تقریبا هر انسانی می تواند از خدمات اینترنتی در هر جایی استفاده کند. از جمله ی این خدمات سرویس های پیام رسانی اینترنتی (IM) هستند.

استفاده از این سرویس مزایای بسیار زیادی را می تواند برای شما داشته باشد از جمله سرعت بالاتر، هزینه ی کمتر، برقرای تماس های تصویری و… طبق آخرین آمارگیری ها هم اکنون بالغ بر ۴۵۰ میلیون نفر در سرار جهان از این سرویس های پیام رسانی اینترنتی استفاده می کنند.

BBM

BBM( مخفف BlackBerry messenger) یکی از راههای ساده و محبوب ارسال پیام است. این سرویس در ابتدا تنها برای BlackBerry قابل استفاده بود اما اکنون برای IOS و Android در دسترس است.

یکی از دلایل محبوبیت و شناخته شده بودن این سرویس بالا بودن میزان امنیت آن است یعنی با استفاده از آن می توانید اطمینان حاصل کنید که پیام شما توسط هیچ شخص دیگری غیر از گیرنده ی مورد نظرتان دیده نخواهد شد. هم اکنون نسخه ی جدید این برنامه هم برای اندروید و IOS آماده است با ویژگی های جدیدی مانند:

BBM-Voice : قابلیت ایجاد تماس صوتی از طریق اینترنت -افزایش سرعت در به اشتراک گذاری فایل ، تصویر ، صدا و…

Viber

وایبر هم یکی دیگر از این سرویس هاست و همینطور یکی از محبوب ترین آنها در آسیا با بیش از ۱۰۰ میلیون نفر از زمان شروع به کارش در سال ۲۰۱۰٫ با استفاده از این سرویس شما امکان استفاده از تماس های متنی، صوتی و تصویری را خواهید داشت.

یکی از دلایل محبوبیت فراوان این سرویس این است که شما بر روی کامپیوتر خود و روی هر سیتستم عاملی می توانید از نرم افزار آن استفاده کنید و استفاده ی شما تنها محدود به گوشی شما نخواهد بود.تنها عیبی که می توانم به ویبر بگیرم، عدم پشتیبانی آن از BlackBerry 10 است و در کل می توان گفت ویبر یکی از کامل ترین سرویس ها در میان این لیست است.

Kik

یکی از سرویس ها تازه پا در میان پیام رسان هاست اما با این حال در چند ماه اخیر پیشرفت بسیار زیادی داشته و محبوبیت فراوانی پیدا کرده است.

از جمله قابلیت های Kik که اکثر IM ها آن را ندارند، قابلیت Block کردن مخاطبان و جلوگیری از آنها در ارسال پیام برای شماست. از دیگر ویژگی های خوب Kik می توان به مرورگر تعبیه شده در آن و طراحی زیبای آن اشاره کرد.نداشتن نسخه ای برای ویندوزفون و بلکبری ۱۰ هم از جمله ی کمبود های Kik است.

Skype

مطمئنا همه ی کاربران وب، یک بار هم که شده نام Skype را شنیده اند. نرم افزاری که می توان آن را بهترین در زمینه ی برقرای تماس های تصویری به شمار آورد و در واقع مایکروسافت آن را در ابتدا برای همین هدف ساخت اما با گذشت زمان بخش IM و پیام رسانی ان هم پیشرفت زیادی داشته است.با Skype هم می توانید چت های صوتی و تصویری و متنی را در کنار هم داشته باشید.

از ویژگی های مثبت اسکایپ، طراحی منحصر به فرد آن و در دسترس بودن آن روی Android، IOS ، Windows، Windows Phone، Linux، BB10، Xbox One، و برخی تلویزیون های هوشمند است.

Google Hangouts

اگر از جیمیل به عنوان سرویس پست الکترونیکی استفاده می کنید، احتمالا از Hangouts استفاده کرده اید. در واقع هر کسی که یک حساب جیمیل می سازد بطور خودکار یک حساب Hangouts نیز برای او ساخته خواهد شد. این سرویس که قبلا Google Talk نامیده می شد از جمله پیرترین سرویس های چت و پیامرسانی اینترنتی به شمار می آید.

از جمله مزیت های این سرویس قابل دسترس بودن آن در مرورگر هاست. یعنی شما وقتی که ایمیل خود را با یک مرورگر باز می کنید می توانید قسمت Hangouts را در پایین و سمت چپ صفحه مشاهده کنید. همچنین برنامه های مسنجر زیادی برای تمام سیستم عامل ها وجود دارند که با استفاده از آنها می توانید به حساب Hangouts خود وارد شده و با مخاطبان خود چت کنید.


/


خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوما به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفا جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.



نظرات بینندگان
بیک بابا
|
|
۰۷:۲۷ - ۱۳۹۴/۰۸/۱۷
تمام موارد بالا صحیح ، اما طراح، برنامه نویس ،ناظر، بهره بردار هریک از این سیستم ها چه کسی در کدام کشور است؟کاربران ایرانی کدام یک به صورت تخصصی از پشت پرده این سیستم ها اطلاع دارند ؟آیا این ایمنی ها که تبلیغ می شود دیگر جمله(حرف که از دهن برآمد گرد جهان درآمد) را بی اثر می کند؟ تکنولوژی جدید فرهنگ خاص مراقبت شده ای را می طلبد تا علم در اهداف پلید کمتر استفاده شود.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *