صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

برگزیده بخش بهترین فیلم هیئت داوران نوجوانان همدان اعلام شد

۰۸ مهر ۱۳۹۴ - ۲۰:۳۰:۴۰
کد خبر: ۸۲۵۰۴
خبرگزاری میزان - دقایقی پیش آیین اختتامیه نخستین المپیاد فیلمسازی و بیست و نهمین جشنواره فیلم‌های نوجوانان در همدان، پایتخت تاریخ و تمدن ایران زمین برگزار شد.
به ، بیست و نهمین جشنواره  بین المللی فیلم نوجوان همدان، محمدناصر نیکبخت استاندار همدان در آیین اختتامیه بیست و نهمین جشنواره بین‌المللی فیلم‌های نوجوانان در همدان با خوشامد گویی به مهمانان گفت: آمدن جشنواره به همدان با حمایت های وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، رییس سازمان سینمایی کشور و مدیرعامل بنیاد سینمایی فارابی انجام شد که از این بابت از ایشان قدردانی می‎کنم.

وی در ادامه باشاره به این که در این جشنواره شاهد اولین ها بودیم اولین جشنواره فیلم نوجوان و اولین المپیاد فیلمسازی نوجوان گفت: سینمای نوجوان باید تاثیرگذار، آموزش دهنده و پویا باشد، وقتی به نوجوان میدان داده می شود که فیلم بسازد تمام تلاش خود را به کار می گیرد که بهترین باشد.

استاندار همدان گفت: سینما در دنیا حرف اول را می زند، به طوری که می‎تواند مبلغ جنگ یا صلح باشد.

او با بیان اینکه نوجوان ایرانی پیام صلح و دوستی را در اثر خود می گنجاند، افزود: باید به سینمای نوجوان بها داده شود.

در ادامه مراسم فاضل عبادی در آیین اختتامیه بیست و نهمین جشنواره بین‌المللی فیلم‌های نوجوانان در همدان با بیان اینکه مسئولان و دستگاه های اجرایی با جدیت حامی اجرای برنامه های جشنواره بودند، گفت: هدف گذاری اصلی ما اجرا و پشتیبانی برنامه های مربوط به کودک و نوجوان است.

دبیر استانی جشنواره بین‌المللی فیلم‌های نوجوانان در همدان افزود: جشنواره فیلم نوجوان در صدر برنامه های فرهنگی استان قرار دارد و در راستای سیاست های دولت و با پشتیبانی مردم به خوبی برگزار شد.

وی ابراز امیدواری کرد: از رهگذر این جشنواره قابلیت های استان همدان به نحو شایسته بیان شده باشد.

آرزویم این است هر ایرانی یک فیلم یک دقیقه ای بسازد

در ادامه مراسم علیرضا شجاع‌نوری در آیین اختتامیه بیست و نهمین جشنواره بین‌المللی فیلم‌های نوجوانان در همدان اظهار داشت: حدود 100 نوجوان همدانی در این جشنواره ما را کمک کردند که بیشتر آن‌ها حداقل به یک زبان خارجی تسلط داشتند.

وی با بیان اینکه این نوجوانان از فعال ترین اعضای ستاد جشنواره بودند به برگزاری نخستین المپیاد فیلمسازی نوجوانان در جشنواره امسال اشاره کرد و گفت: در فراخوان این المپیاد، از نوجوانان سراسر ایران از 12 تا 19 سال دعوت کردیم که فیلم‌های 3 دقیقه ای خود را برای جشنواره ارسال کنند.

دبیر بیست و نهمین جشنواره فیلم‌های نوجوانان  افزود: این المپیاد با همت بنیاد سینمایی فارابی و انجمن سینمای جوان ایران با اعلام فراخوان از سراسر ایران برگزار شد.

وی گفت: پس از آن، بیش از 1000 نفر به دفاترانجمن سینمای جوان مراجعه کردند و بیش از 400 فیلم سه دقیقه ای انتخاب شد که 86 فیلم در مرحله پایانی در جشنواره شرکت کردند.

شجاع نوری با ابراز امیدواری از اینکه روزی که هر ایرانی حداقل تجربه ساخت فیلم 1 دقیقه ای را داشته باشد، افزود: برای سینمای نوجوان ایران آینده خوبی را ترسیم می کنیم.

وی در ادامه از حضار خواست به احترام نوجوانانی که فیلم ساخته‌اند بایستند و آنها را تشویق کنند.

دبیر بیست و نهمین جشنواره فیلم‌های نوجوانان این موضوع را به معنای حمایت از آنان دانست و افزود: باید نوجوانان سرزمین مان را حمایت و پشتیبانی کنیم.

دغدغه‌های نوجوانان ایران باید در قاب سینمای ملی به زبان هنر تلالو یابد

مدیرعامل بنیاد سینمایی فارابی در ادامه مراسم به روی صحنه آمد و گفت: جشنواره 29 با همه جشنواره های پیش از آن یک تفاوت عمده داشت و آن شور و شوق تازه ای بود که «نیروهای داوطلب» با تعصب ، همت ، نجابت و رفاقت به پای جشنواره خودشان ریختند.

تیم برگزاری جشنواره به دلیل زحمات طاقت فرسا،گاه خسته و گاه،کم امید می شدند.اما انرژی ما پاکی،صداقت و همراهی نوجوانان همدان،داوطلبان و اعضای المپیاد از سراسر ایران ، خون رگهای این جشنواره سینمایی بود.

او همچنین با اشاره به این که بنیاد سینمایی فارابی براساس وظیفه خود همچنان به حمایت از سینمای کودک ، نوجوان و بزرگسال ادامه خواهد داد گفت: من و همکارانم به یاد خواهیم داشت که دغدغه های نوجوانان ایران باید در قاب سینمای ملی به زبان هنر تلالو یابد و این میسر نمی شود مگر با کمک همه خانواده های ایرانی که نسلِ نو را صاحب امروز هم می بینند.

تابش گفت: آنچه در ذهن نوجوانِ امروز ما می گذرد همان تصویری است که فردای سرزمین ما را خواهد ساخت، به این جهت است که می توان جشنواره فیلم نوجوان همِدان و بخصوص المپیاد فیلمسازی نوجوانان کشور و زمینه‌ای که در آن برای شناخت استعدادهای نوجوان فراهم شد را، گامی در جهت شناخت آینده ایران و برنامه‌ریزی بر اساس اندیشه‌های شهروندان فردای کشورمان دانست.

مدیر عامل بنیاد سینمایی فارابی اظهار داشت: ما امسال در جشنواره همدان و المپیاد فیلمسازی نوجوانان، نخستین گام را برای سپردن جهانمان به دست این نسل برداشتیم. نسلی که «جهانی عاری از خشونت و صلح پایدار» را خواهد ساخت.

باید بپذیریم که نوجوانِ امروز ما با نوجوانِ نسل‌های پیشین متفاوت است. او بیشتر از ما جهان را میشناسد ، اگر چه جنگی را درک نکرده اما بیشتر از ما با جنگ و صلح و تنش و تدبیر و تفاوتهای این دو آشناست. او به واسطه جهان بی‌مرزی که در آن متولد شده و بار آمده، بهتر از نسل‌های پیشین اهمیت صلح را می‌شناسد و نقش هنر را در پیشبرد آن بهتر از همگان میداند.

مدیرعامل بنیاد سینمایی فارابی در سخنان خود از مسئولان، هنرمندان و دست اندرکاران جشنواره به این شرح تشکر کرد و گفت: با احترام به خانواده های شهر همدان به دلیل تربیت صحیح و درست نوجوانان ، از مدیریت استان در معرفی، جذب و آموزش نیروهای داوطلب و همیاری همکاران ما در سازمان سینمایی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و بنیاد سینمایی فارابی تشکر و قدردانی می کنم.

وی در ادامه اظهار داشت: جا دارد همین جا از رهنمودها و حمایت های وزیر محترم فرهنگ و ارشاد اسلامی جناب آقای جنتی و همراهی و همیاری ریاست محترم سازمان سینمایی کشور جناب آقای دکتر ایوبی و همکاری و مساعدت های استاندار محترم استان همدان برادر عزیز جناب آقای مهندس نیکبخت و معاون سیاسی امنیتی اجتماعی استانداری برادر ارجمند جناب آقای الهی تبار ، در برپایی این رویداد هنری تشکر و قدردانی کنم.

وی در بخش پایانی صحبت های خود ضمن تشکر از همراهان جشنواره از حاضران خواست به یاد قهرمانان و شهدای نوجوانِ میهن مان و به افتخار این نسل که فردا را،امروز می سازد؛قیام کنند.

اجرای این مراسم بر عهده احسان کرمی بود. همچنین در پایان مراسم مجری برنامه از علیرضا شجاع نوری «دبیر جشنواره»، حمید جبلی و امیر شهاب رضویان خواست که به روی صحنه بیایند. البته تنها دلیل وی این بود که سوژه ای برای عکاسان طرح نماید. پیش از این دعوت امیر شهاب رضویان صحبتی در مورد سبیل و ارزش آن در گذشته کرد که در زمان های قدیم مردم می توانستند با امانت گذاشتن یک تار سبیل مشکلی را حل کنند او هم چنین در ادامه شوخی هایش پیشنهاد چک سبیل را داد. جبلی، شجاع نوری و رضویان به دلیلی سبیل های ویژه شان سوژه عکاسان شدند تا جایی که مجری وقتی از رضویان پرسید آیا به خاطر یک میلیون دلار سبیل های تان را می‌زنید رضویان در پاسخ گفت: نه.

بر پایه این گزارش در اختتامیه بیست و نهمین جشنواره فیلم نوجوان همدان چهره هایی همچون، مرضیه برومند، حمید جبلی، طباطبایی نژاد، علیرضا تابیش، مرتضی رزاق کریمی، غلامرضا رمضانی، رضا فیاضی، آی آر رحمان «آهنگساز»، حسین قناعت، امیر شهاب رضویان، مجتبی راعی، وحید نیکخواه آزاد و... حضور داشتند.



در ادامه مراسم، برگزیدگان بخش المپیاد فیلمسازی جشنواره بین المللی فیلم های نوجوانان اعلام شدند.


برگزیدگان بخش مسابقه سینمای ایران

پروانه زرین بهترین دستاورد فنی و هنری: پینوکیو، عاموسردار و رئیسعلی (جواد رمضانی)

پروانه سیمین  بهترین بازیگر زن: نسرین مرادی برای بازی در فیلم سویوق

پروانه سیمین  بهترین بازیگر نوجوان: مجید دریس برای بازی در فیلم گمیچی

پروانه زرین جایزه ویژه داوران: سویوق (سرما) (بهرام و بهمن حاج ابول لو)

پروانه زرین بهترین فیلمنامه: پینوکیو، عاموسردار و رئیسعلی (سید رضا صافی و مریم رنجبر)

پروانه زرین بهترین کارگردانی: سویوق (سرما) (بهرام و بهمن حاج ابول لو)

پروانه زرین بهترین فیلم بلند: پینوکیو ، عامو سردار و رئیسعلی (ناصر عنصری)

برای اهدای جوایز این بخش وحید نیکخواه آزاد، مجتبی راعی، علیرضا شجاع نوری، مصطفی رحماندوست، محسن چینی فروشان، رمضانعلی حیدری خلیلی معاون اجرایی قائم مقام امور اجرایی سازمان سینمایی کشور،سیدمحمدمهدی طباطبایی نژاد مدیر مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی،علیرضا تابش مدیرعامل بنیاد سینمایی فارابی،سیدمهدی ابطحی قائم مقام اقتصاد سینما و معاون توسعه فن آوری سازمان سینمایی کشور، محمد ابراهیم الهی‌تبار معان سیاسی امنیتی استانداری همدان

و مرضیه برومند به روی سن رفتند.

برگزیده بخش سیفژ

گمیچی (مجید اسماعیلی پارسا)- ایران

برای اهدای جایزه های این بخش هیات داوران این بخش سلون نایدو، پراودا کرووا و ابراهیم فروزش به روی سن آمدند.

برگزیدگان بخش مسابقه سینمای بین‌الملل

پروانه زرین  بهترین اثر کوتاه یا نیمه بلند: داستان خرس (گابریل اوسوریو)- شیلی

پروانه زرین  بهترین اثر بلند به فیلم: پسر و جهان (تیتا تسلر و فرناندا کاروالو)-  برزیل

پروانه زرین جایزه بهترین فیلم کوتاه یا نیمه بلند بین الملل: آب یخ (جلال ساعدپناه)- ایران

پروانه زرین جایزه بهترین فیلمنامه  بخش بین الملل: بهت قول می دم (الکساندر کارپیلوسکی و الکسی بروداکف)- روسیه

پروانه زرین جایزه بهترین کارگردان بخش بین الملل: گمیچی (مجید اسماعیلی پارسا)- ایران

پروانه زرین جایزه ویژه هیأت داوران  بخش بین الملل: همبرگر (کوتو تاکیاشویلی)- گرجستان

پروانه زرین جایزه بهترین فیلم بخش بین الملل: گمیچی (جواد قلی زاده)-  ایران

برگزیدگان آثار کوتاه‌ و نیمه بلند پویانمایی و زنده

گواهی افتخار بهترین کارگردانی اثرکوتاه و نیمه بلند پویانمایی:زندگی مورچه ها (مهرداد شیخان)

گواهی افتخار بهترین کارگردانی اثرکوتاه و نیمه بلند پویانمایی:سه تار (شیوا حسین پور)

پروانه زرین بهترین فیلمنامه اثرکوتاه و نیمه بلند پویانمایی:صفحه خالی (سیاوش خدایی)

پروانه زرین بهترین کارگردانی اثرکوتاه و نیمه بلند پویانمایی: دخترک آت آشغال (محمد زارع و شلاله خیری)

پروانه زرین بهترین اثر کوتاه و نیمه بلند پویانمایی:صفحه خالی (جعفر خدایی و مرکز گسترش مستند و سینمای تجربی)

پروانه زرین بهترین فیلمنامه آثار کوتاه و نیمه بلند زنده:آب یخ (جلال ساعد پناه)

پروانه زرین بهترین کارگردانی آثار کوتاه و نیمه بلند زنده:کشتار گاه (بهزاد آزادی)

برای اهدای جایزه‌های این بخش حمید جبلی،کامبوزیا پرتوی،علیرضا شجاع نوری، مجتبی راعی، محمدرضا کریمی صارمی،محسن چینی فروشان و امیر خجسته نماینده مردم همدان و فامین در مجلس شورای اسلامی به همراه علی تعالی فرماندار همدان بروی سن آمدند.

بهترین فیلم هیئت داوران نوجوانان

پروانه زرین بخش بهترین فیلم هیئت داوران نوجوانان همدان به فیلم «دریا و ماهی پرنده» به کارگردانی «امیر پورکیان» تعلق گرفت.به دلیل عدم حضور تهیه کننده فیلم‏، مهراداد غفارزاده، کارگردان فیلم جایزه را دریافت کرد.

برگزیدگان بخش المپیاد فیلمسازی نوجوانان

گواهی افتخار بهترین فیلم المپیاد جوانان ایران: «رضا سلیمانی» برای فیلم «نقاشی ها حرف میزنن» از استان لرستان

گواهی افتخار بهترین فیلم المپیاد جوانان ایران: «پریزاد احمدی» برای فیلم «مترسک» از استان آذربایجان غربی

گواهی افتخار بهترین فیلم المپیاد جوانان ایران: «امیرحسین موسوی» برای فیلم «قاب خالی» از استان اردبیل

گواهی افتخار بهترین فیلم المپیاد جوانان ایران: «زهرا حیدری» برای فیلم «انسان که می خواهد» از استان هرمزگان     

گواهی افتخار بهترین فیلم المپیاد جوانان ایران:«‌اسمر حسنی» برای فیلم «عکس» از استان زنجان

گواهی افتخار هیئت داوران المپیاد فیلمسازی: «مصطفی حامی خواه» برای فیلم «سیاه سفید» از استان همدان            

گواهی افتخار هیئت داوران المپیاد فیلمسازی: «شقایق ورشوچی» برای فیلم «زندگی من» از استان همدان                   

گواهی افتخار هیئت داوران المپیاد فیلمسازی: «پردیس پاکزاد»  برای فیلم «سینمایی که بود» از استان کهگیلویه و بویر احمد

گواهی افتخار هیئت داوران المپیاد فیلمسازی: «مصطفی عشرتی» برای فیلم «همین جوری خوبه» از استان گلستان                     

گواهی افتخار هیئت داوران المپیاد فیلمسازی: «آناهیتا یزدان شناس» برای فیلم «قفسها را من می خرم» از استان بوشهر            

گواهی افتخار هیئت داوران المپیاد فیلمسازی: «حسین زینعلی» برای فیلم «هشدار» از استان کرمان

گواهی افتخار هیئت داوران المپیاد فیلمسازی: «فریما سیفی» برای فیلم سایه روشن از استان کرمانشاه                      

گواهی افتخار هیئت داوران المپیاد فیلمسازی: «حمیدرضا مجتهدی زاده» و «محمدحامد اسدی» برای فیلم «من هم می میرم ...اما» از استان خراسان رضوی

گواهی افتخار جایزه ویژه دبیر به خاطر توجه به حادثه منا: به دنبال زندگی (دنیا کرم زاده)

گواهی افتخار ویژه شهید بهنام محمدی ( جایزه ویژه دبیر): درخشش (میلاد جعفری)

جوایز این بخش توسط علیرضا تابش مدیرعامل بنیاد سینمایی فارابی، حمید جبلی، امیرشهاب رضویان، رابعه مدنی، داریوش غریب زاده و نبما عباس پور اهدا شد.

برگزیدگان بخش المپیاد جوانان بین‌الملل

گواهی افتخار بهترین فیلم المپیاد جوانان بین الملل: «ریحانه حسن پور» برای فیلم «سلفی» از استان کهگیلویه و بویر احمد

گواهی افتخار بهترین فیلم المپیاد جوانان بین الملل: «صاحبه خدمتگزار و فاطمه خدمتگذار» برای فیلم «آدم های سر به زیر» از استان گیلان

گواهی افتخار بهترین فیلم المپیاد جوانان بین الملل: «کیانوش غلامی» برای فیلم «حس» از استان کرمان

گواهی افتخار بهترین فیلم المپیاد جوانان بین الملل: «فاطمه حسینی فر» برای فیلم «دیر» از استان قم

گواهی افتخار بهترین فیلم المپیاد جوانان بین الملل: «کسری هدایت» برای فیلم «کنتور» از استان مرکزی




ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *