بازدید معاون نماینده یونیسف در ایران از کانون اصلاح و تربیت تهران
خبرگزاری میزان - معاون نماینده یونیسف در ایران و مشاور منطقهای یونیسف در حوزه حمایت از کودکان از کانون اصلاح و تربیت تهران بازدید کرد.
مدير كانون اصلاح و تربيت تهران گفت: اين مركز در زير مجموعه اداره كل زندانهاي استان تهران قرار دارد كه برنامه ريزي هايي جهت مددجويان اين كانون وجود دارد و مددجويان از خدمات اصلاحي و تربيتي استفاده مي كنند، ما اعتقاد داريم كه بايد زمينه هاي لازم را در كانون اصلاح و تربيت تهران فراهم آوريم تا نوجوانان معارض با قانون در مسير اصلاح و تربيت قرار گيرند. لذا بنده و همكارانم تلاش مي كنيم تا اين اقدامات اصلاحي و تربيتي براي اين قشر از جامعه ميسر شود.
در ادامه اين نشست، علي رستمي مدير كانون اصلاح و تربيت تهران بيان داشت كه كانون اصلاح و تربيت ويژگي هاي ممتازي دارد كه مي توان به يكي از آنها اشاره داشت كه كانون، به عنوان يك مركز آموزشي شناخته شده است و گروههاي بين المللي مختلفي در بُعد آموزشي از كانون اصلاح و تربيت تهران بازديد مي نمايند.
رستمي با معرفي واحدهاي كانون از جمله پذيرش و تشخيص، مجتمع آموزشي كانون ايران، كاركاههاي مختلف فني و حرفه اي و شرح وظايف هر كدام از اين واحدها گفت: يكي از اساسي ترين مسايل در كانون اصلاح وتربيت تهران بحث آموزشي مددجويان است و در كانون، بستر آموزش در تمامي سطوح براي همه مددجويان فراهم است.
در ادامه لوران شاپویی مشاور منطقه ای یونیسف در حوزه حمایت از کودکان از نحوه عملكرد كانون اصلاح و تربيت تهران در خصوص نحوه اشتغال مددجويان در مدت نگهداري آنان و مراقبت پس از خروج و بحث اشتغال زایی مددجویان كانون پرسيد كه مدير كانون در پاسخ به وی بيان داشت: بسياري از اين نوجوانان به دليل بيكاري مرتكب بزهكاري شده و وارد كانون مي شوند. لذا يكي از اقدامات اصلاحي و تربيتي در كانون اصلاح و تربيت تهران، بحث آموزش هاي فني و حرفه اي است و مددجويان در مدت نگهداري در كانون تحت آموزش قرار مي گيرند تا بعد از آزادي در جامعه بستر اشتغال آنها فراهم باشد، مددجويان كانون با شركت در كلاس هاي آموزشي كارگاههاي فني و حرفه اي در رشته هاي مختلف شامل: رايانه، آموزش مكانيك و برق خودرو، برق ساختمان، نجاري، پيرايشگري، سفال گري، معرق كاري، تعميرات موبايل و … با فراگيري آموزش هاي لازم، مهارت كسب مي كنند و اكنون مددجويان كانون بصورت ۱۰۰% در كلاس ها و كارگاههاي آموزشي شاغل هستند. همچنين در بحث ادامه تحصيل مددجويان، آموزش و پرورش تهران در اين كانون يك مجتمع مجزاي آموزشي دارد كه حدوداً ۵۰% از مددجويان در كلاس هاي آموزشي كلاسيك (مقطع ابتدايي و متوسطه) تحصيل مي كنند.
در این نشست خاکی دادیار جانشین معاونت امور زنان و کودکان دادسرای عمومی و انقلاب تهران و خانم فاضلیان دادیار ناظر کانون حضور داشتند که در مباحث مربوط به قوانین حقوقی و قضایی مربوط به این کودکان معارض با قانون که بنا به هر دلیلی مرتکب بزهکاری شده و در این کانون نگهداری می شوند، توضیحات مبسوطی را بیان داشتند.
در ادامه و در مسير بازديد از قسمت هاي مختلف كانون، رستمي مدير كانون تأكيد كرد كه كانون اصلاح و تريبت تهران به عنوان يك محيط آموزشي است و كودكان و نوجوانان معارض با قانون در آن، صرفاً جهت اصلاح و تربيت نگهداري مي شوند.
در بازديد از قسمت خوابگاه هاي كانون كه محل نگهداري مددجويان است، رستمي مدير كانون ضمن ارائه توضيحاتي در خصوص نحوه طبقه بندي و نگهداري مددجويان در اين بخش از كانون گفت: طبقه بندي در قالب ۵ گروه و بر اساس ويژگي هاي شخصيتي و فيزيكي مددجويان انجام مي شود و براي مددجويان زير ۱۵ سال هم خوابگاه جداگانه در نظر گرفته شده است که بر اساس قانون مجازات اسلامی مصوب سال ۱۳۹۲ چنانچه این اطفال مرتکب رفتارهای معارض با قانون بشوند دیگر به کانون معرفی نخواهند شد و توسط مرجع قضایی یا به خانواده تحویل می شوند یا جهت نگهداری به بهزیستی تحویل می شوند.
رستمی از وجود شورای شهر مددجویان سخن گفت و افزود: در كانون اصلاح و تربيت تهران به جهت تمرين مشاركت اين نوجوانان در فعاليت هاي اجتماعي، از ميان مددجويان و به انتخاب خودشان تعدادي به عنوان اعضاي شوراي شهر انتخاب مي شوند كه عمده فعاليت اين شورا، ارتباط با مديريت و ديگر واحدها است و كمك به اداره كانون مي كنند تا ضمن مشاركت دادن اين نوجوانان در امور مربوط به خود آنها، تمرين فعاليت هايي باشد كه در آينده انجام خواهند داد.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *