صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

فرهنگ توجه به دانش بومی باید همه‌گیر شود/ 1700 شرکت دانش بنیان تشنه اعتبار

۰۸ مهر ۱۳۹۴ - ۱۲:۰۲:۱۳
کد خبر: ۸۲۲۹۲
دسته بندی‌: اقتصاد ، عمومی
خبرگزاری میزان - سرپرست شرکت های دانش بنیان با اشاره به فعالیت یک هزار و 674 شرکت دانش بنیان، گفت: این شرکت ها نیازمند زیرساخت مناسب و حمایت مالی هستند، ضمن اینکه فرهنگ توجه به دانش بومی باید همه‌گیر شود.
به گزارش خبرنگار اقتصادی میزان، سید محمد صاحبکار خراسانی طی گفت وگویی با بیان اینکه موتور محرک اقتصاد، شرکت های دانش بنیان هستند، اضافه کرد: نوع جدیدی از فعالیت ها را این شرکت پیگیری می کند.

وی ادامه داد: در حال حاضر یک هزار و 674 شرکت تاکنون ارزیابی و ثبت شده اند البته تعداد شرکت ها در حال افزایش است.

سرپرست شرکت های دانش بنیان در مورد شرکت های دانش بنیان؛ فرصت ها و چالش ها، تصریح کرد: شرکت های دانش بنیان باید دانش بومی در آنها بنیان شده باشد و باید بر روی فناوری بومی فعالیت کنند لذا بر منابع داخل کشور از جمله نیروی انسانی متکی هستند.

شرکت های دانش بنیان همچون آب چشمه ای در بدن صنعت
صاحبکار خراسانی گفت: این سرمایه می تواند در اختیار صنعت و تولید کشور به کار گرفته شود و این مانند آب چشمه ای است که در بدن صنعت جاری می شود.

وی افزود: سهم شرکت های دانش بنیان در اشتغال رقم بالایی نیست اما امیدواری در این بخش بسیار بالاست و جهان نیز به این سمت حرکت می کنند.

با هزینه کم می توان اشتغال زایی بیشتری ایجاد کرد
سرپرست شرکت های دانش بنیان افزود: با حمایت از شرکت های دانش بنیان می توان با هزینه کم می توان ایجاد شغل کرد.

وی در مورد مشکلات دانش بنیان، گفت: فعالیت هایی که در این شرکت ها انجام می شود جدید است و هنوز فهم آن همه گیر نشده است و هنوز در زیرساخت ها و منابع مالی مشکلاتی وجود دارد.

سرپرست شرکت های دانش بنیان انتقاد کرد: فرهنگ فعالیت در شرکت های دانش بنیان هنوز همه گیر نشده است، البته در خصوص ارائه تسهیلات به این شرکت ها باید گفت که به صندوق های نوآوری و شکوفایی مراجه می کنند و از تسهیلات استفاده می کنند.

توجه به شرکت های دانش بنیان بومی
وی گفت: در دو سال اخیر به شرکت های دانش بنیان توجه ویژه ای صورت گرفته است و تمام تلاش دولت بر این است که این فضا را با سرعت بیشتر پیگیری کنیم تا ارزش افزوده و شغل بیشتری در کشور ایجاد شود.

صاحبکار خراسانی افزود: تمام بودجه معاونت علمی و فناوری به صورت مستقیم و غیرمستقیم به شرکت های دانش بنیان تعلق می گیرد،  اما منابعی که دولت باید در اختیار شرکت های دانش بنیان قرار دارد باید افزایش یابد و نیاز در این زمینه زیاد است، ناگفته نماند که محدودیت منابع نیز در بخش دولت وجود دارد.





ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *