صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

«بهشت فراموش‌شده» جدیدترین مستند «ثریا»

۰۷ مهر ۱۳۹۴ - ۲۰:۳۰:۰۱
کد خبر: ۸۱۹۳۲
دسته بندی‌: فرهنگی ، عمومی
خبرگزاری میزان - در پایان هفته دفاع مقدس، برنامه ثریا به بررسی میزان توسعه و پیشرفت استان خوزستان و منطقه شوش دانیال می‌پردازد.
به ، سومین قسمت از مجموعه مستند «عبور از بن بست» امشب پس از سریال شبانگاهی از شبکه یک پخش می‌شود.

«بهشت فراموش‌شده» روایتی از فراموشی‌ها و کم‌کاری‌های گذشته و حال، در منطقه خوزستان است. مردم منطقه‌ای که بزرگ‌ترین دلیر مردی‌ها را در هشت سال دفاع مقدس از خود نشان دادند، حالا شاهد بی‌مهری‌ها و معطل ماندن ظرفیت‌های بزرگ پیشرفت در منطقه خود هستند. در این مستند که سومین قسمت از مجموعه مستند اقتصادی «ثریا» با عنوان عبور از بن‌بست است، همزمان با پایان هفته دفاع مقدس، به محرومیت‌های امروز و در عین حال ظرفیت‌های گسترده پیشرفت و توسعه استان خوزستان با محوریت شهرستان شوش پرداخته شده‌ است.

این شهرستان در منطقه‌ای واقع شده است که دو رودخانه نام‌آشنای کرخه و دِز از اطراف آن و رودخانه شاوور نیز از دل شهر می‌گذرد. آب فراوان در کنار خاک حاصلخیز و قرارگرفتن در مدار 33 درجه جغرافیایی، منطقه شوش را به مکانی ممتاز برای کشاورزی و صنایع تبدیلی بخش کشاورزی بدل کرده‌است تا جایی که برخی از کارشناسان معتقدند منطقه شوش می‌تواند پاسخگوی نیازهای کشاورزی سراسر کشور باشد.به همین دلیل رهبر انقلاب در سفر سال 75 خود به این شهرستان، دستور توسعه و احیا کشاورزی در این منطقه را صادر کردند. اما امروز طرح 550 هزار هکتاری مقام معظم رهبری، صرفا نامی آشنا برای مردمی است که آرزوی به سرانجام رسیدن این طرح را دارند.

همچنین در بخش‌های از این مستند، به برخی زمزمه ها و خبرهای غیر رسمی از احتمال واگذاری شرکت کشت و صنعت عظیم هفت‌تپه به سرمایه‌گذاران خارجی در آینده پرداخته شده‌است. این کارخانه که بر روی ویرانه‌های شهر قدیمی هفت‌تپه بنا شده‌است، با در اختیار داشتن 25 هزار هکتار زمین مستعد در منطقه راهبردی هفت‌تپه، چند سالی است که از دوران اوج سوددهی خود فاصله گرفته است. با مطرح شدن این اخبار، اکنون مردم محلی نگران تکرار شدن سرنوشت کارخانه قند، در هفت تپه هستند. همچنین قرار داشتن آثار باستانی در محدوده زمین‌های متعلق به این کارخانه، نگرانی‌ها را در خصوص بی‌توجهی به این آثار در صورت واگذاری کارخانه به شرکت‌های خارجی تشدید می کند. گفتنی است فصل اول مجموعه مستند اقتصادی ثریا با عنوان عبور از بن بست در هشت قسمت تهیه و تولید شده‌است که تاکنون دو قسمت نخست این مجموعه، از شبکه یک پخش شده‌است. سایر قسمت‌های این مجموعه نیز قرار است سه‌شنبه شب‌ها به روی آنتن برود. بدون فرمان و تسخیر جمهوری نام دو قسمت دیگر از این مجموعه می‌باشد که به وضعیت خودروسازی و تبلیغات برندهای خارجی در ایران پرداخته‌اند.



نظرات بینندگان
محمد صمصام
|
|
۲۱:۴۷ - ۱۳۹۴/۰۷/۰۸
سلام من اهل آبادانم واقعا از اینکه حرف مردم رو به نمایش قرار دادید خیلی ممنونم
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *