صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

یک پنجم خودکار مصرفی کشور در داخل تولید می‌شود

۰۶ مهر ۱۳۹۴ - ۰۹:۴۴:۱۳
کد خبر: ۸۱۳۹۰
دسته بندی‌: اقتصاد ، صمت و کشاورزی
خبرگزاری میزان - رئیس اتحادیه نوشت افزار و لوازم مهندسی تهران با بیان اینکه میزان مصرف خودکار در کشور مشخص نیست و می توان آن را تخمین زد، گفت: با توجه به جمعیت 76 میلیونی میزان خودکار مصرفی در کشور سالانه 500 میلیون است که تنها توان تولید 100میلیون آن در کشور وجود دارد.
عباس هداییتیان در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی میزان با بیان اینکه تنها در تولید برخی از لوازم التحریر خودکفا هستیم، گفت: وضعیت تولید لوازم التحریر به ویژه انواع نوشت افزار در کشور به گونه ای است که حجم تولید داخل به هیچ وجه جوابگوی میزان مصرف و نیاز کشور نیست.

رئیس اتحادیه نوشت افزار و لوازم مهندسی تهران فزود: برای نمونه وضعیت تولید مداد در کشور قابل قبول است و حجم تولید کارخانه های فعال کشور بخش قابل توجهی از نیاز کشور را در طول سال و به ویژه در فرا رسیدن سال تحصیلی جدید تامین می کند ولی در بخش خودکار و این نوع نوشت افزار وضعیت قابل قبولی وجود ندارد.

وی با بیان اینکه میزان تخمینی مصرف خودکار کشور در حدود 500 میلیون عدد است، گفت: البته این رقم، تخمینی بوده و نمی توان آن را اثبات کرد ولی اگر فرض را بر صحت و دقت این رقم قرار دهیم میزان تولید داخلی تنها یک پنجم این عدد است و به صورت طبیعی باید در حدود 400 میلیون آن از طریق واردات تامین شود.

رئیس اتحادیه نوشت افزار و لوازم مهندسی تهران تصریح کرد: تنها چند کارخانه تولید خودکار به صورت فعال و نیمه فعال در حال تولید هستند که بخشی از نیاز کشور را تامین می کنند.

وی با بیان اینکه لوازم التحریر از جمله کالاهایی است که قاچاق و ورود غیر رسمی آن به کشور صرفه اقتصادی ندارد، گفت: با توجه به تعرفه ناچیز و تقریبا آزادی واردات این محصولات معضل به نام قاچاق در این صنعت وجود ندارد ولی به طور حتم این حجم از واردات موضوعات خاص فرهنگی را به دنبال خود خواهد داشت.

هداییتیان با تاکید بر لزوم حمایت دولت از این صنعت گفت: اگر دولت برنامه حمایتی مشخص و خاصی برای این صنعت در نظر بگیرد رشد و توسعه این صنعت به راحتی امکان پذیر است.

رئیس اتحادیه نوشت افزار و لوازم مهندسی تهران تاکید کرد: در وضعیت کنونی و با توجه به ویژگی های بازار لوازم التحریر که هزینه های تولید در آن نقد و فروش محصولات به صورت اقساطی است تنها حمایت دولت می تواند برای این صنعت راه گشا باشد.




ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *