صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

پرتال جامع دولت الکترونیک تا پایان سال راه‌اندازی می‌شود

۰۶ مهر ۱۳۹۴ - ۰۱:۳۰:۰۱
کد خبر: ۸۱۲۷۲
دسته بندی‌: اقتصاد ، انرژی
خبرگزاری میزان - رییس سازمان فناوری اطلاعات در آستانه سالگرد تاسیس این سازمان و در نمایشگاه تلکام از راه اندازی پرتال جامع دولت الکترونیک تا پایان سال داد و با بیان این که این پورتال در حال تست است، افزود: پیش از پایان سال، پرتال رسمی دولت الکترونیکی راه اندازی و به کاربران سرویس هایی مورد نظر را ارایه خواهد داد.
به گزارش ، نصرالله جهانگرد در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: بر اساس این طرح تمام سازمان ها و دستگاه های حاکمیتی باید وبسایت های خود را در این پرتال در دسترس عموم مردم قرار دهند.

رئیس سازمان فناوری اطلاعات هدف از این طرح را ارائه خدمات دولتی بر بستر دولت الکترونیک عنوان کرد و گفت: اولین غرفه دولت الکترونیک نیز در نمایشگاه الکامپ با هدف معرفی خدمات وبسایت های دولتی و بررسی کیفیت آنها ارایه خواهد شد.

وی مهم‌ترین اقدام این سازمان را توجه به برنامه ششم توسعه و خدمات دولت الکترونیک برشمرد و اظهار کرد: ما از طرف مجموعه وزارت ارتباطات خود را مسوول طراحی، هماهنگی و نظارت بر شبکه ملی اطلاعات می دانیم.

جهانگرد، اظهار داشت: طبق برنامه ششم توسعه، بر پایی خدمات دولت الکترونیک در سراسر کشور را ماموریت اصلی ماست و با ایجاد ساز و کار فنی و اجرایی برای مدیریت، راهبری و پیاده سازی این مآموریت تلاش می کنیم.

وی ادامه داد: طبق برنامه پنجم توسعه و تاکید شورای عالی فضای مجازی، شبکه ملی اطلاعات دارای ضوابطی است که باید رعایت شود و این ضوابط در شش یا 7 دسته گروه بندی شده و مهم ترین مورد آن است که در عرصه ملی شبکه ای پایدار با پهنای باند و امنیت بالا و استقلال مدیریت ایرانی برپا کنیم.

جهانگرد با بیان این که سازمان از طرف وزارت ارتباطات مسئول طراحی، هماهنگی, نظارت بر اجرای شبکه ملی اطلاعات در کشور است، اضافه کرد: شبکه ما اکنون در حال دگردیسی به سمت IP محور شدن است.

وی از پروژه های بزرگ وزارت ارتباطات در راستای توسعه ظرفیت زیرساخت خبر داد و اظهار داشت: شبکه فیبرنوری در حال گسترش است و برای دسترسی به خدمات مناسب لازم است همزمان شرکت های مخابرات استانی توسعه یابند تا روی شبکه به کاربران به هر ظرفیت مورد نیاز ارتباط دهیم.

وی با اشاره به مذاکره با آیکان در سال گذشته افزود: بعد از یک سال مذاکره کپی سوئیچ جهانی را به داخل منتتقل و نصب کردیم و به این ترتیب تمام ترافیک به داخل کشور، منتقل شد .

جهانگرد با ابراز امیدواری نسبت به نصب دومین DNS تا پایان سال در کشور افزود: جهت کپی کردن باقی DNS های موجود در دنیا در حال مذاکره با آیکان هستیم.

وی ساختار شبکه فعلی را نوپا دانست و افزود: تا توانمندتر و با کیفیت تر شدن این شبکه باید ادامه دهیم.

وی افزود: باید کل ترافیک کشور در آینده بر روی شبکه ابری باشد تا کاربران از طریق نزدیک ترین نقطه اطلاعات را دریافت کنند.

جهانگرد در عین حال عنوان کرد: وزارتخانه تیمی تعیین کرده که از نظر فنی و کیفی وضعیت اینترنت را مهندسی کند.

معاون وزیر ارتباطات در بخش دیگری از صحبت های خود هم به بحث ارائه آمارها پرداخت و گفت: از سال قبل با مرکز آمار ایران توافق کردیم با پیمایش آنها آمارها را به شکل رسمی ارائه می کنیم و تاکنون دو بار هم روی سایت قرار گرفته است.

رئیس سازمان فناوری اطلاعات با اشاره به وجود بیش از 7 جویشگر بومی در کشور گفت: هر کشور متناسب با شرایط خود جویشگر هایی تهیه کرده است و امسال و سال آینده حمایت از تولید محتوا و خط و زبان فارسی را دنبال می کنیم و در این راستا،در برنامه داریم تعداد صفحات فارسی وب افزایش یابد.

وی در عین حال جویشگر بومی را سرمایه ای ملی برشمرد و گفت: استفاده هر چه بیشتر از این جویشگرها، موجب ارتقای آن می شود.

وی همچنین در زمینه سیستم عامل بومی نیز گفت: از سیستم  های حیاتی کشور است که تجربیات موفقی هم در کشور شده است و به زودی با نصب برخی اپلیکیشن‌ها بر روی این سیستم عامل، اجرای آن وارد فاز عملیاتی خواهد شد.




ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *