تغییر در علوم انسانی نباید منجر به توقف این علوم شود
وی در ادامه تصریح کرد: رصدخانه فرهنگی و اجتماعی وظیفه رصد وضعیت فرهنگی و اجتماعی کشور، به ویژه دانشگاهها را باید برعهده داشته باشد.
معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم با بیان اینکه جایگاه پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی جایگاهی رفیع و روشن است، گفت: این پژوهشکده، مجموعهای چابک، جوان و پرانرژی است و در کنار بهرهگیری از حضور دانشمندان و بزرگان علوم انسانی و اجتماعی تکمیل میشود و در کنار پختگی و دانش پیشکسوتان و چهرههای مجربتر میتواند یک ترکیب ارزشمند و اثرگذاری به جامعه علمی و به خصوص جامعه علوم اجتماعی و انسانی عرضه دارد.
هاشمی با اشاره به برگزاری جشنواره فارابی گفت: برگزاری این جشنواره یکی از افتخارات علمی ما است و روند برگزاری آن با اهتمام ویژهای دنبال میشود.
وی خاطرنشان کرد: ضرورت ارتقا، تغییر و تحول در علوم انسانی را می پذیرم اما تغییر و تحول در علوم انسانی نباید در عمل موجب توقف این علوم شود. ما خواهان تحول و ارتقا هستیم و باید همواره از علوم انسانی بهره ببریم؛ خودمان را نیازمند دانش اجتماعی دانسته و بدانیم که بدون دانش اجتماعی، مدیریت جامعه، مدیریت کارآمد و موفقی نخواهد بود.
معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم با اشاره به موضوع علم اسلامی و دانشگاه اسلامی گفت: جامعه اسلامی و نظام اسلامی حامی علم و دانشگاه اسلامی است.