صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

انزوای رژیم صهیونیستی با وجود تشدید حملات به قدس و مسجدالاقصی

۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۰۰:۴۵:۰۲
کد خبر: ۸۱۰۰۱۶
یورش نظامیان صهیونیست به قدس اشغالی و مسجدالاقصی با واکنش های زیادی همراه شده است.

- در پی انتشار تصاویری از حرم شریف مسجد الاقصی، مسلمانان نسبت به کاری که مقامات رژیم صهیونیستی انجام می‌دهند، یعنی باز هم حمله به نمازگزاران بی‌گناه و دستگیری آنها، احساسی از خشم دارند.

به گزارش پایگاه «استراتژیکس»، به جای اینکه رژیم صهیونیستی در روزهای اعیاد یهودی، مسیحی و اسلامی به دنبال اثبات به اصطلاح حسن نیت خود باشد، می‌بینیم که تصمیم گرفته است در ماه رمضان احساسات و خشم مسلمانان را بی توجه به معنای آن برانگیزد.

تعقیب و گریز جوانان فلسطینی توسط نظامیان صهیونیست به مجروح شدن و شهادت تعداد زیادی از آنان منجر شده است.

کاری که رژیم صهیونیستی اکنون در قدس اشغالی به طور کلی و در مسجد الاقصی به طور خاص انجام می‌دهد، تنها انزوای این رژیم را تداوم می‌بخشد.

علاوه بر این، سیاست‌های رژیم صهیونیستی متحدان جدیدش را که روی صلح شرط بندی کرده و امیدوار بودند که پیمان با این رژیم به صلح با فلسطینیان دست یابد، ناامید کرده است.

همه این‌ها به خاطر برخی محاسبات سیاسی محدود توسط کابینه نفتالی بنت و عدم رعایت آنچه صلح مستلزم آن است، در معرض خطر قرار داده است؛ دست کشیدن از تجاوز و استفاده از زور امتحان شده و شکست خورده علیه مردم فلسطین.

اما، آنچه رژیم صهیونیستی در زمینه تشدید تنش انجام می‌دهد، مجموعه‌ای از سؤالات را ایجاد خواهد کرد که شاید مهمترین آن‌ها این باشد: آیا رژیم صهیونیستی اصلاً به دنبال صلح است؟

میکا گودمن، فیلسوف آمریکایی، که هم به نفتالی بنت، نخست وزیر رژیم صهیونیستی و هم جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا مشاوره می‌دهد، می گوید «بیشتر اسرائیلی‌ها احساس می‌کنند که اگر در کرانه باختری بمانیم، آینده‌ای نخواهیم داشت و اگر کرانه باختری را ترک کنیم، باز هم آینده نخواهیم داشت.»

گودمن معتقد است که هیچ کابینه‌ای در رژیم صهیونیستی، اعم از جناح راست و چپ، نمی‌تواند وارد روند صلح شود؛ یک کابینه دست راستی مانند کابینه بنت نمی‌تواند از سرزمین‌های فلسطین عقب نشینی کند و یک کابینه چپگرا به دلیل نگرانی‌های امنیتی نمی‌تواند این کار را انجام دهد.

اگر رژیم صهیونیستی نتواند وارد مذاکرات صلح شود، مسئول خونریزی، تخریب خانه‌ها و یورش به اماکن مذهبی مسلمانان است.

این بهانه‌ها همچنین مسئولیت این رژیم بر اساس قوانین بین المللی را برای حمایت از حقوق بشر فلسطینیان نفی نمی‌کند.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *