گلایه انبوه سازان مسکن خوزستان از بیمهری بانکها
وی افزود: پس از مکاتبات فراوان با بانک مرکزی در خصوص پرداخت تسهیلات مسکن توسط تمام بانکها، سرانجام با مصوبه شورای پول و اعتبار این انحصار شکسته شد تا تمام بانکها مجوز پرداخت تسهیلات در این زمینه را داشته باشند، اما هیچ کدام از بانکها حاضر به پرداخت تسهیلات در این زمینه نیستند و تمایلی به هزینه منابع خود در این حوزه ندارند.
پورحاجت با بیان اینکه سیستم بانکی هیچ کمکی به بخش تولید نکرده است، خاطرنشان کرد: پرداخت سود زیاد به سپردههای بانکی به سرمایه گذارانی که در بانک سرمایه گذاری کردهاند، موجب شده است تا مردم در بخش تولید سرمایهگذاری نکنند.
وی ادامه داد: سیستم بانکی باید به نحوی اصلاح شود تا بانکها به توسعه کشور کمک کنند، اگر بانکها به همین شیوه به فعالیت خود ادامه دهند، تولید کشور به هیچ نحوی توسعه پیدا نخواهد کرد. مشکلات در بخش مسکن در استان کماکان ادامه دارد و معاون بخش عمرانی استان نیز به نمایندگان بخش خصوصی بی توجه است.
پورحاجت با اشاره به اینکه پروسه ساخت مسکن زمان بر است و مسکن کالا نیست که یک روزه توسط کارخانه تولید شود، عنوان کرد: با توجه به انباشت متقاضیان مسکن، اگر در این زمینه برنامه ریزی نداشته باشیم در سالهای آینده مشکلات فراوانی گریبان گیر ما خواهد شد و شاهد جهش قیمتی نیز خواهیم بود. باید بسته تشویقی برای ساخت و ساز از سوی بانکها معرفی شود تا تولیدکنندگان رغبتی برای سرمایهگذاری در این زمینه داشته باشند.
وی با اشاره به اینکه بانکها نیز محدودیتهایی برای پرداخت تسهیلات دارند،
عنوان کرد: اتفاقاتی که در حوزه اقتصاد رخ داده است موجب شده تا بانکها
نیز دچار مشکلاتی شوند اما باید نگاه بانکها نگاه توسعهای شود و آنها به
دنبال منافع خود نباشند؛ بانکها میتوانند به حوزه مسکن کمک کنند و مشکلی
از نظر پرداخت تسهیلات ندارند، اما سیاست گذاری نادرستی که در این زمینه
وجود دارد، مشکلاتی را در این خصوص به وجود آورده است.
/انتهای پیام/
:
انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانههای داخلی و خارجی لزوما به معنای تایید
محتوای آن نیست و صرفا جهت اطلاع کاربران از فضای رسانهای منتشر میشود.