صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

باقری: تنبیه‌های انضباطی باید معطوف به بازیکن باشد نه باشگاه/ شاید برخی حکم‌ها مورد تایید فدراسیون نباشد

۲۳ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۰:۳۱:۵۱
کد خبر: ۸۰۷۱۹۴
دسته بندی‌: ورزشی ، توپ و تور
مسئول کمیته مسابقات فدراسیون بسکتبال گفت: جرایم نقدی و همان محرومیت‌های تعلقیق باعث می‌شود حواس بازیکن به اعمال و رفتارش باشد.

نادر باقری در گفت‌وگو با میزان، درباره انتقادات به رای نه چندان شدید کمیته انضباطی فدراسیون بسکتبال درخصوص اتفاقات دیدار نخست تیم‌های ذوب آهن اصفهان و نظم آوران سیرجان از مرحله نیمه نهایی، اظهار داشت: قطعا برخورد انضباطی با تیم‌ها و بازیکنان در مسابقات و حتی مراحل مختلف یک رقابت می‌تواند شکل‌های متفاوتی داشته باشد. همچنین نوع تنبیه‌های انضباطی باید تا جایی که امکان دارد باید معطوف به فرد خاطی باشد. جدا از این موضوعات باید تاکید کنم که اعضای کمیته انضباطی ۷ نفر هستند و کاملا از سوی وزارت ورزش و جوانان معرفی می‌شوند و من هم به عنوان مسئول کمیته مسابقات تنها نماینده فدراسیون در کمیته انضباطی هستم.

وی خاطرنشان کرد: شاید حتی حکم اعلام شده مورد تایید من به عنوان یکی از اعضای کمیته انضباطی نباشد، اما در نهایت کمیته انضباطی با بررسی تمام جوانب و شرایط ترجیح داد در این مرحله حساس از رقابت‌های لیگ برتر تنبیه‌ها را بیشتر نقدی و محرومیت‌ها را تعلیقی در نظر بگیرد. باز هم تاکید می‌کنم که کمیته انضبای مستقل تصمیم می‌گیرد و فدراسیون هیچ دخل و تصرفی در تصمیمات این کمیته ندارد.

مسئول کمیته مسابقات فدراسیون بسکتبال افزود: در واقع هدف کمیته انضباطی از چنین تنبیه‌هایی این بود که اگر باشگاه مرتکب اشتباه شده باشد، حکم اعلامی باید مختص به باشگاه باشد و بازیکنان ضرر نبینند و در مقابل اگر بازیکن مرتکب تخلف می‌شود، تنبیه در نظر گرفته شده به گونه‌ای باشد که بازیکن را شامل شود و باشگاهی که برای رسیدن به نیمه نهایی زحمت کشیده و هزینه کرده متضرر نشود. از همین رو جرایم نقدی و همان محرومیت‌های تعلقیق باعث می‌شود حواس بازیکن به اعمال و رفتارش باشد.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *