صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

براری: روند پشتوانه‌سازی در وزنه‌برداری مختل شده است/ مرادی بر خلاف قانون در فدراسیون حضور دارد

۱۹ فروردين ۱۴۰۱ - ۰۷:۴۵:۰۱
کد خبر: ۸۰۶۵۶۱
ملی‌پوش سابق تیم ملی وزنه‌برداری گفت: هر فدراسیون ورزشی با ایجاد نسل جدید به فعالیت خود ادامه می‌دهد، اما روند پشتوانه‌سازی در فدراسیون وزنه‌برداری مختل شده است.

محمدرضا براری در گفت‌وگو با میزان، در پاسخ به این سوال که چرا در سال جدید هنوز تکلیف وزنه‌برداری ایران مشخص نشده، اظهار داشت: علی مرادی به خاطر بازنشستگی و ابطال انتخابات ۲ سال قبل، خلاف قانون در ریاست فدراسیون وزنه‌برداری حضور دارد. بهتر است وی کار را به مدیران جوان‌تر واگذار کند.

وی ادامه داد: در این روزها فقط منتظر هستیم تا وزیر ورزش و جوانان هر چه زودتر سرپرست فدراسیون وزنه‌برداری را مشخص کند و همه وزنه‌برداران، مربیان، پیشکسوتان و ... تکلیف خود را بدانند. امیدوارم حمید سجادی که خودش یک قهرمان ورزشی بوده است مشکل را حل کند.

*بلاتکلیفی به وزنه‌برداری لطمه می‌زند

قهرمان سابق وزنه‌برداری آسیا با اشاره به اینکه وقت کمی تا آماده‌سازی برای حضور در بازی‌های آسیایی داریم، عنوان کرد: هم اکنون مسئولان فدراسیون‌های ورزشی عزم خود را جزم کرده‌اند تا در بازی‌های آسیایی ۲۰۲۲ هانگزو عملکرد موفقی داشته باشند و مدال‌های رنگارنگی را برای کشورمان به ارمغان بیاورند. به همین منظور چند ماهی است که اردوهای آماده‌سازی خودشان را استارت زده‌اند، اما وزنه‌برداری که همیشه بخت نخست کسب مدال در این بازی‌هاست، هنوز شرایط را برای حضور ورزشکاران در اردوهای آمادگی فراهم نکرده است.

وی افزود: پس چطور باید انتظار داشته باشیم که بدون تدارک و آمادگی، ورزشکاران‌مان در این چنین آوردگاهی بتوانند بهترین نتیجه را کسب کنند. با این حال هم اکنون شاهد این هستیم که هنوز هم هیچ رسیدگی به فدراسیون نشده است و در بلاتکلیفی به سر می‌برد که به عملکرد این رشته لطمه می‌زند.

*وزنه‌برداری پشتوانه قوی برای سال‌های آینده خود ندارد

براری با اشاره به اینکه هر فدراسیون ورزشی با ایجاد نسل جدید به فعالیت خود ادامه می‌دهد، تاکید کرد: نباید فدراسیونی به بهانه‌ عدم وجود منابع مالی، مانع اعزام ورزشکاران به مسابقات شود، اما متاسفانه در برخی مواقع شاهد هستیم که استعدادها در شهرستان‌ها و استان‌ها پرورش پیدا می‌کنند، اما وقتی به تیم ملی می‌رسند به مسابقات اعزام نمی‌شوند. عدم حضور استعدادهای این چنینی در مسابقات بین‌المللی باعث می‌شود که نوجوانان و جوانان برای ادامه مسیر ورزشی خود بی‌انگیزه شوند. بالطبع آینده هر رشته ورزشی به ورزشکاران آماده و حرفه‌ای بستگی دارد و نبود نفرات سطح بالا باعث می‌شود تا ضربه سنگینی به بدنه آن رشته ورزشی زده شود.

وی خاطرنشان کرد: هر فدراسیونی نیاز دارد تا در اولین قدم به دنبال پشتوانه‌سازی باشد، اما در حال حاضر وزنه‌برداری آنچنان پشتوانه قوی برای سال‌های آینده خود ندارد. وزارت ورزش و جوانان باید تدابیری برای افزایش نسل‌های آینده این رشته المپیکی داشته باشد. علی داوودی وزنه‌بردار فوق‌سنگین کشورمان که در المپیک توکیو به مدال نقره دست یافت از رده سنی نوجوانان به وزنه‌برداری ایران معرفی شد و در رده سنی جوانان توانست دو مدال جهانی کسب کند. در ادامه نیز قهرمان آسیا شد و نهایتاً در بازی‌های المپیک مدال گرفت، اما روند پشتوانه‌سازی در وزنه‌برداری اکنون مختل شده است.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *