آش و حلیم را از واحدهای صنفی دارای پروانه کسب، خریداری کنید
رئیس اتحادیه کبابی، حلیم و آشپز تهران گفت: میزان مصرف حلیم در ماه رمضان افزایش پیدا میکند از اینرو مشاهده میشود که اعضای صنوف دیگر، چون کبابیها، قنادان، سبزیفروشیها، نانوایان و جیگرکیها اقدام به فروش حلیم میکنند. باید به مردم توصیه کنم که از این واحدها نیاز خود را تامین نکنند.
- بنا به اعلام اتاق اصناف تهران، حسین محمدی با اشاره به نرخ حلیم در ماه رمضان، گفت: هنوز نرخ فروش حلیم به اتحادیه ابلاغ نشده است، اما واحدهای صنفی، حلیم ساده را کیلویی ۵۵ هزار تومان و حلیم با مخلفاتی، چون کنجد و پوره گوشت را کیلویی ۶۵ هزار تومان بفروش میرسانند.
وی به مردم توصیه کرد؛ آش حلیم را تنها از واحدهای صنفی مجاز که دارای پروانه کسب از اتحادیه هستند، خریداری کنند.
رئیس اتحادیه کبابی، حلیم و آشپز تهران با اشاره به نحوه شناسایی واحدهای مجاز فروش حلیم، خاطر نشان کرد: این واحدها با پارچه نوشته یکسان دارای آرم و لوگوی اتاق اصناف که روی آن نوشته شده عاملان فروش با مجوز رسمی از وزارت بهداشت و اتحادیه قابل شناسایی هستند.
محمدی ادامه داد: در این بنرها کد عامل و تلفن شکایت درج شده است تا اگر خریداری از فروشنده و کیفیت حلیم خریداری شده رضایت نداشته باشد بتواند شکایت خود را به اتحادیه اعلام کند.
رئیس اتحادیه کبابی، حلیم و آشپز تهران با بیان اینکه در سالهای گذشته فعالیت واحدهای صنفی غیرمجاز مشکلاتی را برای مردم ایجاد کرد، افزود: میزان مصرف حلیم در ماه رمضان افزایش پیدا میکند از این رو مشاهده میشود که اعضای صنوف دیگر اقدام به فروش حلیم میکنند باید به مردم توصیه کنم که از این واحدها نیاز خود را تامین نکنند چرا که حلیم خوراکی است که طبخ آن نیاز به تخصص دارد و باید در پخت آن به نکات بهداشتی توجه ویژه کرد.
وی تصریح کرد: البته بازرسان اتحادیه با فروشندگان غیرمجاز فروش حلیم برخورد خواهند کرد.
محمدی با رد شایعه ریختن پشم و پنبه به جای گوشت در طبخ حلیم، افزود: این خبر دروغ بزرگی است و حتی واحدهای غیرمجاز در طبخ حلیم از پشم و پنبه استفاده نمیکنند.
محمدی با اشاره به عدم استقبال مردم از طبخ حلیم با گوشت بوقلمون، گفت: مردم در گذشته حلیم با گوشت بوقلمون زیاد خریداری میکردند؛ اما در حال حاضر تمایل چندانی برای خرید این حلیم ندارند و از آنجاییکه گوشت بوقلمون گران است بسیاری از واحدهای صنفی از این گوشت استفاده نمیکنند.
وی در پاسخ به این پرسش که آیا گندم با نرخ دولتی به واحدهای فروش حلیم داده شده است؟ گفت: واحدهای صنفی گندم با نرخ آزاد خریداری میکنند.
وی به مردم توصیه کرد؛ آش حلیم را تنها از واحدهای صنفی مجاز که دارای پروانه کسب از اتحادیه هستند، خریداری کنند.
رئیس اتحادیه کبابی، حلیم و آشپز تهران با اشاره به نحوه شناسایی واحدهای مجاز فروش حلیم، خاطر نشان کرد: این واحدها با پارچه نوشته یکسان دارای آرم و لوگوی اتاق اصناف که روی آن نوشته شده عاملان فروش با مجوز رسمی از وزارت بهداشت و اتحادیه قابل شناسایی هستند.
محمدی ادامه داد: در این بنرها کد عامل و تلفن شکایت درج شده است تا اگر خریداری از فروشنده و کیفیت حلیم خریداری شده رضایت نداشته باشد بتواند شکایت خود را به اتحادیه اعلام کند.
رئیس اتحادیه کبابی، حلیم و آشپز تهران با بیان اینکه در سالهای گذشته فعالیت واحدهای صنفی غیرمجاز مشکلاتی را برای مردم ایجاد کرد، افزود: میزان مصرف حلیم در ماه رمضان افزایش پیدا میکند از این رو مشاهده میشود که اعضای صنوف دیگر اقدام به فروش حلیم میکنند باید به مردم توصیه کنم که از این واحدها نیاز خود را تامین نکنند چرا که حلیم خوراکی است که طبخ آن نیاز به تخصص دارد و باید در پخت آن به نکات بهداشتی توجه ویژه کرد.
وی تصریح کرد: البته بازرسان اتحادیه با فروشندگان غیرمجاز فروش حلیم برخورد خواهند کرد.
محمدی با رد شایعه ریختن پشم و پنبه به جای گوشت در طبخ حلیم، افزود: این خبر دروغ بزرگی است و حتی واحدهای غیرمجاز در طبخ حلیم از پشم و پنبه استفاده نمیکنند.
محمدی با اشاره به عدم استقبال مردم از طبخ حلیم با گوشت بوقلمون، گفت: مردم در گذشته حلیم با گوشت بوقلمون زیاد خریداری میکردند؛ اما در حال حاضر تمایل چندانی برای خرید این حلیم ندارند و از آنجاییکه گوشت بوقلمون گران است بسیاری از واحدهای صنفی از این گوشت استفاده نمیکنند.
وی در پاسخ به این پرسش که آیا گندم با نرخ دولتی به واحدهای فروش حلیم داده شده است؟ گفت: واحدهای صنفی گندم با نرخ آزاد خریداری میکنند.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *