صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

مراحل تهیه زولبیا و بامیه را ببینید

۱۶ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۵:۵۲:۳۱
کد خبر: ۸۰۶۳۶۱
سفره‌های افطار در ماه مبارک رمضان ۲ مهمان همیشگی به نام زولبیا و بامیه دارد، این شرینی محبوب گرچه در سایر ایام سال نیز پخته می‌شود، اما بازار تهیه و فورشش در ماه رمضان قابل مقایسه با محصولات دیگر نیست.

- ایرنا نوشت:  زولبیا و بامیه یکی از شیرینی‌های قدیمی ایرانی است که طبخ آن در ایام ماه مبارک رمضان در شهرهای مختلف رونق فراوانی پیدا می کند و در اغلب سفره‌های افطار جا دارد.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *