صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

5 دلیل برای آنکه از وایبر به تلگرام مهاجرت کنید

۱۱ مهر ۱۳۹۴ - ۰۶:۰۰:۰۱
کد خبر: ۸۰۶۲۲
دسته بندی‌: فضای مجازی ، عمومی
خبرگزاری میزان - این روزها تب مهاجرت از نرم افزار محبوب وایبر (حداقل تا چندی پیش) به تلگرام بسیار داغ شده است...
به گزارش گروه فضای مجازی ، این روزها تب مهاجرت از نرم افزار محبوب وایبر (حداقل تا چندی پیش) به تلگرام بسیار داغ شده است و سیل این مهاجرت به حدی رسیده که شاید بتوان ایرانیان را در رده نخست استفاده از نرم افزار تلگرام دانست! حتی بسیاری از کاربران، گروه های وایبری خودشان را هم به تلگرام منتقل کرده و در آنجا مشغول به فعالیت شده اند، اما دلیل این جابجایی چیست؟ در اینجا می خواهیم ۵ دلیل اصلی برای مهاجرت از وایبر به تلگرام را برای شما بیان کنیم تا اگر هنوز در استفاده از تلگرام دچار تردید هستید، با خیالی آسوده تر این کار را انجام دهید.


۱- گالری عکس هایتان نفس می کشد!

اگر از فعالان و حتی نیمه فعالان در عرصه وایبر بوده باشید، خیلی خوب می دانید که وایبر رسما گالری شما را می بلعد! در واقع شما با اجازه ای که در ابتدا به برنامه می دهید، هر عکسی که در یک گروه یا مکالمه دو طرفه گذاشته شود، درون گالری شما ظاهر خواهد شد. ممکن است در یک گروه عمومی عضو باشید و تصاویری که باب میلتان نیست هم در آنجا گذاشته شود، وایبر کاری می کند تا شما نیز در داشتن آن سهیم شوید! حتی اکثر کلیپ های ارسالی، به خصوص اگر از طریق وای فای به شبکه متصل باشید نیز مهمان گالری گوشی شما خواهد شد و طولی نمی کشد تا این مکان که روزگاری محل ذخیره تصاویر دلخواه تان بود، مملو از عکس هایی شود که تنها پاک کردن آن ها زمان زیادی طول می کشد!

در مقابل تلگرام، هیچ کاری به گالری شما ندارد مگر آنکه خودتان به صورت دستی، عکس یا کلیپ مربوطه را دانلود کنید. تمام تصاویر و فیلم ها در سرورهای قدرتمند تلگرام آپلود شده و حتی در زمان تماشا کردن یک عکس، باز به گالری شما منتقل نمی شود. این قضیه در مدیریت حجم ترافیک اینترنت و حافظه داخلی گوشی شما نیز بسیار سودمند است، چرا که بر خلاف وایبر، کنترل کافی بر حجم تبادل شده اطلاعات را خواهید داشت و هر چیزی به دلخواه خودش درون گالری تان قرار نخواهد گرفت.

۲- سطح متفاوت امنیت ها

شاید بارها شنیده باشید که مکالمات و پیام های شما در وایبر، سطح امنیتی پایینی دارند، حتی ممکن است مورد شنود قرار بگیرید و…! اما امنیت در تلگرام، در سطح بسیار بالایی نسبت به وایبر قرار داشته و حتی حالتی چون ایجاد گفتگوی محرمانه نیز در آن وجود دارد. بدین نحو که شما می توانید تعیین کنید که بر فرض پس از یک روز، کل مکالمه تان به صورت خودکار از بین برود. همچنین رمزنگاری اطلاعات در این شبکه اجتماعی بسیار قدرتمندتر بوده و حس بهتری از کار در تلگرام نسبت به واییر خواهید داشت.

۳- از شر باگ ها خلاص شوید

شاید بارها برای شما پیش آمده باشد که مثلا عکس پروفایل خود را در وایبر عوض کرده باشید، اما فرد مقابل همچنان تصویر قدیمی را مشاهده کند؛ حتی در برخی موارد دیده شده که عکس یک فرد، به جای نفر دیگری نمایش داده می شود. این قبیل باگ ها و ایرادات فقط مختص به تصاویر نیست! به عنوان مثال شما نمی توانید از اکانت خودتان در وایبر لاگ اوت کنید و با اینکه گزینه دی اکتیو وجود دارد، اما به محض استفاده از آن، تمام اطلاعات دود هوا خواهد شد!

یا گاهی اوقات پیش می آید که شما سیم کارت خودتان را فروخته و یا گم کرده اید اما همچنان وایبرش بر روی نسخه کامپیوتر به خوبی فعال بوده و این مورد سبب می شود تا در صورت ناآگاهی طرف مقابل، بتوان به صورت دو نفره از وایبر استفاده کرده و تمام اطلاعات و گفتگوهای وی را مشاهده کنید! این قبیل ایرادات در وایبر کم نیستند و حتی در مورد نوع اعلانات گروه ها هم دیده می شود؛ اما خب تلگرام اکثر این مشکلات را پوشش داده و همین می تواند یک دلیل بسیار قانع کننده در مهاجرت شما باشد.

۴- اطلاعات شخصی شما در همه جاست!

کافی ست در وایبر، در یک گروه عمومی عضو شوید، تازه عضو شدن هم که همیشه به دلخواه خودتان نیست، فقط برای دقایقی یک نفر شما را اضافه کند و در آن زمان، اطلاعات تماس تان برای تمام اعضای آن گروه که بسیاری از آن ها هم غریبه هستند، به نمایش در خواهد آمد. حتی اگر عکس پروفایل خودتان را تغییر دهید، تمام اعضای کانتکت لیست وایبرتان، برای همیشه آن را به صورت ذخیره در پوشه وایبرشان خواهند داشت، به خصوص اگر کسی باشید که اهل عوض کردن عکس هستید، دیگر این پوشه تبدیل به آلبومی از شما خواهد شد، حتی اگر خودشان نیز تمایلی به این امر نداشته باشند. در واقع وایبر به زور هم که شده، می خواهد اطلاعات شما را به دست دیگران برساند، پس مکان چندان مناسبی برای فعالیت های شما نیست!

اما در تلگرام، دیگر یک فرد غریبه نمی تواند شماره تماس تان را ببیند و فقط افرادی که در لیست مخاطبان  حضور دارند، آن را مشاهده می کنند و سایرین، از اسمی که انتخاب کرده اید، مستفیذ خواهند شد! تصاویر پروفایل هم به صورت خودکار در هیچ پوشه ای ذخیره نشده و در صورتی که طرف مقابل تمایل به این کار داشته باشد، بایستی به صورت دستی آن را ذخیره کند.

۵- ارسال فایل تا بی نهایت!

البته استفاده از بی نهایت که غلو دارد اما در تلگرام، می توانید فایل هایی حجیم را با حفظ کیفیت اولیه و سرعت بالا انتقال دهید. در واقع یک سرویس آپلود بسیار سریع و مطمئن در اختیارتان هست که همه نوع فایل با پسوندی را می شود انتقال داد و به همین خاطر گروه های زیادی در تلگرام ایجاد شده که منبعی غنی از محتواهای مختلف صوتی، تصویری، نوشتاری، اجرایی و… شده اند.

اما در وایبر چطور؟ عکس اگر بخواهید بفرستید که به دلخواه خودش، سایز آن را کم کرده و با اسم های عجیب و غریب به طرف مقابل می رساند و اگر طرف مقابل هم نخواهد، به زور در گالری اش قرار می دهد. فیلم هم بخواهید که اول باید پسوندش را مطابق میل وایبر کرده و در صورت داشتن سایز و زمان مناسب، وایبر افتخار داده و کیفیتش را تا حد امکان پایین می آورد و ارسال می کند؛ تازه اگر وسط کار دایما قطع نشود. سایر فایل ها را هم که عطایش را به لقایش ببخشید، مگر وایبر جای این کارهاست؟!

/

خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوما به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفا جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *