پراش: مدال برنز بانوان با دوچرخه اشتراکی کسب شد/ ایستادن روی سکوی بازیهای آسیایی دور از دسترس نیست
سرمربی تیم ملی پاراسایکلینگ و دوچرخهسواری بانوان گفت: با حمایت ویژه کمیته ملی المپیک و وزارت ورزش و جوانان درخصوص فراهم کردن تجهیزات و شرکت در مسابقات بینالمللی میتوانیم به مدال بانوان در بازیهای آسیایی امیدوار باشیم.
محمود پراش در گفتوگو با میزان، درباره مدال طلای ارزشمند مهدی محمدی در رقابتهای پاراسایکلینگ قهرمانی آسیا اظهار داشت: همزمان با آغاز اردوهای تیم ملی دوچرخهسواری از آذر ماه، مهدی محمدی هم تمرینات خود را در کنار دیگر رکابزنان مردان و بانوان ملیپوش شروع کرد و تا قبل از آغاز مسابقات قهرمانی آسیا در شرایط آمادگی بسیار خوبی قرار داشت و فقط هفته آخر پرچالشی را پیش از شروع مسابقات داشت که خوشبختانه با آمادگی خوبی در رقابتها حاضر شد.
وی افزود: این مدال طلا برای اولین بار بود که در بخش جاده و در این کلاس از مسابقات پاراسایکلینگ قهرمانی آسیا کسب شد و از همین رو بسیار ارزشمند و حائز اهمیت است، چرا که وی در دوره گذشته در ازبکستان هرچند در کلاس خود به عنوان قهرمانی رسید، اما باتوجه به ادغام برخی کلاسها در نهایت در رده پنجم ایستاد. امیدواریم شرایطی فراهم شود تا پیش از آغاز بازیهای پاراآسیایی محمدی بتواند در مسابقات بیشتری شرکت کند تا انتظار مدال طلا در پیست و جاده داشته باشیم.
سرمربی تیم ملی دوچرخهسواری بانوان درخصوص عملکرد درخشان بانوان رکابزن و کسب مدال برنز تایم تریل تیمی، خاطرنشان کرد: پس از توقف چند ماهه در برنامههای تیم ملی دوچرخهسواری بانوان و عدم اعزام به مسابقات قهرمانی جهان پس از المپیک توکیو، خوشبختانه با حمایت سرپرست و همچنین نائب رئیس بانوان و پشتیبانی مالی شرکت سانتو در مسابقات بینالمللی ترکیه شرکت کردیم و اردوهای خوبی در کیش و دیگر شهرها داشتیم. همین باعث شد تا بانوان رکابزن هم به آمادگی خوبی و هم به اعتماد به نفس لازم برسند و در نهایت موفق شدند برای نخستین بار به مدال برنز قهرمانی آسیا در تایم تریل تیمی برسند و با این که برای اولین بار تیم بانوان در این بخش به مسابقات اعزام شده بود نتیجه قابل قبولی کسب شد.
وی تصریح کرد: هرچند از دید جا داشت که هم زمان بهتری ثبت شود و هم به مدال ارزشمندتری برسند. امیدوارم این مدال شروعی برای کسب مدال در رقابتهای بعدی باشد. متاسفانه هنوز از نظر سختافزاری مشکل داریم و این بانوان رکابزن تنها ۴-۵ روز و آن هم با دوچرخههای مشترکی که بین تیم مردان و بانوان بود تمرین کنند. با این وجود فاصله زمانی با نفر اول نسبت به مسابقات قبلی که ۴-۵ دقیقه بود به ۲ دقیقه کاهش پیدا کرد و این نوید روزهای خوبی را میدهد. تیم بانوان هم اگر در مسابقات مختلف بینالمللی شرکت کند قطعا کسب مدال دور بازیهای آسیایی دور از دسترس نخواهد بود.
پراش در پایان با تاکید بر حضور جوانان آیندهدار در دوچرخهسواری بانوان، گفت: ضمن اینکه جوانان بسیار خوبی مانند ساجده سیاحیان و پانتهآ قلیپور در اختیار داریم که در رده سنی خود در ردههای پنجم و ششم ایستادند. اگر مسیر مسابقه در سربالایی تمام میشد قطعا نتیجه بهتری میگرفتیم. با حمایت ویژه کمیته ملی المپیک و وزارت ورزش و جوانان درخصوص فراهم کردن تجهیزات و شرکت در مسابقات بینالمللی میتوانیم به مدال بانوان در بازیهای آسیایی امیدوار باشیم.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *