صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

عوامل افزایش عملیات مقاومتی فلسطینیان در اراضی اشغالی

۲۰ فروردين ۱۴۰۱ - ۰۵:۱۵:۰۱
کد خبر: ۸۰۶۰۷۹
رژیم صهیونیستی سعی دارد دلایل افزایش حملات علیه شهرک نشینان صهیونیست را پنهان و انکار کند.

- طی ۱۰ روز گذشته، تعدادی از فلسطینیان یک سری حملات مرگبار را در اراضی اشغالی انجام داده اند که در آن چندین صهیونیست کشته و تعدادی دیگر زخمی شده اند.

یک فلسطینی ساکن اراضی اشغالی حملات را آغاز کرد که با خودرو به یک نفر کوبید و سه نفر دیگر را مورد اصابت قرار داد.

به گزارش «میدل ایست مانیتور»، سپس، چند روز بعد، دو فلسطینی در اراضی اشغالی به سمت پلیس اشغالگر صهیونیست در ایستگاه اتوبوسی در حضره تیراندازی کردند و دو نفر از آن‌ها را به هلاکت رساندند.

روز سه شنبه گذشته یک فلسطینی اهل شهر جنین در کرانه باختری اشغالی به سوی صهیونیست‌ها در حومه بنی براک در تل آویو تیراندازی کرد و پنج نفر را به هلاکت رساند؛ چندین حمله جزئی دیگر که باعث جراحات شد در همان زمان اتفاق افتاد.

مقامات صهیونیست خشمگین هستند و خشم خود را نسبت به آنچه اتفاق افتاده ابراز کرده اند و تصمیم گرفتند اقدانات امنیتی خود را علیه فلسطینیان در داخل اراضی اشغالی، در کرانه باختری اشغالی و نوار غزه که از سال ۲۰۰۷ تحت محاصره شدید رژیم صهیونیستی قرار دارد، تقویت کنند.

بنی گانتز، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی، ۱۲ گردان از ارتش اشغالگر رژیم صهیونیستی را به کرانه باختری و دو گردان دیگر را به حومه نوار غزه فرستاد.

پلیس این رژیم کنترل خود را بر قدس و جوامع عرب داخل اراضی اشغالی تشدید کرد.

نفتالی بنت، نخست وزیر رژیم صهیونیستی، می گوید «هیچ محدودیتی برای منابع که باید برای مقابله با افراد باشد، وجود ندارد.»

در عین حال، هم کابینه و هم نهاد نظامی رژیم صهیونیستی به دنبال دلیلی بوده اند تا مسئولیت این حملات را به گردن دیگران بیندازند.

مقامات صهیونیستی سعی کرده اند دلایل واقعی این اقدامات فلسطینیان را پنهان کنند و چیزی درباره آن نمی‌گویند.

حماس، جهاد اسلامی و دیگر گروه های فلسطینی دلایل این حملات را حاصل تجاوز مستمر رژیم صهیونیستی به فلسطینیان در اراضی اشغالی، کرانه باختری اشغالی و نوار غزه می‌دانند.

آن‌ها به طور خاص به مصادره اراضی فلسطینیان در کرانه باختری اشغالی، افزایش خشونت شهرک نشینان صهیونیستی، هتک حرمت روزانه مسجد الاقصی، نژادپرستی علیه فلسطینیان در اراضی اشغالی و محاصره مستمر غزه اشاره کردند.

حماس در بیانیه‌ای اعلام کرد «جنایات مستمر اشغالگران حکایت از یک انفجار کامل دارد که باز هم قدرتمندتر و دردناک‌تر خواهد بود؛ مردم ما در هر بخش از سرزمین اشغالی به ما خواهند پیوست.»

این حماس یا فلسطینی‌ها نیستند که موارد زیر را گفته اند، بلکه سون کون فون بورگدورف، نماینده اتحادیه اروپا هم در فوریه، گفت «خشونت شهرک نشینان همچنان یک نگرانی جدی در سراسر کرانه باختری است؛ ما شاهد بالاترین میزان خشونت ثبت شده در سال‌های اخیر و حوادث شدیدتر هستیم که در بسیاری از موارد به تلفات جانی منجر می‌شود.»

دفتر هماهنگی امور بشردوستانه سازمان ملل اعلام کرد که در سال ۲۰۲۱، ۴۹۶ حمله توسط شهرک نشینان صهیونیست علیه فلسطینی‌ها صورت گرفته است که ۳۷۰ مورد آن به خسارت مالی و ۱۲۶ مورد به تلفات جانی منجر شده است؛ در سال ۲۰۲۰، در مجموع ۳۵۸ حمله ثبت شده است.

دفتر هماهنگی امور بشردوستانه سازمان ملل، اعلام کرد «خشونت شهرک نشینان به یک رویداد سیستماتیک در کرانه باختری تبدیل شده است که تأثیر اقتصادی و روانی قابل توجهی بر جمعیت محلی دارد؛ چندین حقوق اساسی فلسطینی‌ها از جمله حقوق آزادی حرکت و امنیت شخصی را تهدید می‌کند.»

تنها یک روز قبل از حمله‌ای که بر اثر آن پنج صهیونیست به هلاکت رسیدند، هیئت اتحادیه اروپا در فلسطین در توییتی نوشت «افزایش سطح خشونت شهرک نشینان تنها به تنش بیشتر دامن می‌زند.»



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *