صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

راز خوشمزه شدن فرنی

۱۳ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۵:۴۵:۰۱
کد خبر: ۸۰۵۷۴۶
فرنی یکی از دسر‌های سبک و بسیار خوشمزه است که افراد در تمام سنین طرفدار آن هستند. در تهیه فرنی قلق‌هایی وجود دارد که تاثیر زیادی در خوشمزه‌تر شدن آن دارد.

_ نمناک نوشت: فرنی یکی از دسر‌های بسیار پرطرفدار در ایران است که معمولا با آرد برنج، شیر و آجیل تهیه و سرو می‌شود. فرنی در واقع نوعی پودینگ محسوب می‌شود و بافت آن خامه‌ای و دستور تهیه آن بسیار ساده است، اما برای تهیه آن باید تعدادی نکته ریز را رعایت کنید تا فرنی یکدست و لطیفی داشته باشید. اگر می‌خواهید در ماه رمضان فرنی خوشمزه‌ای طبخ کنید، این بخش را از دست ندهید.

استفاده از آرد برنج مرغوب

برای تهیه یک فرنی خوشمزه باید از آرد برنج مرغوب و تازه استفاده نمایید، زیرا تازه بودن آرد برنج در رنگ و عطر فرنی تاثیر فوق‌العاده‌ای دارد.

استفاده از شیر سرد

برای اینکه ظاهر و طعم فرنی شما خوب باشد و گلوله گلوله نشود، آرد برنج را حتما باید در شیر سرد حل کنید. اگر شیر گرم یا داغ باشد، آرد برنج به درستی باز نخواهد شد. وقتی آرد برنج را در شیر سرد به خوبی هم زدید، آن را بر روی حرارت قرار دهید.

هم زدن مداوم فرنی

هم زدن فرنی در زمان پخت فرنی بسیار مهم است پس مواد فرنی را به طور مداوم باید هم زد تا ته نگیرد و به قوام برسد. پس از اینکه فرنی غلیظ شد و به قوام رسید (زیاد سفت نشود) قابلمه را از روی حرارت بر داشته و کنار گذاشته، ولی همچنان به هم زدن ادامه دهید، زیرا فرنی اگر رها شود ته می‌گیرد.

استفاده از گلاب

برای اینکه فرنی طعم و عطر خوبی بگیرد باید بعد از افزودن به تدریج شکر و حل شدن آن در شیر، گلاب را اضافه کرده و با قاشق مواد را مخلوط نمایید.

افزودن زعفران

در صورت تمایل برای زیبا شدن ظاهر فرنی و تهیه یک فرنی دو رنگ می‌توانید نصف فرنی را داخل کاسه‌ای بریزید و کمی زعفران دم کرده اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. پس از احرارت افتادن فرنی در ظرف مورد نظرتان فرنی سفید رنگ و بعد فرنی رنگی را بریزید.

استفاده از خلال بادام

برای خوشمزه شدن فرنی می‌توانید از خلال بادام نیز استفاده نمایید. برای این کار خلال بادام را همراه با یک چهارم پیمانه گلاب حدود دو ساعت خیس کرده تا خلال بادام‌ها طعم و عطر گلاب را به خود گرفته و کمی هم نرم شوند. بعد از افزودن آرد برنج و شکر خلا‌ل بادام‌ها را آبکش کرده و به مایه فرنی اضافه کنید.

استفاده از عسل

برای اینکه فرنی شما مقوی‌تر شود، می‌توانید به‌جای شکر و پودر قند میتوانید از عسل یا شیرین کننده‌های طبیعی دیگر استفاده کنید. می‌توانید به جای شکر از نبات نیز استفاده کنید.

استفاده از پودر کاکائو

اگر دوست داشته باشید فرنی شما شکلاتی شود، هنگام اضافه کردن آرد به آن، کمی پودر کاکائو اضافه کنید.

افزودن خامه

وقتی فرنی شما به غلظت مورد نظرتان رسید، شعله را خاموش کرده و خامه را اضافه کنید و هم بزنید تا خامه حل شود. افزودن خامه بافت فرنی را نرم و لطیف می‌کند.

قرار دادن فرنی پس از سرد شدن در یخچال

اجازه دهید فرنی بعد از آماده شدن در محیط آشپزخانه خنک شده وسپس داخل یخچال قرار دهید تا فرنی آب نیندازد. برای تزیین فرنی میتوانید از دارچین، گل سرخ، خلال پسته، بادام، کنجد استفاده کنید.


برچسب ها: طرز تهیه غذا

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *