صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

بیش از ۴۹ درصد پرونده‌ها سال گذشته در شورا‌های حل اختلاف خراسان شمالی به صلح و سازش خم شد

۱۱ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۳:۴۸:۲۲
کد خبر: ۸۰۵۵۲۲
دسته بندی‌: حقوق و قضا ، قضایی
رئیس کل دادگستری خراسان شمالی از حصول سازش نزدیک به ۵۰ درصدی طی سال گذشته در پرونده‌های دارای قابلیت مصالحه در خراسان شمالی و بهبود نسبی عملکرد شورا‌های حل اختلاف در حوزه صلح و سازش در مقایسه با سنوات گذشته خبر داد.

 _ حجت الاسلام والمسلمین براتی زاده با اشاره به میانگین ۴۹/۳۳ درصدی صلح و سازش در پرونده‌های دارای قابلیت مصالحه در سال ۱۴۰۰ از تلاش‌های اعضاء و کارکنان شورا‌های حل اختلاف در راستای اصلاح ذات البین قدردانی کرد.
سال گذشته ۲۸ هزار و ۲۲۶ پرونده دارای قابلیت سازش در استان خراسان شمالی به مصالحه انجامید

رئیس کل دادگستری استان با اشاره به ورود ۷۴ هزار و ۶۶۴ فقره پرونده به شورا‌های حل اختلاف استان در سال ۱۴۰۰، بیان کرد: از این حجم ورودی پرونده‌ها به شورا‌های حل اختلاف استان، تعداد ۵۷ هزار و ۲۱۷ فقره پرونده دارای قابلیت مصالحه بودند که در نتیجه تلاش‌های انجام شده خوشبختانه ۲۸ هزار و ۲۲۶ فقره از این پرونده‌ها به سازش ختم شد.

جاجرم و شوقان، بهترین‌های صلح و سازش در شورا‌های حل اختلاف استان

وی با بیان اینکه شورا‌های حل اختلاف شهرستان جاجرم و بخش شوقان با آمار مصالحه بیش از ۶۰ درصدی در پرونده‌های دارای قابلیت سازش، در سال گذشته بهترین عملکرد را در این خصوص داشته اند، تصریح کرد: در سال ۱۴۰۰ شورا‌های حل اختلاف جاجرم با ۶۲ درصد و بخش شوقان با ۶۰ درصد مصالحه عملکرد عالی داشتند و همچنین شورا‌های حل اختلاف شیروان، بام و صفی آباد، سرحد و قوشخانه و بجنورد نیز با بیش از ۵۰ درصد صلح و سازش رتبه‌های بعدی را بدست آوردند.

حجت الاسلام و المسلمین براتی زاده ضمن قدردانی از اهتمام جدی و مدیریت شایسته رئیس شورا‌های حل اختلاف خراسان شمالی در سال گذشته به ویژه از جهت تسهیل موجبات بهبود میانگین صلح و سازش فراتر از حدنصاب و استاندارد‌های کشوری به ساختار تشکیلاتی و عملکرد سازمانی این مجموعه نیز اشاره کرد و گفت:در حال حاضر ۵۵۵ عضو فعال در شورا‌های حل اختلاف استان داریم که در قالب ۷۳ شعبه شهری و ۸۲ روستایی مشغول به کار هستند.

وی با اشاره به امتیاز بالا و برتری عملکرد شعب روستایی شورا‌های حل اختلاف در مقایسه با شعب شهری اظهار کرد: شعب روستایی شورا‌های حل اختلاف استان تاکنون در مجموع عملکرد درخشان و عالی داشته اند بطوریکه به دلالت داده‌های آماری در سال قبل بالای ۸۰ درصد پرونده‌های دارای قابلیت مصالحه در شعب روستایی به صلح و سازش انجامید و ما امیدواریم در سال جدید وضعیت صلح و سازش در شعب شهری نیز بطور نسبی ارتقاء یابد.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *