جزئیات فعالیت صنوف در ماه مبارک رمضان/ فعالیت صنوف تهیه، طبخ و توزیع غذا از اذان مغرب تا اذان صبح
رئیس اتاق اصناف تهران جزئیات فعالیت صنوف در ماه مبارک رمضان را تشریح کرد.
- بنا به اعلام اتاق اصناف تهران، قاسم نوده فراهانی درباره فعالیت صنوف در ماه مبارک رمضان گفت: ضمن تبریک فرا رسیدن ماه مبارک رمضان، با هماهنگی ستاد مقابله با کرونا، اتحادیههای صنفی، معاونت نظارت بر اماکن عمومی تهران بزرگ و دستگاههای ذیربط در مورد فعالیت صنوف در ماه مبارک رمضان همچون سالهای گذشته تصمیماتی اتخاذ شده است که این موارد برای تمامی واحدهای صنفی از روز یک شنبه همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان لازم الاجراست.
نوده فراهانی افزود: بر این اساس امسال نیز همچون دیگر سالها با هر گونه حرمت شکنی از طریق تظاهر به روزه خواری در واحدهای صنفی برخورد خواهد شد. همچنین اجرای پروتکلهای بهداشتی ستادملی مقابله با کرونا را نیز همچنان مورد تاکید است و بر تمامی واحدهای صنفی به شکل مستمر توسط واحدهای بازرسی و نظارت اتاق اصناف تهران و اتحادیههای صنفی تهران نظارت به عمل خواهد آمد.
رئیس اتاق اصناف تهران خاطرنشان کرد: امسال برابر مصوبات ابلاغی فعالیت واحدهای صنفی تهیه، طبخ و توزیع غذا از جمله اغذیه فروشی، رستورانهای داخل شهری، چلوکبابی ها، کبابی ها، فست فودی ها، جگرکب ها، آبمیوه و بستنی، قهوه سراها، کافی شاپ ها، قهوه خانهها، سفره خانهها اعم از سنتی و عادی و... از اذان مغرب تا اذان صبح میباشد و اجازه فعالیت و یا عرضه مواد غذایی در واحد صنفی خود را نداشته و صرفا یک ساعت قبل از اذان مغرب میتوانند به صورت بیرون بر فعالیت کنند.
نوده فراهانی در عین حال در خصوص فعالیت واحدهای صنفی اغذیه فروش و عرضهکننده غذای سرد گفت: صنوف اغذیه فروشان مجاز هستند در طول روز صرفا غذای سرد به صورت بیرون بر با رعایت کامل شئونات عرضه کنند.
رئیس اتاق اصناف تهران در پایان از واحدهای صنفی شهر تهران درخواست کرد تا درایام ماه مبارک رمضان همانند سالیان گذشته همکاری لازم در اجرای محدودیتهای اعلامی را داشته و ضمن رعایت حرمت و احترام این ماه عزیز همچنان پروتکلهای بهداشتی را مد نظر داشته باشند.
نوده فراهانی افزود: بر این اساس امسال نیز همچون دیگر سالها با هر گونه حرمت شکنی از طریق تظاهر به روزه خواری در واحدهای صنفی برخورد خواهد شد. همچنین اجرای پروتکلهای بهداشتی ستادملی مقابله با کرونا را نیز همچنان مورد تاکید است و بر تمامی واحدهای صنفی به شکل مستمر توسط واحدهای بازرسی و نظارت اتاق اصناف تهران و اتحادیههای صنفی تهران نظارت به عمل خواهد آمد.
رئیس اتاق اصناف تهران خاطرنشان کرد: امسال برابر مصوبات ابلاغی فعالیت واحدهای صنفی تهیه، طبخ و توزیع غذا از جمله اغذیه فروشی، رستورانهای داخل شهری، چلوکبابی ها، کبابی ها، فست فودی ها، جگرکب ها، آبمیوه و بستنی، قهوه سراها، کافی شاپ ها، قهوه خانهها، سفره خانهها اعم از سنتی و عادی و... از اذان مغرب تا اذان صبح میباشد و اجازه فعالیت و یا عرضه مواد غذایی در واحد صنفی خود را نداشته و صرفا یک ساعت قبل از اذان مغرب میتوانند به صورت بیرون بر فعالیت کنند.
نوده فراهانی در عین حال در خصوص فعالیت واحدهای صنفی اغذیه فروش و عرضهکننده غذای سرد گفت: صنوف اغذیه فروشان مجاز هستند در طول روز صرفا غذای سرد به صورت بیرون بر با رعایت کامل شئونات عرضه کنند.
رئیس اتاق اصناف تهران در پایان از واحدهای صنفی شهر تهران درخواست کرد تا درایام ماه مبارک رمضان همانند سالیان گذشته همکاری لازم در اجرای محدودیتهای اعلامی را داشته و ضمن رعایت حرمت و احترام این ماه عزیز همچنان پروتکلهای بهداشتی را مد نظر داشته باشند.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *