صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

مسلمان کشی های آل سعود

۰۴ مهر ۱۳۹۴ - ۱۰:۰۳:۰۶
کد خبر: ۸۰۵۱۳
دسته بندی‌: سیاست
خبرگزاری میزان - نام این اتفاقات را نمی تواند گذاشت حادثه، چرا که هر سال اجتماع میلیونی مسلمانان در خانه خدا برپا می شود اما ازnحام مردم خود به خود به وجود نمی اید که باعث مرگ بیش از 2 هزار نفر شود.
به گزارش گروه سیاسی سقوط جرثقیل را هم نمی توان یک حادثه نامید، چرا که در موسم حج چرا دور تا دور خانه خدا باید مملو از جرثقیل هایی باشد که سر به فلک کشیده و همچنان در حال ساخت و ساز هستند؟ یک ماه از سال آن هم ماه ذیحجه برای مناسک حج واجب در نپر گرفته شده است و 11 ماه سال ازدحام جمعیت اینگونه نیست و مکه و مدینه در خلونتی به سر می برند و درست در همین زمان پر جمعیت، آل سعود اقداماتی را انجام می دهد که باعث چنین اتفاقات ناگواری می شود.

ساخت و سازهایی که هیچ تناسبی با معماری اسلامی ندارند و همه آنها الهام گرفته از سبک های مدرن غربی و اروپایی است که جلوه ای خشن و زشت به فضای اسلامی می دهد.

طراح اصلی توسعه مسجد الحرام، شرکت انگلیسی اتکینز است که 800 معمار حرفه‌اي در آن کار مي کنند و این طرح را با سرپرستي تيم معماران توسط زاها حديد معمار عراقي و نورمن فاستر معمار انگليسي،طراحي کرده اند.

حوادث رخ داده در عربستان را نمی توان حادثه عمومی دانست چرا که در هر دو مورد سقوط جرثقیل در مکه و فاجعه منا قصور نیروهای امدادی عربستان مشهود است و همگان هم به آن اذعان دارند.

نیروهای امدادی عربستان نتوانستند خود را با سذعت سر حادثه برسانند و کمک های اولیه را به حادثه دیدگان ارائه دهند و همین باعث مرگ تعداد زیادی دیگر از زائران شد.

این کم کاری و قصور را که نمی توان حادثه نامید و اگر کاردار عربستان در تهران اعتقاد دارد که سقوط جرثقیل و کشتار منا اتفاق عمومی بوده است آیا تعرض پلیس کثیف آل سعود به دو نوجوان زائر ایرانی در فرودگاه را هم می توان حادثه نامید؟

مسئولین رژیم آل سعود در قابل این جنایت پلیس خود چا واکنشی از خود نشان دادند؟ اکنون چند ماه از روی آن می گذرد اما واکنش در خور توجهی از سوی آل سعود دیده نمی شود.

فجایع و اتفاقاتی که در عربستان می افتد بسیار عمیق تر و فجیع تر از آن است که بتواند تصور کرد. آل سعود با اینگونه اقداماتی که در عربستان انجام می دهد منحرف کردن افکار عمومی مسلمان جهان از جنایاتی است که در یمن مرتکب می شود.

ارتش رژیم آل سعود نزدیک به 6 ماه است که به یمن حمله نطامی کرده و دست به قتل عام مردم بی دفاع و بی گناه این کشور زده است. حتی ائتلافی را هم علیه یمن تشکیل داده اند که بسیاری از کشورها از جمله امارات، بحرین، کویت، اردن و... در آن شرکت دارند.

حتی آل سعود به زائران یمنی هم اجازه سفر به عربستان برای به جا آوردن حج را نداد و آنها را از زیارت و حج واجب محروم کرد.

شاید بتوان گفت که یکی از دلایلی که آل سعود بر اساس وظایفی که بر عهده دارد، نتوانسته به خوبی میزبانی کند به این خاطر است که این رژیم همه امکانات خود را برای جنگ با یمن هزینه کرده و اکنون در این شرایط نمی تواند به خدمت رسانی زائران بپردازد.

اما در هر صورت در دو طرف این مسلمانان هستند که به دست آل سعود کشته می شوند. چه در یمن با بمب های این ررژیم و چه در منا و مکه با بی کفایتی آنها به خاطر بروز چنین اتفاقاتی که البته نمی تواند آنها را تنها یک حادثه دانست.

واکنش هایی هم که از سوی مقامات رژیم آل سعود بروز می دهد جالب توجه است. کاردار عربستان در تهارن را که آن گونه موضع گرفته بود، نوشتیم اما مفتی دربار سعودی چه گفته است؟

مفتی آل‌سعود بدون تسلیت گفتن به خانواده‌های داغدار قربانیان فاجعه دلخراش مشعر منا که بیش از دو هزار کشته به جا گذاشت، ضمن سرپوش گذاشتن بر بی‌کفایتی و سوءمدیریت حاکمان عربستان در برگزاری مراسم حج، حجاج بیگناه را مسئول و مقصر وقوع این حادثه دانست.

شیخ عبدالعزیز آل الشیخ از واژه خودکشی برای قربانیان فاجعه مشعر منا استفاده کرد و گفت مرگ عمدی در اماکن مقدسه، خودکشی است.

مفتی آل سعود مدعی شد برخی حجاج به دنبال مرگ عمدی در اماکن مقدسه هستند زیرا اعتقاد دارند مُردن در این اماکن، اجر و پاداش دارد. کسانی که مرگ عمدی در حج را فضیلت می‌دانند،فکر اشتباهی دارند و این نوع مرگ، خودکشی است و هر کس به این جنایت عمدی دست بزند،قاتل خویش است.

آل الشیخ در واکنش به انتقادات به خاطر بی کفایتی و سوء مدیریت سعودی‌ها در برگزاری مراسم حج؛ منتقدان را حسود و کینه توز خواند و گفت: آنچه رخ داد، قضا و قدر بود! و به سبب ازدحام جمعیت رخ داد.

اما شاهدان و آنهایی که از این مهلکه جان سالم به در برده اند از نقش عربستان در وقوع این فاجعه گفته اند.روزنامه انگلیسی «دیلی‌میل» اظهارات شاهدان عینی حادثه «منا» را منتشر کرده است.

«احمد ابوبکر»، زائر 45 ساله اهل لیبی به این روزنامه گفته است: پلیس همه مسیرهای ورودی و خروجی به محل انجام رمی جمرات را بسته و تنها یک راه را باز گذاشته بود.

عرفان العوی، یکی از بانیان تأسیس «بنیاد تحقیقات میراث اسلامی»، واقع در شهر مقدس مکه هم ناکارآزمودگی پلیس عربستان را تأیید کرده و گفته پلیس فاقد مهارتهای زبانی برای برقراری ارتباط با زوار خارجی بود.

محمد حسن، 39 ساله و اهل مصر ابراز نگرانی کرده که این حوادث ممکن است دوباره اتفاق بیفتند. او می‌گوید: «شما می‌بینید که سربازها فقط یک جا تجمع کرده‌اند، بدون آنکه کاری انجام دهند.»

حسن می‌گوید هنگامی که از پلیس خواسته برای شناسایی یک جسد مصری بالای سر پیکر بیاید به او توهین کرده است.

البته این اتفاقات خود ساخته ابعاد سیاسی هم برای آل سعود دارد گرچه عربستان با این اقدامات سعی دارد تا فضای سیاسی ایجاد شده علیه خود را تغییر دهد اما سایه سنگین انتقادات جهان اسلام و حتی انتقادات جهانی علیه آل سعود سنگین تر هم خواهد شد.

اکنون به جنایاتی که این رژیم در یمن، سوریه و عراق انجام می دهد یک جنایت دیگر هم افزوده شد و آن جنایت علیه زائرانی است که میهمان خانه خدا هستند اما رژیمی که خود را متولی آن می داند صلاحیت و لیاقت آن را ندارد چرا که دست سران این رژیم به خون مسلمانان آغشته است.

کشتار زائران ایرانی خانه خدا در سال 1366 که به دست مأموران آل سعود انجام شد لکه ننگ بزرگی بر دامن این رژیم بود. او اکنون در خانه خدا و حرمین شریفین دست به اقداماتی هچون سال 66 علیه زائران نمی زند و با ایجاد چنین اتفاقاتی سعد دارد وانمود کند که تنها یک حادثه بوده است. اما پشت پرده همه آنها دست رژیم ال سعود دیده می شود.

چگونه می توان خانه امن الهی را به دست رژیمی جنایتکار سپرد؟ رژیمی که در مدت 6 ماه هزاران نفر از مردم یمن را به شهادت رسانده، این کشور را به ویرانه ای تبدیل کرده و در سوریه با حمایت آشکار از نیروهای تروریستی تکفیری همچنان به قتل عام مردم این کشور می پردازد؟

رژیم آل سعود پس از مرگ ملک عبدالله پادشان پیشین عربستان در رفتارهای سیاسی خود در منطقه تغییرات گسترده ای داد به گونه ای که این رفتارها به ویژه با جمهوری اسلامی ایران خصمانه تر گردید.

این سیاست حتی نسبت به دیگر مسلمانان هم دیده می شود. کشتاری که با حمایت های آل سعود در سوریه، عراق، یمن و بحرین انجام می شود همه نشان دهنده کینه آل سعود از مسلمانان است و اکنون این کشتار با شیوه های جدید انجام می شود.

در گوشه ای از سرزمین های اسلامی با حملات مستقیم ارتش این رژیم به یمن مردم مسلمان به خاک و خون کشیده می شوند و در گوشه ای دیگر حمایت های مالی، فکری و تسلیحاتی آنها از گروه های تروریستی تکفیری مسلمانان را قتل عام می کند و زیر ساخته های مشورهای اسلامی را از بین می برد.

و اکنون هم شیوه تازه بروز حادثه را در پیش گرفته است تا بتواند نقش خود را در آن کمرنگ جلوه دهد و آن را در حد یک حادثه تنزل دهد.

در این میان وظیفه رسانه های کشورهای اسلامی خنثی سازی جنگ رسانه ای است که آل سعود و دیگر کشورهای عرب همپیمان او درباره اتفاقات مکه و منا به راه انداخته اند تا این فاجعه را به گردن زائران بیندازند حال آن که مسئولان بی کفایت و برگزار کنندگان و متولیان در عربستان باید مسئولیت سنگین خود را در این حادثه ناگوار بپذیرند که اگر چنین نشود، آل سعود به خود اجازه می دهد تا از این پس هر بلایی را بر سر زائران خانه خدا بیاورد. شاید هم آل سعود در پی تعطیل یک واجب الهی است؟

البته این اتفاقات زمینه ساز بروز اتفاقاتی دیگر در عربستان است که باعث تحولاتی در منطقه خواهد شد.

انتهای پیام/


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *