بازدید نوروزی ۱۲۰۰ تیم بهداشت از مراکز تهیه غذا و اماکن بینراهی
- جندقی، رئیس مرکز بهداشت محیط و سلامت کار وزارت بهداشت در خصوص بازرسیهای بهداشت محیط و کار در تعطیلات نوروزی گفت: همه ساله واحدهای بهداشت محیط حرفهای برای بازرسی از اماکن مختلف در تعطیلات نوروزی تشکیل میشود که این بار نیز از ۲۵ اسفندماه تا ۱۵ فروردینماه واحدهای بهداشت محیط در قالب ۱۲۰۰ تیم دونفره نسبت به بازرسی و بازدید از مراکز تهیه و طبخ غذا، اماکن بینراهی، اقامتی و سامانههای آبرسانی بازدید ویژه میکند.
وی با بیان اینکه اگر بازرسان متوجه شوند که استانداردهای لازم توسط اماکن مورد نظر رعایت نمیشود و یا دارای ایراداتی است نسبت به اخطار به این واحد صنفی اقدام میکنند، گفت: اگر مشکلات زیاد باشد نسبت به پلمپ آن اقدام خواهد شد.
وی با بیان اینکه ۵۴۰ تیم نظارتی بر عمکلرد تیمهای بازرسی نظارت میکنند، گفت: این تیمهای نظارتی در سطح شهرستانهای تشکیل شده و با همکاری با تیمهای سازمان گردشگری، تعزیرات، فرمانداری و ... نسبت به بازرسی اقدام میکنند.
جندقی با بیان اینکه علاوه بر رصد وضعیت بهداشتی اماکن نسبت به آموزش آنها نیز اقدام میشود، اظهار کرد: از دو سال گذشته اقدامات ویژهای را در جهت رصد رعایت پروتکلهای پیشگیری از کرونا نیز انجام میدهیم که گزارش آن به ستاد کرونا ارائه میشود.