خط تولید نسل جدید نقشه های ناوبری افتتاح شد
خبرگزاری میزان-به مناسبت هفته دفاع مقدس و در آستانه 5 مهر سالروز شکست حصر آبادان ، با حضور سردار دهقان، نخستین مرکز داده های مکانی کشور، خط تولید نسل جدید نقشه های ناوبری و مرکز چاپ و انتشارات پیشرفته در سازمان جغرافیایی نیروهای مسلح افتتاح و به بهره برداری رسید.
وزیر دفاع با بیان اینکه امروزه فناوری اطلاعات به عنوان گزینه ای بی رقیب با سرعت شگفت انگیزی مراحل تکامل خود را طی نموده و نقش تعیین کننده ای در تمامی حوزه ها دارد افزود: افتتاح و بهره برداری از این مرکز قابلیت دسترسی سریع فرماندهان و مسئولان کشور به اطلاعات مکان محور، نقشه و تصاویر ماهواره ای و هوایی را فراهم می کند.
سردار دهقان، مدیریت متمرکز و دسترسی سریع و امن کاربران به داده ها و اطلاعات، مدیریت متمرکز چرخشی دارایی های اطلاعاتی در خط تولید، افزایش سرعت تبادل و پردازش داده ها یا اطلاعات در شبکه ای امن با قابلیت رهگیری، ایجاد نسخه پشتیبانی از اطلاعات به ترتیب اولویت و ایجاد سیستم ذخیره سازی متمرکز اطلاعات را از قابلیت های مرکز داده های مکانی کشور ذکر کرد و افزود : با افتتاح این مرکز ضمن بهره برداری مشتریان و کاربران از خدمات مکان محور وارائه اطلاعات جغرافیایی مورد نیاز نیروهای مسلح، امنیت، نگهداری و مدیریت حجم بالای داده ها و اطلاعات مکان محور و ارائه انواع خدمات مبتنی بر ژئو و سیستم اطلاعات مکان محور و ناوبری، خدمات برخط، مدیریت مستمر و متمرکز شبکه و اطلاعات فراهم خواهد شد.
افتتاح خط تولید نسل جدید نقشه های ناوبری
سردار دهقان همچنین درتشریح تولید نسل جدید نقشه های ناوبری گفت : نقشه های مذکور به دو روش فایل رقومی و چاپ کاغذی تولید وبا ایجاد بانک اطلاعات توپوگرافی و ناوبری، امکان ایجاد علائم و نشانه های عوارض توپوگرافی، ناوبری و اندازه گیری و تحلیل در محیط GIS جهت تولید و چاپ دیچیتال و حصول امنیت نقشه و همچنین امکان دستیابی به دقت مکانی بهتر را با استفاده از فناوری های جدید تولید نقشه های ناوبری در اختیار قرار داده و افزایش دقت ارتفاع را با استفاده از این نقشه ها ، می توان ارتقا داد.
وزیر دفاع با بیان اینکه امروزه به سبب رشد روز افزون فناوری های نوین در حوزه ساماندهی اطلاعات مکانی و نیازمندی کاربران نظامی و غیرنظامی در استفاده از نقشه های ناوبری و همچنین لزوم بهره گیری از اطلاعات به روز، با کیفیت، یکپارچه و جامع در این حوزه، تولید نقشه های ناوبری از اهمیت ویژه ای برخوردار است افزود : با راه اندازی خط تولید این نقشه ها، جمهوری اسلامی ایران در ردیف پنجمین کشور صاحب فناوری تولید نقشه های ناوبری به صورت رقومی و کاغذی جهان قرار گرفت.
وی قابلیت ایجاد و بارگزاری نقشه ها در انواع شبیه سازهای پرواز با دقت مناسب، امکان به روز رسانی لایه های اطلاعاتی شمال رودخانه، کوه ها، شهرها و راه ها و نیز امکان به روزرسانی عوارض ناوبری در کمترین زمان ممکن را از کاربرد نقشه های رقومی برشمرد و گفت : از نقشه های ناوبری نیز می توان در کلیه پروازهای ارتفاع پایین، پرواز بالگردها، سازمان های امداد هوایی، خدمات تفریحی هوایی و مراکز فنون و خدمات هوایی بهره برداری کرد.
وی افزود: ایجاد قابلیت چاپ با ویژگی های مورد نظر کاربران به صورت دیجیتال و ایمن و امکان استفاده به صورت آزمایشی در طراحی مسیر پرواز هواپیماهای با سرنشین و بدون سرنشین از دیگر قابلیت های نقشه های رقومی است.
افتتاح مرکز چاپ و انتشارات پیشرفته سازمان جغرافیایی نیروهای مسلح
سردار دهقان در خصوص مرکز چاپ و انتشارات پیشرفته جدید سازمان جغرافیایی نیز گفت: این سازمان به عنوان تنها متولی تامین و تولید انواع نقشه های نظامی و اطلاعات مکانی مورد نیاز نیروهای مسلح و سایر سازمان های دست اندرکار امور عمرانی کشور اقدام به راه اندازی این چاپخانه جدید که مجهز به سیستم ها و تجهیزات چاپ سریع با کیفیت بالا مطابق با آخرین فناوری های روز دنیا کرده است .
وزیر دفاع افزود: تولید انواع نقشه، اطلس، کتاب و سایر محصولات انتشاراتی از ویژگی های این مرکز انتشاراتی می باشد.
سردار دهقان تصریح کرد: این دستاوردها و سایر دستاوردهای وزارت دفاع در حوزه های موشکی، هوایی، دریایی، الکترونیک و اپتیک، هوافضا و عرصه های مختلف حاصل تجربیات ارزشمند دفاع مقدس و مرهون خون شهیدان این حماسه جاوید است.
وزیر دفاع در پایان گفت: دفاع مقدس گنجینه پایان ناپذیری است که در صورت بهره برداری هنرمندانه از گوهرهای بی بدیل آن می توان پیشرفت و تعالی کشور و سعادت این نسل و نسل های آینده را با عزت و سرافرازی تامین و تضمین کرد.
انتهای پیام/
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *