صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

۲۰ توصیه تغذیه‌ای برای در امان ماندن از بیماری‌های نوروزی

۰۲ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۱:۳۰:۰۱
کد خبر: ۸۰۴۴۸۶
متخصصان می‌گویند تغییر در نوع تغذیه و مصرف تنقلات و شیرینی‌جات در ایام تعطیلات نوروزی، همواره یکی از علل بر هم خوردن سبک زندگی سالم است.

_ مهر نوشت: در پیش گرفتن سبک زندگی سالم و بهره مندی از رژیم غذایی مناسب در ایام نوروز، می‌تواند سلامت ما را حفظ کند. لذا، نباید از کنار توصیه‌های کارشناسی متخصصین علم تغذیه، بی اعتنا عبور کرد.

در همین راستا، ۲۰ نکته و توصیه تغذیه‌ای را جدی بگیریم تا سلامت بمانیم.

۱- هر روز آب کافی بنوشیم.

۲- خواب کافی داشته باشیم؛ استراحت کافی آرامش و افکار مثبت از استرس و اضطراب دوری کنیم.

۳- میان وعده‌های سالم داشته باشیم.

۴- صبحانه را در روز‌های تعطیل فراموش نکنیم.

۵- مراقب چاقی به ویژه در کودکان باشیم.

۶- در مصرف نمک و شوری‌ها دقت کنیم.

۷- در مصرف مغز‌ها (آجیل) احتیاط کنیم. شور بودن و خطر تشدید فشارخون و بیماری‌های کلیوی، پرکالری بودن و خطر افزایش وزن، نوع شیرین مغز‌ها و چسبیدن به دندان‌ها و خطر پوسیدگی را مورد توجه قرار دهیم.

۸- مصرف مقدار متعادلی از میوه‌های خشک را در برنامه خود بگنجانیم.

۹- اگر به رستوران می‌رویم، از افراط در مصرف غذا‌های سرخ شده و پرچرب بپرهیزیم، ماهی را در رستوان به صورت کباب شده و کم نمک سفارش دهیم، در مصرف فست فود‌ها افراط نکنیم، به جای نوشابه‌های گازدار از نوشیدنی‌های بهداشتی استفاده کنیم، تنها در صورت اطمینان از شست و شو و ضدعفونی شدن کامل، در رستوران‌ها، سالاد و یا سبزی سفارش دهیم.

۱۰- اگر رژیم کاهش وزن داریم، در میهمانی‌های نوروزی به رژیم غذایی خود پایبند باشیم.

۱۱- بهترین گزینه‌های انتخاب در مهمانی‌ها ابتدا میوه‌ها، بعد مغز دانه‌ها و در آخر شیرینی هاست.

۱۲- در میهمانی ها، همه آنچه را که برداشته ایم، نخوریم.

۱۳- چای را با قند، شکلات یا شیرینی نخوریم.

۱۴- در انتخاب غذا دقت کنیم، مصرف نوشیدنی‌های شیرین و پرکالری، نوشابه‌های گازدار، سس‌های پرچرب و شور، مغز‌های نمک سود شده، قند و شکر و محصولات قنادی را کاهش دهیم.

۱۵- برنامه ورزشی منظمی داشته باشیم.

۱۶- آهسته غذا بخوریم.

۱۷- در مسافرت‌های نوروزی تغذیه سالم را فراموش نکنیم؛ از کیفیت و سلامت غذای رستوران‌های شهر جدید اطمینان یابیم، کاهو و سبزی‌ها را ضدعفونی کنیم، آب سالم همراه خود داشته باشیم، از حمل مواد فاسد شدنی از جمله گوشت‌ها، لبنیات، شیرین‌های تازه، سبزی‌ها و میوه‌ها به مقدار زیاد در خودرو پرهیز کنیم، با کاهش دریافت غذا‌های پرچرب، پرکالری مراقب مسمومیت‌های غذایی باشید.

۱۸- خوراکی‌های ناسالم از جمله شیرینی‌ها، شکلات و گز، نوشابه، تنقلات شور مانند پفک و چیپس وسیله‌ای برای داشتن سفر‌های شاد نیست.

۱۹- استرس افزایش وزن در این ایام را نداشته باشیم.

۲۰- نوشیدن آب را فراموش نکنیم.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *