صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

بحران اوکراین و اقدامات مداخله جویانه آمریکا در امور کشور‌های جهان

۲۶ اسفند ۱۴۰۰ - ۰۵:۱۵:۰۱
کد خبر: ۸۰۳۶۹۱
آمریکا تاکنون به جنگ افروزی های زبادی دست زده و باعث به راه انداختن جنگ های مختلفی شده است.

- آمریکا و اروپا با سیاست‌های مداخله جویانه، خود را محق دخالت در همه امور دنیا می‌دانند در حالی که بیشترین معضلات و مشکلات جهان، دخالت‌هایی است که غرب در امور دیگر کشورها انجام می‌دهد.

نگاهی به کارنامه غرب در آتش افروزی‌هایی که انجام داده نشان می‌دهد که تا چه اندازه در ایجاد ناامنی و جنگ سهیم بوده و دخالت داشته است.

هم اکنون آمریکا در کشورهایی، چون ژاپن، کره جنوبی، برخی کشور‌های اروپایی و دیگر مناطق حضور نظامی دارد که می‌توان آن را اشغالگرانه دانست.

مردم ژاپن یا کره جنوبی از حضور و دخالت‌های آمریکا ناخرسندند، اما دولت‌های آنها مجبور به تن دادن خواسته‌های آمریکا هستند.

آمریکا با قدرت یافتن دیگر کشور‌ها مخالف است و دشمنی اصلی واشنگتن با کشور‌هایی همچون ایران، چین و... به خاطر تولید قدرت از سوی آن‌هاست.

اکنون جنگ اوکراین تقابل دو قدرت است که سال‌هاست با هم در تضاد هستند.

پس از فروپاشی شوروی، روسیه سعی کرد تا دولت‌های همسو با روسیه در جمهوری‌های تازه استقلال یافته شکل بگیرد که اوکراین نیز از این امر مستثنی نبود.

تا پیش از این اوکراین دارای دولتی همسو با روسیه بود و تا زمانی که چنین سیاستی اتخاذ شده بود مشکلی هم میان مسکو و کی یف وجود نداشت تا آن که آمریکا و اروپا سعی کردند نفوذ خود را در منطقه افزایش دهند.

روسیه برای آنکه از نفوذ ناتو در اوکراین جلوگیری کند، دست به اقدام نظامی زد.

بار‌ها از سوی آمریکا به تنهایی و در برخی نمونه‌ها با مشارکت همپیمانان آن در نقاط گوناگون دنیا پیاده شده و جنگ‌های بزرگی در گرفته که تلفات و خسارات سنگینی را به آن کشور و منطقه وارد کرده است.

روسیه برای حل بحران اوکراین دو راه در پیش دارد، یا دولت کنونی را وادار به تمکین از خواسته‌ها خود کند که مذاکراتی که در جریان است در همین زمینه است و راه دوم سرنگونی دولت زلنسکی و برگزاری انتخابات و روی کار آمدت یک رئیس جمهور که به روسیه گرایش داشته باشد.

کار روسیه در اوکراین بسیار دشوار است، اما اگر موفق شود دستاورد بزرگی برای مسکو خواهد بود که باعث می‌شود هشداری برای دیگر کشورها درباره پیوستن به ناتو باشد.

 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *