صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

راز خوشمزه شدن خورشت فسنجان

۲۴ اسفند ۱۴۰۰ - ۰۴:۵۰:۰۲
کد خبر: ۸۰۳۰۹۰
خورشت فسنجان یکی از محبوب‌ترین و خوشمزه‌ترین خورشت‌های ایرانی است، اما خوشمزه شدن آن رمز و راز‌هایی دارد که فقط کدبانو‌ها می‌دانند.

_ نمناک نوشت: خورشت فسنجان یکی از خوشمزه‌ترین و اصیل‌ترین خورشت‌های ایرانی است که خاستگاه اصلی آن استان گیلان می‌باشد. برای پخت یک خورشت فسنجان لذیذ و خوشمزه فوت و فن‌های زیادی وجود دارد که اکثر خانم‌های اهل شمال کشور این رموز را می‌دانند.
شگرد کدبانو‌ها برای خوشمزه شدن خورش فسنجان

در پخت فسنجان نکات زیر را رعایت نمایید تا خورشی بی نظیر و خوشمزه داشته باشید.

سرخ کردن گوشت

برای پخت فسنجان می‌توانید از مرغ یا گوشت استفاده کنید. برای خوشمزه شدن فسنجان و اینکه فسنجان شما طعم و بوی زهمی ندهد، بهتر است قبل از اضافه کردن گوشت یا مرغ آن را سرخ کنید و یا با پیاز مقداری تفت دهید. می‌توانید برای طعم بهتر خورشت فسنجان از دارچین و برگ بو هنگام تفت دادن استفاده کنید. این کار موجب می‌شود غذا خوشمزه‌تر شده و هم گوشت‌ها داخل خورش له نشود و از هم نپاشد و ظاهر بهتری به خورش شما می‌دهد.

استفاده از گردوی مرغوب

برای پخت یک خورش فسنجان خوشمزه از گردوی مرغوب استفاده نمایید. مغز گردوی شما باید پرچرب باشد، گردویی که وقتی آن را بین دو انگشت فشار می‌دهید، روغن از آن خارج شود.

چرخ کردن گردو

برای اینکه خورش فسنجان شما خوشمزه و لعابدار شود، باید گردو را خیلی خوب چرخ کنید. برای اینکه خورش بیشتر روغن بیندازد، حتماً گردو‌ها را دو بار چرخ کنید. گردوی میکس شده شما باید حالتی مثل پودر سوخاری داشته باشد. نه خیلی درشت باشد و نه خیلی له شده و چسبیده به هم. می‌توانید مقداری مغز پسته را برای طعم بهتر همراه گردو آسیاب کنید.

مقدار گردو

شما در تهیه خورش فسنجان باید به مقدار گردو توجه نمایید، اگر گردوی خورشت شما کم باشد، خورشت فسنجان حالت آبکی پیدا می‌کند. شما باید تقریباً نصف وزن مرغ یا گوشت خود گردو به خورشت اضافه کنید.

تفت دادن گردو

برای اینکه خورشت شما لعاب‌دار شود و گردو طعم بهتری به خورشت بدهد، قبل از اضافه کردن گردو به خورشت، بهتر است کمی آن را تفت دهید و سپس به غذا اضافه کنید. برای تفت دادن گردو از روغن استفاده نکنید، بلکه گردو‌ها را بدون روغن با حرارت ملایم داخل ماهیتابه هم بزنید تا داغ شوند.

تفت دادن گردو

سپس تفت دهید و سریع دو لیوان آب یخ به گردو اضافه کنید و روش شعله گاز قرار دهید تا گردو با آب به جوش بیاید. این ترفند خورش فسنجان خوشمزه موجب روغن انداختن گردو می‌شود.

رنده کردن پیاز

برای اینکه خورش فسنجانتان خوب و خوشمزه شود، پیاز را رنده کنید و سپس تفت دهید. اگر پیاز را خرد کنید، طعم و ظاهر خورش شما خیلی خوب نخواهد شد.

آلو بخارا

برای اینکه طعم خورشت فسنجان شما لذیذتر و ملس شود، می‌توانید از ۴ تا ۵ عدد آلو بخارا در آن استفاده کنید.

افزودن زعفران

برای اینکه طعم فنسجان شما خوب و خوشمزه شود، نیم ساعت پایانی پخت خورش به آن ۱ قاشق غذا خوری زعفران دم کرده را اضافه کنید.

افزودن شکر

برای خوشمزه و خوش رنگ و لعاب شدن خورش فسنجان مقدار کمی شکر را به آن بیافزایید، لازم نیست بیش از حد شکر اضافه کنید تا طعم خورشت شما تغییر کند.

افزودن یخ

یک روش برای اینکه خورشت فسنجون شما بیشتر روغن بندازد، این است که به درون آن چند قالب یخ کوچک بریزید تا به گردو‌ها شوک وارد شود و روغن از آن‌ها خارج شود.

استفاده از رب

برای اینکه خورش فسنجان شما خوش رنگ لعاب و دارای طعمی خوب شود، می‌توانید در انتهای آماده شدن آن یک قاشق رب گوجه فرنگی را به خورشت اضافه کنید.

افزودن ادویه‌

یکی از راز‌های خوشمزه شدن خورشت فسنجان این است که از ادویه‌ها و طعم‌دهنده‌های مناسبی برای این غذا استفاده کنید. برای این غذا می‌توانید از ترکیب زردچوبه، فلفل سیاه، دارچین و زنجبیل استفاده نمایید.

زمان پخت

یکی از مهم‌ترین دلایل خوشمزه شدن خورش فسنجان جا افتادن آن است پس سعی کنید زمان تهیه فسنجان را بین ۴ تا ۵ ساعت تنظیم کنید.


برچسب ها: طرز تهیه غذا

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *