صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

دو دلیل تاخیر ورود واکسن نورا به چرخه واکسیناسیون عمومی کشور

۲۶ فروردين ۱۴۰۱ - ۰۹:۴۴:۰۸
کد خبر: ۸۰۲۶۲۲
سرپرست پروژه واکسن نورا به بیان توضیحاتی در خصوص دلیل طولانی شدن روند ورود این واکسن به چرخه عمومی واکسیناسیون کشور پرداخت.

جعفر امانی در گفت‌وگو با میزان در خصوص این موضوع چرا که روند تولید و ورود واکسن نورا به چرخه واکسیناسیون کشور تا این اندازه طول کشیده است گفت: معمولا ساخت واکسن توسط شرکت‌های واکسن سازی انجام می‌شود و هنگامی که دانشگاه علوم پزشکی بقیه‌الله اقدام به انجام این کار کرد و طراحی واکسن را انجام دادیم آن را در اختیار وزارتخانه قرار دادیم. بخش اداری وزارتخانه سازوکاری دارد تا داوری‌ها در آن بخش انجام شود زمان‌بر است.

وی ضمن اشاره به اینکه دانشگاه این امکان را نداشت که مانند شرکت‌های خصوصی پیگیر باشد، ادامه داد: تا اطلاعات مربوط به واکسن به وزارتخانه ارسال شود و وزارتخانه پاسخگو باشد و مجددا توسط دانشگاه پاسخ داده شود، نسبت به شرکت‌های خصوصی مدت زمان طولانی‌تری پیش رفت و برای مثال شرکت واکسن سازی برکت دارای سازوکار شرکتی هستند و به سرعت کار‌ها را پیگیری می‌کنند و در حالی که ما دارای سازوکار دانشگاهی هستیم و آن بخش هم که شرکتی بود تحت مدیریت ما فعالیت می‌کرد و این عامل یک دلیل برای تاخیر است.

سرپرست پروژه واکسن نورا افزود: دلیل دیگر افزایش روند تولید این واکسن این است که تمام بخش تحقیق و توسعه این واکسن در کشور انجام شده و همه آزمایش‌ها و تست‌های اولیه را خودمان انجام دادیم و اینگونه نبوده است که دانش فنی را که آنالیز‌هایش انجام شده است از یک کشور به داخل کشور وارد کرده باشیم و خودمان فقط کارآزمایی‌های بالینی آن را انجام دهیم و این مورد هم دلیلی بود بر اینکه واکسن نورا دیرتر از واکسن‌های دیگر وارد کشور شود.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *