صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

ترفند‌های تهیه شیر پسته با طعم بستنی وانیلی

۲۰ اسفند ۱۴۰۰ - ۰۶:۵۰:۰۱
کد خبر: ۸۰۲۰۷۱
شیر پسته یکی از نوشیدنی‌های سالم و مقوی است که دستور تهیه آسان و طعم بی نظیری دارد.

_ نمناک نوشت: شیر پسته یکی از نوشیدنی‌های خنک و دلچسب برای روز‌های تابستان است که به عنوان یک میان وعده خوشمزه محسوب می‌شود و نحوه تهیه آن بسیار ساده و راحت است.

مواد لازم شیر پسته

پسته:۲/۳ پیمانه

بستنی وانیلی: ۳۰۰ گرم

شیر: ۲ پیمانه

عسل:۴ قاشق مربا خوری

گلاب: ۱ قاشق غذا خوری

پودر پسته:به میزان دلخواه

طرز تهیه شیر پسته لذیذ و خوشمزه

مرحله اول:

برای تهیه شیر پسته خوشمزه ابتدا پوست پسته‌های خام را بگیرید و در یک لیوان بریزید باید دو سوم پیمانه پسته خام و تمیز داشته باشد.

مرحله دوم:

شیر نیمه منجمد را به همراه بستنی داخل مخلوط کن بریزید تا ترکیب شوند.

مرحله سوم:

عسل را به همراه مقداری پودر پسته به موادتان اضافه کنید و شروع به ترکیب کنید. میزان بستنی و عسل به ازای هر یک نفر می‌باشد.

مرحله چهارم:

پسته را به همراه گلاب به مواد اضافه کنید و دوباره مخلو کن را روشن کنید تا مواد کاملا ترکیب شوند. نوشیدنی شما حاضر است با کمی پودر پسته تزیین کنید و سرو کنید.


برچسب ها: طرز تهیه غذا

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *