بهادری جهرمی: شاید طرح تحول دولت هرگز به نسخه نهایی نرسد
_ علی بهادری جهرمی سخنگوی دولت با حضور در بخش خبر ۲۱ شبکه یک سیما در پاسخ به این پرسش که چه تدابیری اندیشیده شده تا مردم بتوانند اهداف مشخص شده در سند تحول دولت را به عینه ببینند، گفت: فصل آخر سند تحول به نظام پایش و ستادی که اجرای سند را راهبری و پایش میکند، اختصاص داده شده است لذا فقط یک سند برای اعلام مواضع نبوده بلکه یک برنامهی اقدام جدی و روشن است که بیش از هزار مورد اقدام را برای دستگاههای اجرایی، مجریان هر یک از اقدامات و همکاران این مجریان و زمان بندی اجرای هریک را کاملا روشن در سه بخش کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت مشخص کرده و در نهایت هم یک ستادی را برای پایش نظارت بر حسن اجرا مشخص کرده که تکالیف هر یک از دستگاههای دولتی هم در حوزه این نظام پایش، روشن و مشخص بیان شده است.
وی ادامه داد: اولین مرحله از اینکه مردم میتوانند به عینه تحولات را ببینند، خود انتشار این سند است یعنی دولت شفاف و روشن، برنامه خود و مسیری که قصد دارد آن را طی کند به اطلاع عموم مردم رسانده و مردم را نامحرم ندانسته است، بلکه، چون برنامه و اقدامات، متعلق به مردم است در اختیار آنها قرار گرفته تا ببینند دولت چه طرحهایی را با همفکری نخبگان و صاحب نظران طراحی کرده، پیش رو دارد و قصد دارد به سمت آن حرکت کند.
سخنگوی دولت افزود: اولین مرحله همین است که مردم در عمل دیدند دولت به دنبال شفافیت حرکت میکند و از نظارت پذیری نه تنها واهمهای ندارد بلکه استقبال میکند.
بهادری جهرمی تصریح کرد: دولت به مردم اعلام میکند این برنامه حرکت من است؛ هم از شما نظر خواهی میکنم که در مسیر حرکت، در جهت اصلاح و تکمیل و ارتقای این سند (چون این ویرایش اول سند است) همکاری و همیاری کنید و هم کمک من، ضمن نظارت بر دستگاههای اجرایی جهت حسن اجرای سند، میزان پیشرفت آن را پایش کنید.
وی درباره زمان ویرایش نهایی سند تحول دولت نیز اذعان داشت: شاید طرح تحول هرگز به نسخه نهایی نرسد، چون هر لحظه میتواند تکمیل شود و توسعه و ارتقاء پیدا کند.
سخنگوی دولت گفت: چارچوب کلی این سند از پیش هم در برنامههای رئیس جمهور اعلام و بیان شده بود و در ۶ ماه گذشته هم دولت، بر همین مسیر حرکت میکرد، حتی سند بودجهای که تنظیم شده هم با هماهنگی با این سند تنظیم شده است.
بهادری جهرمی ادامه داد: جمع بندی اولیه از نظرات نخبگان داخل و خارج از دولت، گردآوری و ویراست اول منتشر شد که طبیعتا با حرکت در مسیر اجرا و اخذ نظرات نخبگان داخل و خارج از دولت و با تجربیات اجرایی که از اجرای سند، کسب میشود در زمانهای مختلف میتواند قابلیت ارتقاء و تکمیل را داشته باشد.