صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

خرم‌دره: واردات مُد و پوشاک خارجی به ضرر مردم است

۱۷ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۵:۰۶:۰۵
کد خبر: ۸۰۱۸۲۸
مسئول بخش رقابتی یازدهمین جشنواره مد و لباس گفت: لباس‌ها و مد‌هایی که از سوی غرب مورد تبلغ قرار گرفته و وارد می‌شوند چالش‌ها و مشکلات متعددی را با خود به همراه دارد و در نهایت این مردم هستند که ضرر نهایی را متحمل می‌شود.

مریم‌السادات خرم‌دره در گفت‌وگو با میزان پیرامون تاثیر پوشاک خارجی بر جامعه گفت: لباس‌ها و مد‌هایی که از سوی غرب مورد تبلغ قرار گرفته و وارد می‌شوند چالش‌ها و مشکلات متعددی را با خود به همراه دارد و در نهایت این مردم هستند که ضرر نهایی را متحمل می‌شود.

وی در همین راستا ادامه داد: در ابتدا صنعت تولید پوشاک است که چالش به وجود آمده از آسیب واردات لباس‌های خارجی خصوصا ترکی و چینی را نشان می‌دهد زیرا تعطیلی بسیاری از واحدی‌های صنعتی و تولیدی و بیکاری تعداد زیادی از شاغلین در این مجموعه‌ها را به دنبال دارد، از سوی دیگر بعد فرهنگی است که ضربه‌های فراوانی را در سطح جامعه به نمایش می‌گذارد، ضربه‌هایی که جبران آن بسیار سخت و در برخی مواقع غیر ممکن است.

خرم‌دره‌ بهترین رویکرد را تحول در زمینه مد و لباس و تغییر نگاه جامعه دانست و اظهار کرد: اگر افراد این آگاهی را داشتند که مدل‌های غربی و خصوصا لباس‌های پر زرق و برقی که به صورت قاچاق یا غیر قاچاق وارد کشور می‌شوند و با نام برند‌های معتبر به فروش می‌رسند چه تبعاتی را در بر دارد هرگز اقدام به خرید یا استقبال آنان نمی‌کردند. تحقیقات عمیقی از سوی دانشگاه‌ها بر روی لباس‌های خارجی انجام شده که همگی بیانگر ایجاد بیماری‌های متعدد است.

مسئول بخش رقابتی یازدهمین جشنواره مد و لباس درباره چگونگی ترویج فرهنگ عفاف و حجاب در جامعه افزود: از نظر من بهترین راه برای ترویج این فرهنگ و محیا کردن بستر‌هایی در جهت حمایت از بخش تولید البسه مد و لباس ایرانی و اسلامی است که این مهم نیازمند حمایت از تولیدکنندگان، طراحان مد و لباس و همین طور تلاش برای کاهش قیمت البسه است، بدین ترتیب زمینه برای استقبال بیشتر جامعه نسبت به این مقوله فراهم می‌شود. ارزان شدن محصولات تولید شده در داخل و با طراحی ایرانی اسلامی می‌تواند آن را در بطن جامعه به صورت یک سبک زندگی ترویج دهد.

وی تصریح کرد: با ایجاد زیر ساخت‌های مناسب بر بستر پژوهش محور می‌توان زمینه را برای تولید محصولات و لباس‌های سالم، ایرانی و اسلامی ایجاد کرد. باید توجه داشت فرهنگ غرب دستاورد‌های ارزشمندی را برای جامعه ما به دنبال نداشته و تنها اثری مخرب را با خود به همراه آورده که بخشی از نتایج آن در حوزه صنعت خود را نمایان کرده و بخش عمده آن که در حوزه فرهنگ و خصوصا سلامت بوده و هنوز آسیب‌های اصلی خود را برای همه افراد جامعه نمایان نکرده است.

مسئول بخش رقابتی یازدهمین جشنواره مد و لباس بیان کرد: برگزاری جشنوار‌ه‌ها برای جلب نظر جامعه و توجه به مد و لباسی است که بخش مهمی از زندگی ما را با خود همراه کرده است لذا توجه به آن بسیار مهم است.

خرم دره همراهی دو بخش صنعت و طراحی را مهمترین عنصر در تولید لباس دانست و خاطرنشان کرد: ضرورت دانش طراحی در کنار تولید از مهمترین رویکرد‌هایی است که نیازمند است، همراهی دانش طراحی با تولید می‌تواند رشد، توسعه و رونق را به همراه داشته و در عین حال سبک مد و لباس را تحولی قابل مشاهده بخشد، همچنین شاخص‌های ایرانی و اسلامی نیز در این نوع لباس‌ها در دستور کار قرار خواهد گرفت اگر چه طی سال‌های اخیر مقوله نوآوری در طراحی ایرانی اسلامی مورد بی توجهی قرار گرفته و امروز شاهد این مهم هستیم که تعداد طراحان کمتر از تولید کنندگان شده و بسیاری از مدل‌های غربی توسط تولید‌های کپی و باز تولید می‌شود.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *