صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

برنامه‌های بنیاد برکت برای اشتغازایی در سال جدید

۰۱ فروردين ۱۴۰۱ - ۰۲:۳۰:۰۱
کد خبر: ۸۰۱۵۷۶
معاون توسعه اشتغال اجتماع‌محور بنیاد برکت به بیان توضیحاتی در خصوص برنامه‌های بنیاد برکت برای اشتغازایی پرداخت.

مرتضی نیازی در گفت‌وگو با میزان در خصوص برنامه‌های بنیاد برکت در سال جدید در رابطه با اشتغالزایی گفت: بنیاد برکت در سال‌های فعالیتش در جهت اشتغالزایی جامعه هدفش به یک مدل اشتغالزایی رسیده که در واقع این الگو مبتنی بر تسهیل‌گری و استفاده از شبکه تسهیل‌گران است و در نهایت استفاده از سامانه‌های هوشمند یا یک پلتفرم برای اشتغال است که یک پلتفرم تعاملی است و ارتباط دو سویه‌ای بین کارآفرینان و بنیاد برکت را برقرار می‌کند.

وی ضمن اشاره به اینکه در سال‌های ۱۳۹۷ تا ۱۴۰۰ در حوزه طرح‌های اشتغالزایی طرح‌های خرد خانگی و کارگاه‌های خرد و کوچک بنیاد برکت موفق شد ۱۷۶ هزار طرح خرد خانگی و حدود ۹ هزار کارگاه خرد را مورد حمایت قرار بدهد، ادامه داد: به امید خدا این برنامه در سال ۱۴۰۱ هم ادامه پیدا می‌کند و یکی از اقداماتی که ما به ویژه در سال ۱۴۰۰ انجام دادیم حمایت از بعضی از اقشار که بیشتر در معرض آسیب‌های اجتماعی قرار دارند بود.

معاون توسعه اشتغال اجتماع‌محور بنیاد برکت افزود: از جمله اقشاری که بیشتر در معرض آسیب‌های اجتماعی قرار دارند می‌توان به معلولین، خانواده زندانیان، زندانیان آزاد شده و به ویژه کولبران اشاره کرد. ما برای اینکه بتوانیم از این اقشار حمایت کنیم اقدامات ویژه‌ای از جمله بسیج دستگاه‌های اجرایی محله‌ای، طراحی مدرن، تخصیص منابع لازم و پیگیری موضوع را انجام دادیم.

نیازی با بیان اینکه در حوزه کولبران تا به امروز ۷ هزار طرح اشتغالزایی خرد و خانگی را در ۳ استان آذربایجان غربی، کردستان و کرمانشاه به ثمر رساندیم، اظهار کرد: کولبران عموماً شهرستان‌های مرزی هستند که متأسفانه به دلیل ضعف در معیشت به انجام این کار روی آوردند و از این رو سعی کردیم معیشتشان را تقویت کنیم و آن‌ها را در اشتغالی که متناسب با ظرفیت پتانسیل منطقه هست مشغول کنیم.

وی توضیح داد: یکی از اقداماتی که انجام شد گروه‌سازی بود، ما گروه‌هایی را تشکیل دادیم که خود افرادی که قبلاً کولبر بودند و مشغول کار شدند سایر افرادی که مشغول این کار هستند را دعوت می‌کنند که کولبری را کنار بگذارند و یک کسب و کاری را برای خودشان راه بیندازند.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *